WIZZAIR - 44

• 47 990
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
"Сакчето" е с размерите на големия кабинен багаж. Отдалече бие на очи. Ако се смачка и се побира в клетката, добре, нооо.... За нямане на проблеми и найлонова торбица става, да не се притеснява женицата.

# 601
  • София
Да, трябва да е за под седалката.
Щом ще пътува възрастна жена аз бих накарала близки да и купят сак с точните изисквани от Уиз размери. Струват 20 - 30 лв и не си заслужава притеснението на бабата ако случайно се заяде някой от персонала. Може и да не го погледнат на гейта, но понякога се вторачват и правят проблеми.

# 602
Да, трябва да е за под седалката.
Щом ще пътува възрастна жена аз бих накарала близки да и купят сак с точните изисквани от Уиз размери. Струват 20 - 30 лв и не си заслужава притеснението на бабата ако случайно се заяде някой от персонала. Може и да не го погледнат на гейта, но понякога се вторачват и правят проблеми.

Благодаря, за отговорите! Май по-добре така да направим, ще помоля да й купят. Пък ако не намерят, и една найлонова торба ще й свърщи работа.

# 603
Лекарства които са в ръчният багаж слагат ли се в пликче и вадят ли се при проверката ?

# 604
  • I want it all and I want it now.
Аз не ги слагам в плик и досега не съм имала проблем.

# 605
  • София
Ако са течни и кремообразни - в плика.

# 606
Майка ми я глобили за нещо в Германия, но не разбрала, говорили на немски език. Най-вероятно чантата й е била над размера, но пък не е записана глобата в графата за багаж? Може ли някой да каже какво означава и този код, на единия ред 45 евро, на долния 50+5... нищо не се разбира...

# 607
На летище Меминген е било, 50 евро за надвишаване размерите на багажа, най-вероятно.

# 608
Здравейте, някой дали знае дали имам право безплатно да взема на борда столчета за кола, ако детето не е бебе? Едното се вози с бустерна седалка, а другото е на столче тип 2, за над 18 кг.
Не, доколкото зная. Безплатно при Уиз се полага само количка за бебе. Може да им пишете или да ги попитате по телефона все пак.
Освен количката може да се носи безплатно още едно нещо или столче за кола или сгъваема кошара. Носили сме много пъти безпроблем столче, само че се пуска на друга лента за извънгабаритни багажи , на летище София се намира до тоалетна до чек ин гишетата. Ако искате детето да седи в столчето по време на полета, тогава столчето трябва да е на точно определени няколко фирми бяха, пише ги в сайта на уизер

# 609
Освен количката може да се носи безплатно още едно нещо или столче за кола или сгъваема кошара. Носили сме много пъти безпроблем столче, само че се пуска на друга лента за извънгабаритни багажи , на летище София се намира до тоалетна до чек ин гишетата. Ако искате детето да седи в столчето по време на полета, тогава столчето трябва да е на точно определени няколко фирми бяха, пише ги в сайта на уизер
Т.е. важи и за по-големи деца, така ли? Не искам да го ползвам по време на полет, но там ще взимаме кола под наем и се чудим дали да си вземем столчетата от тук. Децата са на 6 и 9 години

# 610
45 евро е глобата, 5 евро такса

# 611
Удобно може би за пътуващите от Русе и региона: билети Букурещ-Анталия от 20 евро на посока (99 леи) за септември, октомври и април.  През зимния сезон няма полети.

# 612
А има ли някой опит с шишенцата с хомеопатия. Аз мисля да ги сложа в чекирания багаж, но да не решат, че превозвам нещо незаконно

# 613
Ако са хомеопатични наркотици, със сигурност ще имате проблеми, ако в разтвора е сол или захар, не Blush

# 614
Ако са хомеопатични наркотици, със сигурност ще имате проблеми, ако в разтвора е сол или захар, не Blush
Боаронските шишенца за различни проблеми и болежки ползваме, но са доста.

Общи условия

Активация на акаунт