Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 690
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 90
Нямам представа кой печели, но ако не е Валерия, то съм разочарована от Евгени. Въпросната Валерия си пише с него, въпреки, че се занимаваше и излизаше с един друг приятел, който като разбра, я разкара. Simple Smile
Ха,това е интересно. Разкарал я е,защото си пише с Евгени,или защото е обвързана? То и Виктор се видя с Александра в заведение в центъра, на маса отвън,но той имаше гадже, а и знаем че не беше избрана накрая.

# 91
Не бих се учудила ако и след предаването ги върти хаха

В американския имаше един bachelor който смени 3 момичета от сезона си  - искаше да се сгоди за една, тя избяга, предложи на друга, беше с нея, след това имаше нещо с жената в чиито сезон беше участвал първо (bachelorette-ката) и сега е във връзка с жена от неговия сезон която беше петата финалистка

# 92
Разкара я, защото не знае какво иска. И уж обича него, а в същото време си флиртува с Ергени. С това момче се занимаваше отпреди Ергена, но не беше сериозно. От няколко месеца след като се върна от Ергена уж станаха по-сериозни нещата, но тя само ги размотава. Та, кофти за другата победителка, ако е друга (Валерия няма право да казва, но няма логика да иска връзка с моя приятел, ако е спечелила, според мен). И за Евгени, явно не е толкова принципен и си е хлътнал по малката ку*вичка...

# 93
Откъде това инфо за драма между Виктория и Елена? Харесвам Вики и приятни неща споделя в Иг

# 94
Разкара я, защото не знае какво иска. И уж обича него, а в същото време си флиртува с Ергени. С това момче се занимаваше отпреди Ергена, но не беше сериозно. От няколко месеца след като се върна от Ергена уж станаха по-сериозни нещата, но тя само ги размотава. Та, кофти за другата победителка, ако е друга (Валерия няма право да казва, но няма логика да иска връзка с моя приятел, ако е спечелила, според мен). И за Евгени, явно не е толкова принципен и си е хлътнал по малката ку*вичка...

Под "малка к***чка" разбирам някоя 14-15 годишна. Валерия е зряла жена на 24.

А Евгени дори и да се е взел с нея, кой знае с колко още се забавлява Grinning

# 95
  • Вестерос
<Демек след предаването Валерия си чати с Евгени 🤣🤣🤣

# 96
Тази информация предполага,че не е избрана тя тогава. А той чатовете ли им е чел,че знае че флиртуват? Просто ми се струва глупаво да е избрал друга,а да флиртува с човек,когото приятелката му познава. При все,че вече и България ги познава и трите страни в триъгълника.

# 97

Много точно казано,че тя не знае какво иска. Иска да не прави с другите това, което прави с нея, да спи с домашните и любимци
и нз какво още. Тази лигла очевидно не се е влюбвала никога за да знае, че когато си влюбен не важат правила. 😉

# 98
Май ги е взел за шаранки ергенките. Няма да се очудя ако има и други, с които си пише и май промискуетен или там каквото беше, си дойде на мястото.
Нали някой писа, че му се носи славата на женкар.
Която и да е спечелила, май е попаднала на талалежченце.

# 99
вижте на какво попаднах. Тея дами са снимали промито след снимките на ергенът и са се щракали яко с него. И на Йлин имаше качена подобни снимка

# 100
На 100% проверена информация. Победителката е с първа буква В, но не е Виктория. 😩

# 101
На 100% проверена информация. Победителката е с първа буква В, но не е Виктория. 😩
Неее, нали една съфорумка беше написала, че лично е казала на нейна приятелка от университета, че не печели тя… ще съм много разочарована, ако спечели тя, наистина.

# 102
На мен вече не ми е интересно коя печели, а само коя е третата на финал. Друг спойлер, който ме интересува - Габи или Елисавета отпада първа.

# 103
Ох, ако е така, май и този сезон ще спра да гледам. Моята фаворитка е друга.

# 104
Май наистина и продукция,и Ергени,и участнички пускат всякакви “потвърдени” спойлери.
Аз лично чух и за Валерия,и Ирина, и Елена,че сигурен източник им е казал,че печелят. То не бяха постове на майката на Елена, пък било сигурно че Валерия си пише с него,но мотае и друг, пък Наум твърди че са щастливо влюбени, пък Ирина била,защото ходили във Франция..
Не казвам,че някой тук лъже в никакъв случай,а че на всички нас ни се дава грешна информация от иначе сигурни източници.
Накрая си е хванал стринка му Елисавета и това е🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт