Защо жена над 40 е преследвана предимно от мъже на 30-35

• 7 977
  • 199
  •   1
Отговори
# 105
Не са чудо невиждани такива връзки вече. Скоро вероятно и въобще няма да правят впечатление. Света се променя, успелите жени вече не се тунинговат, не се притесняват да остаряват и не се кахърят, че по-младите мъже са с тях само да ги използват или ще ги вземат за лелки до тях, живеят си живота. И това отношение и разбирането че тези неща са нормални постепенно се възприема и "надолу по веригата". Та мъжете в конкретния случай може и да зяпнат, ако чуят че авторката се чуди що я харесват като е по-голяма. Зависи от средата им. А за това кой с кого за какво е и кой кого кога ще зареже, знае само Господ.

# 106
Винаги се сещам за този виц. Дано няма много тънкообидни, ще го скрия, ако не носите на хумор подминавайте:

Скрит текст:

# 107
всяка 20 годишна винаги ще е по-атрактивна, просто ще иска повече и ще е по-недостъпна за все още не особено успели в живота 30-35 годишни мъже.
За тези мъже е недостъпна всяка работеща жена с акъл.
Това по повод и търсенето на разплодна крава. Идеалният таргет на такива търсещи са самотни бездетни жени на 30-35, не 22годишни студентки. Студентките са за престиж и секс.

# 108
Босилка, водна зодия ли сте? (само за статистиката)

# 109
  • София
всяка 20 годишна винаги ще е по-атрактивна, просто ще иска повече и ще е по-недостъпна за все още не особено успели в живота 30-35 годишни мъже.
За тези мъже е недостъпна всяка работеща жена с акъл.
Това по повод и търсенето на разплодна крава. Идеалният таргет на такива търсещи са самотни бездетни жени на 30-35, не 22годишни студентки. Студентките са за престиж и секс.
Говорехме за външен вид. А иначе недостатъчно успелите 30-35 годишни, които не желаят да се инвестират и да се обвързват налитат на по-стари, а не на жени с препускащ бясно биологичен часовник като връстничките им.

# 110
Аз казвам, че и старите не им връзват. Освен ако не са доста грозни и/или тъпи.

# 111
Темата ми напомня на моя позната, дето все се “оплакваше": тоя я харесвал, оня я преследвал. Пък тъпия зъболекар отказал да и избели зъбите, защото били перфектни, пък, ужас, падал и часовника, защото имала много нежни и фини китки. Искам да кажа, малко ми е като за просене на комплименти цялата тема.

# 112
Такава разлика в годините, може да ти даде единствено някакви забавления, моменти на изживяване, но нещо по- сериозно за мен е недопустимо. И аз забелязвам, Такава тенденция сред младежите,искат, пробват се, напират,  но всъщност се замислете, какво може да ти предложи един такъв?
Най- много, като ти се насити да те зареже, защото и те са наясно, че нито деца ще му родиш, нито след 15 години ще си окей до него.

# 113
  • Тра-ла-ла
Хубавото на по-младия мъж е, че по-късно ще започне да пуфти, да не му стига енергия, да не му се иска, да го мързи да излиза (пътешествия, барове). Е, можел да зареже жената за по-млада....га, че дъртият мъж не може да го направи? Joy

# 114
  • Далечният изток
А лошото на по-възрастната му съпруга е, че ще започне по-рано от него да пуфти и да няма енергия Laughing

# 115
  • София
Точно, точно... На една реализирана жена, която е отметнала деца и семейство, друго и не трябва - млад и ентусиазиран жребец, който не го алармира простата, не мрънка от всичко и не мечтае да си изкара остатъка от живота на дивана в хола.

# 116
  • Тра-ла-ла
А лошото на по-възрастната му съпруга е, че ще започне по-рано от него да пуфти и да няма енергия Laughing
Нали така или иначе младокът ще я смени...според форумните житейски наблюдения Joy

Пък, ако младежът се представя добре на всякакво ниво - ще зарежда с физическа и емоционална енергия по-зрялата жена. Може и да пуфти....но защото потретването на секса й е дошло в повече Joy

# 117

Пък, ако младежът се представя добре на всякакво ниво - ще зарежда с физическа и емоционална енергия по-зрялата жена. Може и да пуфти....но защото потретването на секса й е дошло в повече Joy

Не искам да ти спирам ентусиазма, но както казах имам доста личен досег. Не пращят от енергия каките. Моите са над 50, момчетата са от 30 до 40. Доспива им се вечер на масата, подуват им се краката не могат да ходят на дълги разходки. Комплексират се от жените в групата, които варират от 27 до 40.За менопаузата дори няма да почвам. Мога да продължа много дълго, но е безмислено.
Всеки иска да вярва в неговата приказка.

# 118
На мен ми е интересно, колко дълго може да продължи такава връзка? В момента имам 2 колежки с,разлика 24 и 19  години в тяхна полза.
Едната от 1 година, другата от малко повече са заедно. Момченцата са студенти, нито мислят за съвместно съжителство, камо ли за брак.
Жените са налапали,  терзаят се, мислят, какво ще стане. Уж им е добре, уж са супер, а всъщност се вижда, че тревогите им са в повече.
Е, какво да очакваш от такъв и такава връзка и защо жена, със статус и стабилност да си го причини.. Заради единия гол....Благодаря.

# 119
Босилка, водна зодия ли сте? (само за статистиката)
Не, земна съм. Дева. С асцендент Рак и Луна в Скорпион. Laughing
//
Че кой е казал, че искам да съм във връзка с такъв мъж "докато смъртта ни раздели". То като им гледам навиците, аз ще ги надживея. Но не в това е въпросът.
//
Марена, хвалбите на друго място. Исках да видя дали е тенденция или е при мен предимно.
//
Предишната ми връзка продължи над 10 години с по-млад. Този и той – годежи, сватби. Викам му и защо? Я се запри.

Общи условия

Активация на акаунт