ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 3

• 44 710
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Много станахме желаещите с девойки Joy
Моята си готви някакви бейсик неща, но с подреждането хич я няма. На баща си се е метнала Stuck Out Tongue Winking Eye
Излезе и последният им изпит и завършва с шест.

И аз четох за ДЗИ, след като писахте тук. Защо така се е получило, не мога да си обясня. Дано да има някакво положително развитие от жалбите.

# 436
Хммм, Светле, нали няма да наддаваме със зестра? Grinning
УжасТ, покрай това НВО и чакането изперкахме. Щом се връзвам на провокации на дами, обясняващи ми, че всичко е наред с формата и то за математическа гимназия. Sad Даже белото не помага. Чудя се на кехлибарено ли да мина. Thinking Innocent

Белото си го пий да удоволствие, а за другото вади калашника😀.
Колкото до въпросната, имам чувство, че й е хоби да провокира.
Ох, седмокласнички, нямате ли още резултати? И аз се вълнувам с вас✊🥰.
Storm76, имаш ли информация какво стана с писмото на 12-класниците от 73-то?
Дори не знам къде и как може да ги подкрепим.
Ако сегашните управляващи не направят нещо, за да се променят безумията, носи и за мен калашник.
Дъждец, браво на девойката🌼! Сигурна съм, че е заслужено.
И аз съм щастлива и доволна от постигнатото - както от усилията, така и от крайния резултат. Следващата година продължават президентските закуски 🤩.

# 437
  • Някъде на край света
Silan, няма, но давим мъките в бело, та може да се чака. Grinning Аз хем имам опит с първото чакане (пиене) и пак днес подскача има ли, няма ли.
Както каза една седмокласна майка - здрави сме и това е най-важно.
Дано успеят децата от 73то. Те и други бяха писали, че ще ги подкрепят, и учители. Ако има подписка и аз бих се включила. Имам чувството,  че нарочно мачкат знаещите деца. Cry
За дамата - нямам нищо против нея, но явно говорим за едно и също, а не се чуваме. Stuck Out Tongue Winking Eye
Браво на децата за успехите. Heart  Аз също съм доволна и то при все, че всичко е плод на труд при наборката.

# 438
На набора най- големият приятел същия като него. Готвят заедно или у нас или в тях, ама е по-нисък не като моя 185 за сега.
И аз изпуснах младежа, пък и висок.
Че нали моята девойка и тя не е дребничка, само 1.80м е засега

# 439
  • Някъде на край света
Добре, че е седмокласната и следя форума, та първа нацелих и то в десятката. Dart
Аз вече притръпнах - от алкохол може би! Simple Smile Знам, че * си знае работата и кое е най-добро за детето, но пусто майчино Heart не трае.

Ще тествам тия дни и щерката с НВО 10 клас. Тя искаше да го прави, нооо покрай другия зор забравям. Wink

# 440
Silan, няма, но давим мъките в бело, та може да се чака. Grinning Аз хем имам опит с първото чакане (пиене) и пак днес подскача има ли, няма ли.
Както каза една седмокласна майка - здрави сме и това е най-важно.
Дано успеят децата от 73то. Те и други бяха писали, че ще ги подкрепят, и учители. Ако има подписка и аз бих се включила. Имам чувството,  че нарочно мачкат знаещите деца. Cry
За дамата - нямам нищо против нея, но явно говорим за едно и също, а не се чуваме. Stuck Out Tongue Winking Eye
Браво на децата за успехите. Heart  Аз също съм доволна и то при все, че всичко е плод на труд при наборката.
Тя дамата по принцип никой не чува, навива си на пръста нейното и си го повтаря до безкрай...Не й се отразява добре и на нея седмокласната одисея Satisfied

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 23:40 от Бобец

# 441
  • Варна
Включвам се и аз по темата с Джулая. За първа година моят син изявява желание да отбележи този ден. Планът е да спят с гаджето у дома и рано рано да станат и да отидат на плажа. Не е като да ги няма цяла нощ и затова и аз съм спокойна. Повече ме притеснява следващата вечер, на която сме аз и мъжа ми с него и приятели на участие на Криско 😳 Нашето присъствие беше условието да го пуснем, но това преди да знаем, че Криско излизал след 01:30ч. Как ще останем будни и аз незнам. Но той е на 15 и на подобно събитие с около 1700 продадени билети не бих го пуснала сам.
Общо взето след Криско виждам една седмица възстановяване на мен и мъжа ми 🤭

# 442
  • София
Ето интервю с учениците от 73 - то
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/uchenici-s-peticij … t-promeneni.html#
Подписка, доколкото разбрах от репортажа май няма, защото писмото е изпратено вече в МОН.

# 443
  • София
Привет и от мен!
Ние сме в далечен Китай по работа.
Та да се включа от тук по повод образованието. Явно не е най-важното, за да успяваш. На бизнес среща говорим за 3% от 10 000. Китаеца извади калкулатор да го сметне. Иначе кара последен модел кола и има къща за 360 000 $. Много са напред като икономика, макар и не толкова умни.
За Джулая моята наборка също искаше да ходи, но понеже ние сме на море от 01.07 ще види изгрева на втори.
Весело лято на всички дечица!

# 444
Storm, не се скъпи. Сподели някой линк да се образоваме и ние. Simple Smile
Не знам кое дъно закопахме вече в образованието.
Линк към най-големите простотии не мога да дам, защото не съм в тази ФБ група. Казва се Приятели на БГ учебник. Затворена е, там пишат само учители по БЕЛ и ако те надушат, че си се вмъкнал и не си учител, те изритват. Моята най-добра приятелка е учителка по БЕЛ и членува там, тя ми праща скрийнове , но ще бъде много некоректно да ги пльосна тук.
В интерес на истината има и учители (явно които преподават частни уроци), които са на страната на децата - било седмокласници, било зрелостници, но на фона на общата картинка "Има нещо гнило в Дания..."
Разбрах, че от 2008г. реценции не се поставят на изпитните работи на интерпретативните текстове и въпросите с отворени отговори. Максимален брой точки се дава с усмихнато човече, а 0 точки със Z. Проверяването ставало в среда на някаква платформа. Ясни критерии няма , има ключ и това е - ако по смисъл се доближава до ключа, но не и със същите думички като в ключа, не се дават точки или максималния брой. На това акцентират - точки се дават, не се взимат.
С моята приятелка си говорим, че явно от БГ учебник има някой, който е в екипа за разработване на изпитните материали, защото ЛИС-а за стихотворението на Петя Дубарова го има с много сходно заглавие в тяхно помагало.

# 445
Дано излезнат резултати от НВО днес и всички седмокласни майки са доволни 😘

# 446
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Дъждец, браво на девойката Simple Smile
И аз тази година се заслушах за ДЗИ. Не знам как е било предишни години, но сега доста оплаквания има. Трябва  нещо да се направи, няма да има протести, доколкото познавам народопсихологията, но поне публичност, петиции, писма, гласност някаква. Тъжно е за толкова много млади хора.
Моята реши да не ходи на училище, подкрепям я за тези 3дни,защото става сутрин в 5.30. Не знам защо учат до 30-и, при положение, че са оформени преди това. Едва ли някой оставя за последната седмица.
Роди, викаш елка вади?

# 447
  • София
Какво парти сте си спретнали тук, пък аз взех че заспах рано, да му се ненавиди Joy
РозАво, бЕло, кехлибарено, сватосване, конкуренция - всичко изпуснАх.

Браво на всички деца, положили усилия за оценките! Все така да продължават!
Днес се включвам към наздравиците, малко по-късно де. Чакам да се похвалите с много точки на НВО Buzzy, JID, anitsa/ако има и други - извинете ме, нещо паметта ми е късометражна напоследък/

# 448
Бебчо, пък ние чакаме да се похвалиш , че с малките всичко е наред вече.
Набора днес щял да си продава учебниците и да купува за 10 клас.
Завършва с две петици.

# 449
  • Русе
Нещо се говореше, че от следващата учебна година 2023/2024 учебниците за всички деца ще са безплатни, но не помня добре. Запознати ли сте, за да знам и аз, дали да продаваме учебниците и да купуваме за 10-ти клас.

Общи условия

Активация на акаунт