ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 3

• 44 711
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • В центъра на моретата
………ще си готви …..Големи са вече.

Никакъв шанс наборката да си наготви не,  че не може, а от мързел. Не мога да я накарам да си изчисти стаята, камо ли да приготви вечеря. А ако се хване нещо да прави, се използва цялата посуда, а след това да не помислите, че се измива или се слага в миялната - не. Възхищавам се на деца, още повече момчета, които умеят да готвят и да участват в домакинството. ОчевАдно не се справям като родител с някои неща. Да, големи са вече, ама само за нещата, които те искат.
Всъщност, като се отдели от нас, ще разбере всичко по трудния начин, но понякога човек се учи най-добре така, колкото и да му е трудно.

# 421
  • Някъде на край света
Какво да кажат тези, които имат 2 броя с точно описание от zaek. Confused
Отговор на горното : Нищо не казват, сипват си. Wink

# 422
Неговата стая си е негово задължение. Подрежда, прахосмукачка и си бърше праха. Когато е за няколко дни сам не слага чиниите в миялната, а си ги ние на ръка. Последния път събрал дрехи за пране дадох инструкции по тел и пусна пералня и си ги прастря. Жена му ще е много доволна 😂😂 Беше по -малък като почна да ми се вре в ръцете и ми вика трябва да мога, ако жена ми не може или пък живея сам.

# 423
  • Някъде на край света
Светле, да го взимаме младежа. Пък сватите ще пият заедно. Grinning

# 424
Има сделка 😂

# 425
  • Варна
Ей, заплеснах се за малко и не успях да се вредя за младежа на Светлето! Ако има други такива, казвайте навреме Simple Smile
Наздраве с едно розАво!

# 426
  • Някъде на край света
Ех, Дивче, как те изпреварих, а. Виж в пиенето може да се включи всеки, но младежа не го давам. Grinning

# 427
На набора най- големият приятел същия като него. Готвят заедно или у нас или в тях, ама е по-нисък не като моя 185 за сега.

# 428
  • Варна
Светле, то аз хубаво се редя на опашка, ама ако щерката разбере какви ги върша, ще се чуе до Бургас Simple Smile)) Дано * ги събере такива по двойки, че инак ще трябва ние да ходим да им чистим и готвим Simple Smile

# 429
Дейвче, и моята майка с една нейна колежка ме сватосваха за сина на колежката , ама майтап да става.
Моя се гласи да ходи във Варна студент, тъй че не се знае с коя майка от форума ще се сродим😂

# 430
  • Някъде на край света
Светле, отекох с тази Варна и конкуренцията на Дивче JR. Grinning

# 431
  • на Мелмак
И аз се нареждам за младежа Grinning
Моята прави всичко, сладкиши чудесни, манЖи, обаче не. Аламинути. Grinning
Малкия готви, меси, помага, но не оправя, там е хаос Wink

# 432
  • Някъде на край света
Хммм, Светле, нали няма да наддаваме със зестра? Grinning
УжасТ, покрай това НВО и чакането изперкахме. Щом се връзвам на провокации на дами, обясняващи ми, че всичко е наред с формата и то за математическа гимназия. Sad Даже белото не помага. Чудя се на кехлибарено ли да мина. Thinking Innocent

# 433
Хора, прочетох разни мнения на учители по БЕЛ в скрити групи за сечта на ДЗИ... онемях и изпаднах в ужасТ. Искам калашник!

# 434
  • Някъде на край света
Storm, не се скъпи. Сподели някой линк да се образоваме и ние. Simple Smile
Не знам кое дъно закопахме вече в образованието.

Общи условия

Активация на акаунт