Магазин Sinsay - тема 7

• 64 483
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Откога има 2 лв при плащане с наложен платеж?

# 421
Най-малко откакто вдигнаха прага за БД.

# 422
  • Beyond the stars
Откога има 2 лв при плащане с наложен платеж?

И аз констатирах с последната поръчка - без значение стойността и до адрес, и до офис е +2лв наложен.
Миналата седмица и от Reserved поръчвах, при тях няма подобни иновации.

# 423
На мен с тези прагове за БД на цялото ЛПП по-изгодно ми излиза да си ги поръчвам до магазин. Хем нямам доставка, хем и не си пълня кошницата с ненужни неща, само и само да хвана БД.

# 424
  • Beyond the stars
На мен с тези прагове за БД на цялото ЛПП по-изгодно ми излиза да си ги поръчвам до магазин. Хем нямам доставка, хем и не си пълня кошницата с ненужни неща, само и само да хвана БД.

Като изключим, че отнема досадно много време е доста приятен вариант. И връщането може да стане моментално, ако нещо.

# 425
Може да зависи от магазина. В Синсей на Стамболийски получавам за 5-7 дни, сега втора поръчка пускам до Парадайс - на втория ден е там.

# 426
  • София
Това долнище ми прилича на детско, а не на мъжко.

Ми в мъжкото е и си е с такава номерация Rolling Eyes Но определено има нещо нетипично в модела Grinning

Вземам си думите назад. Поръчах подобни 2 долнища мъжки, вчера дойдоха и двете са ужасно къси и широки. Става дума за размер L. Аз съм по-ниска от мъжа ми, 175 см съм и ги пробвах също, на мен са ми над глезените.

Приятно съм изненадана от момчешкото кожено яке, което сега е около 12 лв с намалението. Много добро качество, само дето моят калпазанин не иска дори да го премери, щото било черно. Взела съм по-голям номер, евентуално за догодина и сега се чудя, дали догодина ще му дойде друг акъл или да го връщам... Sad

Взех едни чаршаф с калъфка, от малкото, които намерих размер 140х200 см и чак като ги сложих за пране видях, че имат 35 % полиестер. Sad Не мога да ги върна. Ако се свият, директно ги хвърлям.

# 427
  • Пловдив
Заради полиестера няма да се свият.
С тия 2 лв за наложен платеж и сума на поръчката за БД съвсем ме отказват от покупки...

# 428
  • Beyond the stars
Това долнище ми прилича на детско, а не на мъжко.

Ми в мъжкото е и си е с такава номерация Rolling Eyes Но определено има нещо нетипично в модела Grinning

Вземам си думите назад. Поръчах подобни 2 долнища мъжки, вчера дойдоха и двете са ужасно къси и широки. Става дума за размер L. Аз съм по-ниска от мъжа ми, 175 см съм и ги пробвах също, на мен са ми над глезените.

Приятно съм изненадана от момчешкото кожено яке, което сега е около 12 лв с намалението.

Аз съм 158 и като дължина са ми тъкмо Bowtie
Половинът вика, че било заради модата на голите глезени Grinning
Много се чудех на коженото и ще взема да поръчам и за някоя друга снимка с тати и вуйчо да е, пак си заслужава цената:grinning:

# 429
Бях в Парадайс днес да си взема поръчката и сега да дам нещо като отзив. Мерките ми, току-що проверени: гръдна 97, подгръдна 80, талия 80, ханш 100, чашка някъде между Д и Е.
Поръчвам втори път от този комплект бикини, размер М. Много съм доволна, удобни са и най-важното - шити са, а не лепени. Досега всичко лепено на ЛПП, което съм взела, се е разлепило.
В магазина пробвах само горнищата на следните модели бански, всичко размер М:
Шарения отпреди няколко поста - чашките малеят, пък лентата под тях е много голяма.
Оранжев от две части - седи като на снимката. Чашките пак малеят, лентата уж е ок, но не се допира изобщо под бюста. Много странен сутиен, видя ми се неудобен.
Розов без банели - този бански е много шукаритетно бляскава материя Grinning Чашките ми покриват бюста, обаче връзките са толкова усукани, че ужасно се изнервих докато ги вържа, това ме отказа.
Май няма да си взимам бански оттам, иначе харесах този, и двата му цвята, но е само онлайн, а след днешното мерене не смея да поръчам. Не ми се занимава пак с връщанки.

# 430
  • Beyond the stars
Много ми хареса определението “шукаритетно бляскава” GrinningGrinning

# 431
Някой в темата дали си е купил тази риза? Ще помоля за отзив как се държи след пералня и сушилня - дали има шанс да се свие? Много ми харесва, обаче ми е голяма, а по-малките номера вече са свършили. 

Съставът е: 53% ПОЛИЕСТЕР, 27% ВИСКОЗА, 16% АКРИЛ, 2% ПОЛИАМИД, 2% ВЪЛНА.

# 432
С тоя състав никакъв шанс за свиване. Естествени материи 29%,  другото все синтетика.

# 433
Как са? Получи ли ги? Парео поръча ли си към тях?

# 434
  • София
Как са? Получи ли ги? Парео поръча ли си към тях?
На мен са ми супер, Нарциса не хареса шарения. Следващата седмица ще ги тествам в реални условия.
Като материя, размер и кройка са ми супер - 42/ Л (синсейско, от Резървд и ХМ съм М) /80В. Цветовете на шарения са като на снимката, т.е.хубави.

Общи условия

Активация на акаунт