ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 3

• 44 383
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Иланг, браво за Пижо и Пенда! На добър час!
И аз искам за акне, съставките много ми харесват. Но искам и тийн шампоан за бурно омазняваща се коса.
Също питам за магазин в София!

# 76
  • Пловдив
ЗаСлон, ще ти напиша лично съобщение.
Пуснахме продуктите на "пижовците" (така им викаме) преди месец. За сега се продават само в няколко магазина в Пловдив, на сайта и в емаг.
Но работим по въпроса.

А за тийн продукти мога да препоръчам както казах нещо от портфолиото на Биофреш. Който иска може да ми пише на лично.

# 77
  • София
Иланг, а има ли продукти, които са за белези останали след акне? Моят младеж, като че ли пребори акнето, но по челото му останаха белези, които трябва да се третират с нещо, но има толкова много продукти, че не знам какво да взема.

# 78
  • Пловдив
Не, в Биофреш пускаме реновирана серия Лавандула, в нея има продукти подходящи за кожа, склонна към акне. Не са висок клас, но работят (поне върху моя син и други деца на колеги Joy).
Но белезите са тежка категория козметика. Там няма какво да предложа. Търси продукти с Madecassoside или пептиди, които таргетират този проблем.

# 79
Аз пък не съм фен на висок клас козметика. И Ести Лаудър имам, и Диор бяла козметика и си събират прах на тоалетката ми. За тази сметка от последния серум на Балеа за мазна кожа за 3 и нещо лева съм много доволна.

# 80
  • Пловдив
Така и така завзех темата днес, та да се изкажа за скъпата козметика аз. Дано не съм твърде досадна. Relaxed
Системната употреба е ключът към по-добра кожа.Ще ви покажа снимка на ръцете на колежката ми, която над 25 години се занимава с иновации. Това означава, че всеки ден бъркаме някакви кремчета, достаа далеч от Лирак и Лапрери. Често съвсем обикновени кремчета с вазелин и парафин, прости, прости, че и с парабени понякога. По принцип с дясната ръка мажем върху лявата, за да тестваме (сензорика, разнасяне и т.н.), защото сме десничарки. Лявата ръка се оказва доста по-мазана от дясната и ефектът е:

Очевидно лявата ръка е с по-гладка кожа, с по-малко петна, по-равен цвят, дори е по- светла.
Козметиката работи, но се иска постоянство.

След това откритие, което направихме се мажем вече и на двете ръце. Joy

# 81
И аз това забелязах и трябва да избереш точно това, което е твоето си и от което има нужда кожата ти. Аз в момента съм в търсене на серум.
Но общо взето това, което прави един крем от 200 лева, го прави и този от 20 със сходен състав. Поне моето впечатление е такова.
Иланг, искам да работя твоята работа.

# 82
  • София
иланг-иланг, браво за куража и на дОбър път! Kissing Heart Късмет и много доволни Пижо-вци и Пенди пожелавам от сърце Kissing Heart

# 83
Бебчо, а какво става при вас? Преместихте ли децата?
Весели празници на всички!

# 84
  • София
При нас е приказка без край, надявам се скоро всички да разберат Blush
Весели празници, момичета Kissing Heart

# 85
Ох, beb4o_fb, всички чакаме с нетърпение щастливата развръзка на вашата сага! Hands Pray
Успешно разработване на линията ви, иланг-иланг! Дано намерите вашето кътче на пазара!
Пуберите вкъщи поддържат кожата в приемлив външен вид с няколко продукта, но последното, което им взех е серум с ниацинамид и цинк. Мисля, че работи добре при тях и би трябвало да има избелващ ефект. Нещо такова , но на корейска марка.

Весели и пълни с удоволствия и слънце празнични дни ви желая! Nature Sun With Face

# 86
  • Пловдив
Благодаря на всички за подкрепата. Heart
Светли празници! Любов, разбирателство и благодат в домовете! Heart

# 87
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
светли празници, момичета.
Simple Smile у дома сме си. нямам време за нищо, но е така сладко...
след ваканцията започват изпитите. почти два месеца, почти всеки ден...
стискайте палци да се представи добре Горинича. Simple Smile

# 88
  • София
Светли празници, момичета!!!
Ние решихме да си останем в къщи, без баби от която и да е страна да са ни на гости,.без ние да ходим на гости. Май се цупят...
Вчера бях дежурна, каката работи. Яйца и сладки утре!

# 89
И ние сме си вкъщи. За мен Коледа и Великден са семейни празници.
Моите впечатления са, че народът е полудял. Връщам се от пазар, такова пазаруване, такова нещо, човек ще каже, че идва краят на света.
Виках до преди малко. Миналата седмица тийна беше болен. ДНЕС , ама баш на Разпети петък, госпожата на БЕЛ им е дала разяснения какво им предстои за след ваканцията. Моичкият се оказа изненадан леко. Аман, писна ми, искам да е абитуриент вече и просто това  средно образование да му/ни е зад гърба. Щяла да пише отличен за наизустени 6 Ботеви стихотворения. Защо аджеба? Едно време ги знаех поне десетина наизуст, включително с пунктоацията им (при пунктоационна грешка на цитат  се отнемаха по 0.25 стотни на кандидат-студентския) и това ама с нищо не ми е помогнало по-натам в живота. Виж , да знам смисълт и темите на Ботевата лирика , разбирам. Нещо аз съм сбъркана.

Общи условия

Активация на акаунт