ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 3

• 44 701
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Както писах в седмокласната - неочаквано щастлив шок - повече от сметките ни, които правехме , преди да качат резултатите. Като гледам средните балове - с доста над тях е и това ми дава надежда, че ще успее.
Вече безсрамно мога да си сипя по никое време. Cocktail
Стискам палци и на другите малки наборчета да имат своя късмет и да са в най-желаното училище.

# 466
  • Пловдив
82,5 по МАТ (самоподготовка)
83 по БЕЛ (ходеше в Образователни технологии)
Това е за моята седмокласничка.
Влиза от раз където иска. Heart Eyes
Наздраве!
Над моите очаквания и напълно в нейните.
НВО-то в 10 клас не е задължително, ни каза познато момиче от Руската в Пловдив.
Самата тя се е явила само на БЕЛ.

# 467
  • София
Честито на седмокласничетата. Да влязат там, където най - много искат.
НВО в 10 клас не е задължително, но при девойката няма вариант да не отиде. Преди 10 - ина дни имахме РС и госпожата по БЕЛ каза, че ще ги подготви, много добре, заради престижа на гимназията. По математика, там е ясно, че всички ще се яват.

# 468
  • В центъра на моретата
Честито на бъдещите осмокласници! Дано резултатите да стигнат исканите гимназии!

JiD, anitsa, Buzzy и всички останали, на които им трепери под лъжичката - налейте си по едно, налейте и на децата, и да настава вече лятното спокойствие!

# 469
Ваканцияяяя!
Наборът завършва само с една петица, доволна.

# 470
  • В центъра на моретата

storm76, това ми звучи ми като крясък на майка на бъдещ осмокласник  LaughingJoy

# 471

storm76, това ми звучи ми като крясък на майка на бъдещ осмокласник  LaughingJoy
Това ми звучи като временен отдих - че няма да се получават домашни в 22.00 часа и през официални празници, че няма никой с никой да не се съобразява за контролни и изпитвания и други такива организационни въпроси.

# 472
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
успех на всички седмокласници и на техните маМки. Simple Smile
всички желания да се изпълнят, всички кандидатствания да са успешни.
да се забавляват всеки ден от ваканцията.
последното важи и за майките.

разгледах творческото писане. имаше опция за записване, значи още има места, но Горинич ми отказа. толкова ли съм искала да го изгоня!
шах с пешка.
сега го изпратих в библиотеката да си намери някоя от книгите и да почва да чете. обади се, че си е взел книжака, печатана преди 1940 и има старите букви, но се оправя.
спомена други философи, от които са се вдъхновили Макс и Енгелс. щял да търси и тях.
ЖДНБ!
ама не се оплаквам. нали ще чете.

# 473
успех на всички седмокласници и на техните маМки. Simple Smile
всички желания да се изпълнят, всички кандидатствания да са успешни.
да се забавляват всеки ден от ваканцията.
последното важи и за майките.

...спомена други философи, от които са се вдъхновили Макс и Енгелс. щял да търси и тях.
ЖДНБ!
Забравих да напиша, присъединявам се към пожеланията за всички, които пряко или косвено са засегнати от седмокласните трепети.

Ти за Маркс и Енгелс внимавай. Моята приятелка учителка по БЕЛ имаше ученик, който беше изключителен поддръжник на тази философия и във всяко ЛИС или есе вмъкваше философската идея.

# 474
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Философските идеи не са страшни, ако си останат идеи.
Осъществяването е друга бира

# 475
Здравейте! Добре че е поредното НВО, че да вляза да почета какво става тук Simple Smile (големия нали е 10 клас) Не сме се трогнали много да се подготвя, но учителите ги накараха по един или друг начин да не мислят за неявяване. Всичките му съученици се явиха и на БЕЛ и на Математика.
Набора почти е оформен...остават две срочни оценки, едната от които е малко проблемна. Учителката упорито твърди, че трябва да го преместим в спортното Simple Smile)) Такъв друг "учител" не съм виждала. Кой я е излъгал, че е педагог не знам. Мислех дори за преместване молба да подавам, за друга паралелка, но се чу, че може да не им е тя следващата година и за сега се размина Simple Smile
Нашият много искаше да работи това лято, но се оказа невъзможно, защото няма дори още 16 години. И това ще стане...ама догодина Simple Smile
Искаше ми се да му дам да реши НВО-тата за 10 клас, но големия първо не искаше да си ги проверява, дори не искаше да се обсъждат. А сега се притеснявам, че малкия може да изкара повече точки от него и ще стане лошо Simple Smile Защото големият учи адски много, а на малкият му се получават нещата без грам усилия. Не че са с еднакъв успех, но сравнявайки усилията и крайния резултат е доста обезсърчаващо за големия Simple Smile

# 476
  • София
Не си представям, как ще го накарам да реши НВО за 10 клас! Че той домашните си прави със зор, остава да му дам и допълнителна работа, че и за по-големи. Ауууу, каква драма ще настане, не ви е работа! Simple Smile

Моят, както не (може да) чете, така прочел "Капиталът". Всъщност не знам точно какво е прочел, щото неговото нещо е към 100-ина страници, а книгата май е по-голяма. Чел е там нещо, знам ли. Проблемът е, че постоянно ходи след нас и обяснява какво го е впечатлило и иска да го обсъждаме. Пък аз нито съм го чела, нито ме интересува и искам да си играя на Диабло. Сега чете Плато (Платон за нас). Това, разбира се, когато не е на домашно или когато не спи след домашно. Не му остава много време за четене, може и да изкара 20-ина страници до края на лятото.

Честито на седмокласните майки! Може да си пиете спокойно, а не нервно, както досега!

# 477
  • В светлината на слънцето
Браво на седмокласниците и наздраве на майките им! Може да отдъхнете вече! Heart

НВО 10 клас наистина не е задължително, нито има някаква тежест. Малко е като това в 4 клас - да покажат дейност от МОН. Наборът се замисли, че може да пропусне мат, но ще видим.

# 478
  • Пловдив
Драма е с оценяването на матурите по БЕЛ за 10 и 12 клас, сигурно и за 7.
Много орязани деца, заради ключове.
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uchitelka-v-edno-ot-nai- … Fp4JkXidYShoMxKC0
Познато дете с медал на олимпиадата по БЕЛ е с 86 точки - 10 клас.

# 479
Какво е ключ? извинявам се ако звуча нелепо но малко съм далеч в момента от матурните терзани.

Общи условия

Активация на акаунт