ДЕВЕТИ клас 2022/2023 - Тема 3

• 44 688
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И ние сега пътуваме към Варна след концерта снощи! Много ми хареса настроението и емоцията му. 11-годишното момченце ще запомни този момент завинаги!
Имахме голям късмет да се случи така, че обядваме в един и същ ресторант с Дан и китариста 😁 Успях да ги видя от много близко разстояние.
София по това време на годината много ми допадна Simple Smile
О, супер! Казвай бързо клюките - кой беше ресторанта? Blush

# 616
  • Варна
"Soul Kitchen" 😁 Изцяло вегански ресторант! Горещо го препоръчвам - останахме очаровани от вкуса и вида на храната, обслужването и обстановката! А и се оказа, че Дан Р. е веган

# 617
  • София
О, да, знам го и много го харесвам.

# 618
Даа, концертът беше страхотен и мисля, че никога не съм виждала набора по-щастлив... Беше без глас като си тръгнахме, но пък от днес е на море, та ще се възстанови..Много положителни емоции ни донесе, а Дан се раздаде и излъчваше много позитивизъм! Много ми хареса, че не беше нашарен с татуировки целия... Сега като му кажа и Soul kitchen ще му стане любим ресторант, въпреки че е месоядно! Grinning

Наборът си чете "Тютюн" и на морето го взе, но на него му харесва и твърди, че го е преполовил...

lulumba, стискам палци за оптимално добро развитие при теб и дано ти разрешат да пуснеш тема! Hug

# 619
  • В светлината на слънцето
marini, не ми позволиха. Дори не искам да коментирам обяснението. Cry

# 620
Лу, платформата на Павел Андреев не е ли вариант? Знам, че си притисната от времето, но поне може да се попита. Съжалявам за отказа тук- не мога да си представя защо така са реагирали. Пускат се теми за какво ли не...

# 621
  • София
Лу, а за каква сума става въпрос? Сещам се за разни варианти, но дали са приложими, зависи от размера на сумата.

# 622
Сумата е 20 к. Успях да я намаля до 15 к. и да издействам 1 месец отсрочка. Сега ми искат останалото, а месецът изтича. Говорила съм за платформата на Павел Андреев, но изисква време. Всяка платформа има нужда от време, с каквото аз не разполагам. Това ми беше единият вариант, но технически няма как да се случи толкова бързо. Така че не ми помага. Единственият вариант е с помощ от приятели, близки хора, колеги, на които аз след година да върна парите (тогава ще мога да взема банков кредит и да се издължа). Не разбирам отказа на админ, при условие, че тук има такива теми, които действат на принципа “дайте да дадем” и то с години. Виждам ги с очите си. Явно е въпрос на симпатии. По-добре да не го коментирам повече, че като нищо ще ме баннат като неудобна.

# 623
Ако директно пишеш на Tatti - дали няма да има ефект?
Егати, потребители сме от 100г. и да не можеш да разчиташ на подкрепа в нужния момент. Close

# 624
лу, с кредит не става? аз се включих със скромна сума и ти стискам палци Heartpulse не разбирам защо не позволяват тема!!!

концертът беше невероятен, толкова мил човек е този, знам, че се е разделил със семйството си, на концерта говори и за психическото здраве, аз толкова близко не съм усещала изпълнител хем бяхме далеч на седалките и сред толкова много хора, беше яко избухваща музика и емоция

# 625
Ако директно пишеш на Tatti - дали няма да има ефект?
Егати, потребители сме от 100г. и да не можеш да разчиташ на подкрепа в нужния момент. Close

Точно той ми отказа.
Банков кредит мога да взема и то при преференциални условия, заради работодателя, но технически чак след година - до най-високо ниво стигнах там.

# 626
Оставам безмълвна.

# 627
Лу, ако си готова да разкажеш историята, може да напишеш тук, а ние да пуснем линка в други наборни теми, в които пишем❤!

# 628
  • София
Лу, може във Фейсбук да пишеш или DMS, но там нещата като, че ли стават доста бавно.

# 629
Лу, може във Фейсбук да пишеш или DMS, но там нещата като, че ли стават доста бавно.

Бавно е, проверих вече. Реално проверих повечето възможни начини, но няма как да се случи така бързо, а мен времето ме притиска. Ще продължа да търся, нямам друг път.

Общи условия

Активация на акаунт