WIZZAIR - 44

• 48 089
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Честито. Част от тях си прехвърли и в Уиз профила, че като имат промоция "от днес до днес" и важи до полунощ... тогава има голям риск да не ти се прехвърлят веднага точките към уиз профила, понякога отнема 2 дни, най-често се прехвърлят още на следващия ден. Но когато тези промоции са в рамките на деня... може да не ти дойдат точки в уиз профила веднага. От личен опит казвам, затова. Иначе имах 29 000 точки по едно време, но гледам да харча бързо и да купувам за по-напред, защото някои от тях изчезват. Ето букинг точките важат 6 месеца.

# 376
Здравейте! Може ли малко повече информация за тези кредитни карти от ДСК, при които трупаш точки от Уиз, вчера си взех новата дебитна карта и ми предлагаха такава, но не я отразих, аз имам само дебитна и с нея съм купувала  билет от Райънеър, от Уиз може ли с дебитна карта да се плаща, имам само едно пътуване със самолет и не съм наясно. Та въпроса ми е има ли смисъл да си извадя такава кредитна карта, като ще я ползвам само с цел да пътувам с УИЗ?

# 377
  • София
Можеш да плащаш с дебитна карта за всички полети, да.
Има смисъл ако ще пътуваш редовно с УИЗ, да. Ползваш я активно, плащаш където каквото можеш с нея и трупаш точки.

# 378
Можеш да плащаш с дебитна карта за всички полети, да.
Има смисъл ако ще пътуваш редовно с УИЗ, да. Ползваш я активно, плащаш където каквото можеш с нея и трупаш точки.

Благодаря!

# 379
В търсене съм на раница за ръчен багаж, след като любимата ми такава сдаде багажа след години вярна служба Simple Smile.
Не искам да има подсилен гръб и всякакви утежняващи елементи. Гледам сайта на Декатлон, но няма размери, а литри. Колко литра да гледам?

# 380
Има и размери в сантиметри и в инчове, просто прегледайте снимките назад...ето една 10 литра

# 381
Ох, голяма съм блейка! Благодаря!

# 382
  • София
Ох, голяма съм блейка! Благодаря!
Аз ползвам такива. 2 пъти по-голяма е от горната и дори леко да надвишава височината е напълно ОК. Дори пълна влиза в габаритните им рамки - от любопитство съм пробвал, без да са ме карали никога.
Супер удобна е и много лека, имам 5 в различни цветове. Има една досадна лента за пред гърдите, но е така измислена, че просто се реже без да е нужно да се разшива.

# 383
Благодаря!
Аз си харесах една ученическа, но тя беше 44 на 20 на 20. Нямам против да е малко по-голяма от разрешените размери, но не ми се иска да е по-малка. 10 см са си 10 Simple Smile.

# 384
Здравейте, понеже не намерих информация на първа страница, а за първи път резервирах полети, може ли да ми кажете на латиница ли се изписват името и фамилията на лицата при резервацията или на български. При чекирането на латиница или на български се нанасят данните от личните документи и имат ли значение главни или малки и големи букви. Понеже с мъжа ми ще пътуваме с децата, а с него нямаме брак,  за тях освен паспорти, акт за раждане, друго трябва ли да носим?

# 385
  • Луната
На латиница както са изписани в документа за самоличност. Няма значение дали стандартно ще са изписани или само с главни букви. Паспорт и акт за раждане са ок!

# 386
Благодаря Ви много за отговора, а има ли значение как са изписани данните на платеца след избирането на данните на кредитната карта. Понеже видях, че държавата се избира на български написах града и улицата си на български. Това дали е проблем?

# 387
  • София
Здравейте, до Братислава знае ли се ще пускат ли полети?

# 388
Благодаря Ви много за отговора, а има ли значение как са изписани данните на платеца след избирането на данните на кредитната карта. Понеже видях, че държавата се избира на български написах града и улицата си на български. Това дали е проблем?

ако мине плащането няма значение
по принцип се сверява адреса който си написала с адреса, който се пази в банката (като мярка за сигурност), но за български карти май не се сравнява. По принцип никога не пиша на кирилица в небългарските сайтове, за да си нямам проблеми.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 17:19 от neuromancer

# 389
  • София
Здравейте, до Братислава знае ли се ще пускат ли полети?
Ryanair летят до Братислава от София целогодишно и от Бургас на лятно разписание. Цените до там традиционно са сред най-ниските.

Общи условия

Активация на акаунт