Защо жена над 40 е преследвана предимно от мъже на 30-35

• 7 961
  • 199
  •   1
Отговори
# 75
Е как ще изглежда? Хайде нашата разлика с мъжа ми е малка, не е чак 10 години, но сме екстра като двойка. На снимки минавам за по=малката от двамата, особено откак свалих излишните кг.

# 76
  • СИ
Темата е провокирана от личния ми живот.
Последните 20 години имам интеракции и сериозни връзки с много по-малки от мен мъже. Не са генерирани от мен, поне не основно.
Също така – те искат да имат деца от жена над 10 години по-голяма от тях и да сключват брак!
Какво мислите, на какво го отдавате, на какво се дължи?

От 40 годишна до друга 40 годишна разлика има от земята до небето. Някои жени около 40-те си години някак си разцъфтяват, стават по-привлекателни и сексапилни. Имат предложения всякакви, не само от по-млади. Други жени се сбръчкват, погрозняват, надебеляват и озлобяват. Ти явно си от първите. Ами радвай се на живота.      Smiley

# 77
  • София

Значи, аз принципно няма да се хвана с младо ергенче, на което да мътя главата и да му губя времето.

Е, какво губене на време. Яйцеклетките ли ще му се изчерпат... А и мъж на 30-35 не е момче, дете на 20. Това са си големи хора, да се оправят и като не им се губи време да си хванат някоя на тяхната възраст.

Така, де. Да го вООбразявам, че ще му раждам бебенца Laughing

# 78
Ако беше някоя друга потребителка, щяхме да и обясняваме, че за връзка на три месеца, приказки за сватби и бебенца са голям червен флаг.

# 79
Мъж на 30-35, който търси специално жена над 40, както пише в първия пост за да "имат деца от жена над 10 години по-голяма от тях и да сключват брак"  здраво е спал в часовете по биология,  ако не друго.

Ако беше някоя друга потребителка, щяхме да и обясняваме, че за връзка на три месеца, приказки за сватби и бебенца са голям червен флаг.

Предполага се, че над 40 го знае.

Аз все още виждам в темата някаква форма на  кокетничене, един вид "Ох, не мога да издържам вече, 20 години не ме оставят на мира разни  готини младоци,   брак ми предлагат, деца искат, защо го правят тия хора" Simple Smile

Досега предполагах, че да те свалят младоци е нещо хубаво.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 16:29 от Iris04

# 80
Кое е проспал в часовете по биология?

# 81
То на мен и наборките ми изглеждат стари, пък кво остава 50 годишните. Но има си всякви вкусове, а и изглежда наистина комбинация от майчината закрила, опит и финансова обезпеченост са привлекателни за някои млади мъже. И най вече по малката отговорност във връзката. Така го виждам, нямам много опит с каки, с лели пък хептен

# 82
Кое е проспал в часовете по биология?

Виж сега, аз самата съм родила късно, макар и преди 40, много други жени също, възрастта за раждане на първо дете се качва непрекъснато, не е невъзможно, не е нещо срамно, но че мъже ще предпочитат  да имат деца от жена над десет години по-възрастна от тях и то в периода над 40, не на мене тия. Дори и най невежия мъж  знае, че шансовете на жената за безпроблемно забременяване и износване на дете - камо ли пък деца - с възрастта намаляват. Възрастта на жената е неблагоприятен фактор, който се отчита при всички изследвания и прогнози, както знам от опит.

Ако става въпрос за конкретна прекрасна и неустоима жена, каквато съфорумката очевидно е, и мъжете се влюбват в нея като мухи и искат да я правят майка на децата си, окей, но това ще е въпреки възрастта, а не както е зададен казуса - заради нея.

Всъщност тя сигурно изглежда на 25 и те въобще не знаят на колко е, а като научат, вече са лапнали по нея и е късно.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 16:48 от Iris04

# 83
Цитат
Всъщнот тя сигурно изглежда на 25 и те въобще не знаят на колко е, а като научат, вече са лапнали по нея и е късно.
Това беше добро. Laughing
//
Така се е случило, че са били по-млади, не е търсен ефект. За нито една от страните.
//
Сега качеството на живот позволява една жена на 50 да не прилича нито на баба, нито на леля. По-сериозно, де. Спорт, добро хранене, толкова процедури вече има, дори неоперативни, та е до поддържане и начин на живот.

# 84
BasilA, интересно е според теб защо? За толкова години и толкова случки би трябвало да си си изградила някаква теза? Младоците какво са казвали?

# 85
То може да е по-трудно, но не е супер трудно, нито невъзможно. А и никоя жена не губи тотално шансове да забременее от днес за утре.

# 86

Тая работа свършихме миналия месец, накрая ѝ развалихме годежа.

# 87
  • Сф
Цитат
Всъщнот тя сигурно изглежда на 25 и те въобще не знаят на колко е, а като научат, вече са лапнали по нея и е късно.
Това беше добро. Laughing
//
Така се е случило, че са били по-млади, не е търсен ефект. За нито една от страните.
//
Сега качеството на живот позволява една жена на 50 да не прилича нито на баба, нито на леля. По-сериозно, де. Спорт, добро хранене, толкова процедури вече има, дори неоперативни, та е до поддържане и начин на живот.
Това вече е нелепо. Няма как жена на 40 с каквито и да е процедури и тунинги да изглежда като младо момиче на 20, 25. И мъжете много добре знаят това и правят разликата.

# 88
  • София
Толкоз знае, че не е разбрал, че са раделени и напира ли, напира.

# 89
Това е факт, но аз се омъжих на 40, на толкова си и изглеждах и това на нищо не е попречило Simple Smile Така че - стига да има желание, няма лошо Simple Smile (Аз даже нямам никакви тунинги, поправки и корекции)

Общи условия

Активация на акаунт