Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 170
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 500
Местенето на Елена в Пловдив отново се актуализира като спойлер.
Минал ли е вече или още не моментът от промото на сезона, в който Елена гони Евгени и му казва, че не я е разбрал?
Мисля, че мина. Когато му обясняваше за появяването на Валерия на коктейла.
Според мен предстои вероятно в епизода следващия четвъртък и още по-вероятно му казва или, че се е влюбила, или, че го обича. Затова и Валерия коментира в синхрон, че ѝ е странно след 3 дни да казваш на някого, че го обичаш.

# 1 501
И според мен още не се е случило, а стигне ли се до такива обяснения - кофти

# 1 502
Аз това съм си запазила, но мисля, че след него имаше по-актуални.

За Микаела грешка ли е, че пише, че се появява на 13.10? Много рано ми се струва?

# 1 503
Местенето на Елена в Пловдив отново се актуализира като спойлер.
Минал ли е вече или още не моментът от промото на сезона, в който Елена гони Евгени и му казва, че не я е разбрал?

аз защо не го намирам това промо. Намерих нещо по-кратко като трейлър, там няма такива работи
https://www.youtube.com/watch?v=ihs6aKZi9Z4

Първите 4-5 минути Simple Smile

В 3.40 минута започва сцена между Ирина облечена в червено, с обеци тип змии, която казва на някого, няма да ме обидиш, аз знам, че съм секси, а ти си безлична. Дават и Елисавет в същото време  след това Валерия тотално изтерясала, крещейки....

# 1 504
Пам коментира пост на Боряна мисля от 28ми октомври беше.

# 1 505

Извинете ме за лошата снимка, но тази среща давали ли са я?

# 1 506
  • Сливен
Влизам със Спойлер за "Един за друг" - В Инстаграм профила на Радина и Петър, на стори е публикувано няколко секунди  видео "Запиши се за кастинг",а в долният десен ъгъл - "Публикувано от Админ". Значи все още се снима предаването.

# 1 507
Скрит текст:
Аз това съм си запазила, но мисля, че след него имаше по-актуални.

За Микаела грешка ли е, че пише, че се появява на 13.10? Много рано ми се струва?
По мястото, на което е написано името й, предполагам, че е трябвало да бъде 13.11. Не помня кой ги беше пускал датите, за да проверя следващите постове.
Edit: Сега виждам, че и за Елена пише 11.10., а при нея помня, че със сигурност беше след финала.

# 1 508
  • Мюнхен
Прегледах пак сериите и не е излъчен още моментът с Елена и Евгени в градината, когато на нея ѝ трепери гласът, докато обяснява колко го харесва. Скандалът между Ирина и Валерия тепърва предстои, май ще трябва да гледам епизода с тапи за уши.

# 1 509
Значи, приемам, че на въпросната сцена не са се скарали, а Елена му се обяснила.
Обаче има някаква измама в цялата постановка и Елена, и Валерия да са на финал. Или една от двете през цялото време я правят на глупак продукцията и ергенът, който играе за продукцията реално. Или правят на глупаци всички нас.

# 1 510

Извинете ме за лошата снимка, но тази среща давали ли са я?
Да, срещата с Виктория е това.

# 1 511
  • Сливен
Ето и снимка-качвам от телефон, затова не мога да я сложа в скрит текст. Дано някой не се стресне, по това време на нощта. 😂😁

# 1 512
  • София
Това с админството би трябвало да е, защото не са излезли официално от предаването. От някои предавания така ги карат да публикуват, ако ще се качва нещо. Не е сигурен спойлер.

Аз даже мисля, че може и да са снимали вече финала, тъй като миналата седмица, което даваха, беше от 16 февруари. При тях седмицата е 3-4 дни, така че сигурно е свършило вече.

# 1 513
Елисавета, за жалост, я има в поне още 2 епизода (със синята рокля е в следващото промо, но с другия стайлинг не се знае кога е):

# 1 514
  • Пловдив
Ето и снимка-качвам от телефон, затова не мога да я сложа в скрит текст. Дано някой не се стресне, по това време на нощта. 😂😁

Искаш да кажеш че отпадат скоро,така ли да го разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт