Бързи въпроси и отговори деца - 4

• 33 885
  • 841
  •   1
Отговори
# 615
На кино беше на 4г, цирк Балкански не е ок за малки, много екстремни моменти и шумни мотори. За малки деца е цирк Иванов.

# 616
  • Германия
Дъщеря ми беше на 2г10м като я заведохме на цирк, седя спокойно и много ѝ хареса.
На кино преди 3 години не бих завела, но всеки си познава детето. Синът ми е на 3г3м и още не е ходил. Дъщерята я заведохме на кино на 5г май…

# 617
И аз на 4г заведох за пръв път на кино. По-рано за мен е много натоварващо за детето. Звукът е силен, и е прекалено дълго време за гледане на екран на по-ранна възраст.

# 618
На цирк Иванов заведох моя син като беше на 4.5 г, на кино малко преди 5 г, а преди няколко месеца ходи на Балкански вече на 6 и нещо. Той като цяло е много палав, но беше впечатлен много от двете представления и си стоя да гледа сравнително спокойно. Първото кино беше Пес Патрул. Стоя като залепен на стола и не издаде нито звук. Следващите филми, на които сме го водили също се държа ок.
Малко ми се вижда детенце на 2.5 за нещо по-дълго от час..

# 619
Малкото не съм го водила все още никъде, защото е на 2г2м. Евентуално, есента/зимата бих пробвала куклен театър.

Баткото беше около 3- годишен като започнахме с театъра. Всяка събота в нашия град има "Детско утро" и често го посещавахме. На същата възраст беше като ходихме за първи път и на цирк. За кино изчаках до 4- 5 години. Преди това не виждах смисъл. После започнахме да го водим по концерти. Вече е на 10 години. Преди 2 месеца бяхме на "Легендите''. Очите му светеха от щастие и емоции.
Водила съм го и на театър за възрастни. Последно гледахме "Индже". Много силно впечатление му направи постановката и актьорската игра.
От много малък обикаляме с него музеи, галерии, манастири, пещери.
Засега с нетърпение очаква и с удоволствие ходи на такива места.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 11:10 от И аз съм тук

# 620
  • София
На 2г10м е и само на Куклен театър е бил. Към края се умори вече да го гледа. На филм дори не смятам преди 4-5г да го водя, няма шанс да се загледа за повече от 15-20мин. За детски театър също още се въздържам. Не искам просто да отидем и да стои и гледа, а реално да разбира какво се случва и да ми е интересно.

# 621
Бебешките постановки в Кукления театър в София са чудесни, детето ги посети за първи път на година 2 месеца, гледала ги е и трите по повече от веднъж. Всяка сряда са. Препоръчвам също концертите за най-малките в Сити Марк Арт център, както и Концерта за бебоци в Операта, те са събота и неделя преди обяд.

Детето искрено се забавляваше, не изпитваше трудност да седи и да гледа внимателно 30-40 минути дори като по-малка. Вече като малко по-голяма гледа Трите прасенца и Любопитното слонче (те са малко по-дълги), също без проблем. Разбра сюжета и по нейн начин го разказва. Затова се замислям и за други видове подобни занимания, предполагам като всичко оставало е индивидуално и въпрос на характер.

# 622
Ние посетихме Концерта за бебоци в Операта на година и половина като беше някъде, нашият издържа 20 мин да гледа и после почна да обикаля, излезе на сцената и се бухна в едни мечоци Simple Smile, но очевидно не е първия дето така прави, та не беше проблем.

# 623
  • Пловдив
Малката беше на 1г.8 месеца , като я заведох на този цирк Иванов и 2 часа не мръдна, беше като омагьосана. Много и хареса.
На 1г.6 месеца беше на куклен театър за бебета в Пловдив- около 15 минути и се задържа вниманието, но то цялата постановка беше 30 минутки, така че беше ОК.

И вече на 2г.5 месеца беше и на кино, на някакво детско филмче за щъркели, дето носят бебета. Гледа около 50 минути и взе да обикаля и си тръгнахме.

# 624
  • Варна
Има ли някакъв вирус сега с разстройство и температура?
2 дни подред ни връщат изцапани панталонки и ни казват, че акото му е по-рядко. (Помислих, че причината е, че вкъщи хапваше боб и прясно мляко с корнфлейкс)
Но днес ни го върнаха, защото вдигнал температура.
Други симптоми няма засега. Дали е чревен вирус или да чакам пак сополите? Confused

# 625
Има вирус с разстройство, температура и повръщане, преди 10-ина дни го минахме почти цялото семейство.
Ако е същото минава за 2 дни горе-долу.

# 626
Той вируса е с такова бурно начало, че е съмнително 2 дни да не разберете. И 2те ми деца (2г и 9г) буквално от раз ги метна повръщане и диария и след това почти 40 градуса температура. По-скоро неразположението е от храната, а вируса, какъвто и да е, започва сега.

# 627
  • Варна
Благодаря ви. Да, въобще не е било бурно предните 2 дни, просто малко повече памперси. Иначе беше супер жизнен и игрив. Засега не е повръщал.
Поддържа си 38.2, като отвреме-навреме спада до 37, после пак вдига. 🤷 Много непостоянна температура, като междувременно на него му се играе и има апетит.
Ще наблюдаваме, но защо все в петък стават тези неща ... Unamused
По телефона ЛЛ ме посъветва, ако цял ден поддържа температура да започнем с Изопреназин.

# 628
И за какво трябва да давате тови из...зин...
Щот имало температура...
Не е правилно лечение.

# 629
И за какво трябва да давате тови из...зин...
Щот имало температура...
Не е правилно лечение.
Кое е правилното лечение? Лл на детето ни е голям почитател на въпросното и е имало случай, когато го изписа успоредно с антибиотик.

Общи условия

Активация на акаунт