Защо жена над 40 е преследвана предимно от мъже на 30-35

• 7 969
  • 199
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Да, мисля, че има някаква подобна тенденция – не е само при мен.
И при познатите и приятели мои и негови го има.
Може би и в днешно време вече няма такива предразсъдъци за възрастови граници, тип семейство, както и толерантността към различна сексуалност и пол. И хората се привличат по интереси и начини да си прекарват добре заедно.
Разсъждавам си.

Мнението на Лъвица е много адекватно. От всичко по малко – да.
//
Uncommon, да. И аз така разсъждавам. Лошо няма.
//
Ирис, коренно различни са като характер БМ и сегашния "преследвач". Дефицити първият не бих казала, че е имал. Напротив. Умерен и уравновесен, свръх интелигентен.
Избягват се иначе, да. Излязох от връзка с втория. Само дето последния не го приема...
Ааа, този вторият преследвач с дефицитите, който не приема края на връзката, е онзи, който предлагаше брак наскоро ли?  
Ами такива преследвачи има много. Повечето жени ги избягваме, защото ни плашат и има защо.
На всяка възраст една жена може да има ухажори и "преследвачи" от всякакви възрастови групи. Важното е качеството на тези ухажори.  
Ако въпросът пък е защо само 30-35 годишни са преследвачите, а няма 50-60-70-годишни - отговорът е, защото мъжете на пазара намаляват след определена възраст.

# 91
  • София
Една жена може да изглежда чудесно, но за възрастта си. Винаги се вижда на колко години е.
Просто по-младите мъже намират други предимства в по-възрастна жена, вече ги казах, и основното е, че ще се налага много по-малко да се напъват.

# 92
Има, има 60+ годишни кандидати винаги. Просто жените на 40 не ги броят и не ги забелязват.

# 93
Ама тя пита защо е преследвана предимно от млади. Че има и 60+ годишни мераклии, има. Но си има чисто статистическо обяснение, ако са по-малко на брой.

# 94
Нямам предразсъдък към възрастта. Ако ми допадне човекът, може и + да е доста от мен.
Зависи от характера и общуването. Майтапехме се с бившия, че е като пенс. Simple Smile
//
Манди, да, той е.

# 95
  • София
Ама тя пита защо е преследвана предимно от млади. Че има и 60+ годишни мераклии, има. Но си има чисто статистическо обяснение, ако са по-малко на брой.
Макар да се съмняваме, че е точно преследвана, но всички отговорихме по няколко пъти защо. Не е единствената, от години е модерно, защото е взаимно изгодно, не защото жената 40 плюс е толкова яка, че удря в земята всяка 20 годишна. Истината е, че всяка 20 годишна винаги ще е по-атрактивна, просто ще иска повече и ще е по-недостъпна за все още не особено успели в живота 30-35 годишни мъже. Затова пък жената на 40 плюс няма да е преследвана от тези на 40 плюс, защото те ще налитат по 20-30 годишни.

# 96
  • София
Само като си представя как ще изглежда ситуацията след 10 години- мъж на 40 и жена на 50 и ми се обръща стомаха.
Това казвам. А като си представиш, че ти си тази жена и ще ти се дореве. То човек и достойнство трябва да има, не само мераци. Мисля, де.

Абе и аз като видя някой дядо да се целува с внучката си, ми се връща храната, ама мъжете явно не го намират за недостойно, даже се величаят Joy Та си представям, че има жени, които просто се кефят на агнешкото, а не изпадат в несигурности.

Между другото, младият партньор обикновено се състарява визуално в дълги връзки с по-възрастен.

# 97
  • София
Това вече е нелепо. Няма как жена на 40 с каквито и да е процедури и тунинги да изглежда като младо момиче на 20, 25. И мъжете много добре знаят това и правят разликата.
И Базила е хубава, но не изглежда на 30. И в това няма нищо обидно.

Относно бебетата - говорят го за самочувствие, да. На едната колежка така някакъв беше й казал и тя вика "ха, търси си разплодна крава". Като й казах, че ако иска разплодна крава, ще отиде при 25- годишна, а не сред 40- годишните, се засегна. Ми малко реалност не е излишна.

А предният, ако сега има нов, де, беше казал на потребителката, че не ще деца, тя като го подкокоросвала. Помня, че Абсурт беше се присмяла, че и деца не ще от нея. Просто факти, не се присъединявам.

# 98
  • Тра-ла-ла
Тук връзките се разглеждат като някакви бизнес сделки, математически уравнения и външен вид. Мъжете си правили сметка дали жената можела да забременее?! Гледали апартамент да имала. 40 годишните не изглеждали като 30 г., Те пък не изглеждали като 20 годишните. А да допускате, че мъжете харесват жени заради съвсем други неща?! Там нещо любов, характер, сходни интереси?!

# 99
  • София
Тук връзките се разглеждат като някакви бизнес сделки, математически уравнения и външен вид. Мъжете си правили сметка дали жената можела да забременее?! Гледали апартамент да имала. 40 годишните не изглеждали като 30 г., Те пък не изглеждали като 20 годишните. А да допускате, че мъжете харесват жени заради съвсем други неща?! Там нещо любов, характер, сходни интереси?!
Допускаме и, когато са двойка и имат връзка сигурно ще е, защото са влюбени. Но модата млади мъже да залитат по по-стари не е, защото внезапно се оказва, че като съм майка на тийн вече идеално се разбирам и с всички останали млади мъже. Например. Известно е каква е основата на тази мода и по света, и у нас и тя не е, защото 40 плюс сме много по-красиви и интересни, а защото е по-удобно.

# 100
  • СИ

Абе и аз като видя някой дядо да се целува с внучката си, ми се връща храната, ама мъжете явно не го намират за недостойно, даже се величаят Joy Та си представям, че има жени, които просто се кефят на агнешкото, а не изпадат в несигурности.
...

В тези случаи не става въпрос за достойно или недостойно. Това си е сделка. Дядото е намерил на кого да си остави парите или имотите, а другата страна няма нищо против да бъде одумвана за известно време и после да осребри търпението и компромисите.

# 101

Рядко.
От 5 връзки (на близки до мен) момче-кака (леля) и в 5-те каката е силно финансова и осигурява "приказката", в която живеят и наричат любов.  Няма и един от компанията, който да вижда тази изгаряща любов, която каките "изживяват".
Но това е защото не ги разбираме ние нещата.
Не че момчето не изкарва пари, но ако си хване 20 годишна кифла с желание да си налива силикон и устни, животът на момчето ще е съвсем друг.
40-годишните тези неща вече сами си ги осигуряват и се наслаждават на пътешествия и живот.
Изхитриха се младежите. Искат да са нетен бенефициент, не портфейл.

# 102
40+ не са 20. Тоест по-зрели и знаещи какво искат. По-хитри и даващи впечатление на неревнуващи.
Опитни и в секса. И, ако е само за неангажираща връзка, за определен отрязък от време, вършат работа. И двете страни доволни.
Ако искат продължение с деца, при 10-15 години разлика, червена лампа.
Този 30-35 годишен със сигурност след години ще еволюира към по-млади от собствената му 55-60 годишна жена.

# 103
...А да допускате, че мъжете харесват жени заради съвсем други неща?!
Малко Фи.
40 годишните могат да минат с по-малко ухажване (кандърдисване плюс назландисване). Петела може пет минути да гони тазгодишната кокошка. За дътрата кокошка му трябват десет секунди.

# 104
Ахахах, абе баш тъй не е съвсем.
40-годишните трудно се лъжат, понеже имат житейски опит. 20-годишните кълват на гола кука, може би не всичките де, има и хитри.

Общи условия

Активация на акаунт