Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 898
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 915
А забелязвате ли,че Валерия и Елена са се последвали в инстаграм и даже си харесват снимки 🤔
Явно ще последват доста интересни обрати.
А Ирина е последвала всички ергенки и харесва наред 😂

# 916
На мен спойлер ми не трябва. То е видно с просто око - Валерия ще е избранницата. Тя невинната жертва ще бъде спасена от любовта.
Нямам абсолютно никакви илюзии, че ще има обрат.
Чалга коалицията, начело с Валерия ще спечели.

# 917
На мен спойлер ми не трябва. То е видно с просто око - Валерия ще е избранницата. Тя невинната жертва ще бъде спасена от любовта.
Нищо чудно, то се върти, суче и Евгени все с нещо чалгарско се свързва.

# 918
А забелязвате ли,че Валерия и Елена са се последвали в инстаграм и даже си харесват снимки 🤔

Тя Елена сега вече няма какво да дели с нея и затова "благородно" я валидира. От позицията на "победител" е лесно да си благосклонен към тези, които недолюбваш особено. Е, до момента, в който не ги сметнеш за конкуренция.

# 919
  • София
На мен от промото за довечера и след вчерашния епизод вече съвсем ми се изясни сюжета - Елена преживява катарзис, губи битката, но не и войната, след нея и Евгени получава просветление, благодарение на нея и така накрая се взимат.

# 920

Е, не така с лоши прогнози. Искрено се надявам, че заявеният обрат, както и индикациите от страницата на Елена ще се окажат верния спойлер.

# 921
Сигурно сте коментирали, но какви тайни е изтървала Блага в сваления епизод на комеди подкаста, заради което от продукцията им звъннали да го свалят? И после, когато свалили и епизода с Александра?

# 922
Здравейте,момичета!До сега само ви четях с интерес ,но реших и аз вече да се включа ..сърбят ме ръцете да ви споделя до какво прозрение стигнах за финала😆След доста шпиониране на профилите на ергенките и техни близки и приятели стигнах за себе си до това заключение:
1.вече знам със сигурност ,че в топ 3 са Елена и Валерия..майката на Елена и нейната приятелка  имат качена снимка от Бодрум на 2 ноември и то пред имението,най-добрата приятелка на Валерия  също и пак по това време..били са на семейните срещи
2-ро и най-важно!!Елена не печели!!Първо както е писано в темата по-горе посланието на майката след финала,второ на статия за това ,че Елена печели пак е написала “Наистина?” И това което ме убеди на 100 процента в Инстаграма на Елена веднага след като се е прибрала е написала ,че се мести в Пловдив,а в коментари нейни приятелки й изпращат многозначителни разбити сърчица..цитирам едната  “още едно 💔 и плачещо емотиконче” на което самата Елена отговаря с натъжено емотиконче  :Unbreak my heart! А друга приятелка й пише:”още едно 💔,но Пловдив ще ти отива и отново черно сърце емотиконче…Какво по-ясно от това!!Само още не ми е ясно дали е отпаднала трета или втора..на финала..вие как мислите?И коя е третата финалистка..дали Ирена?Някой има ли доказателства за това,че нейни близки са били на семейните срещи..
И последно пак мисля Важно!!Ева от първият Ерген си беше качила в стори в началото ма предаването на въпрос дали е близка с някое момиче от предаването клипче на коетое са Айлин и Валерия.Интересното в случая е ,че то е правено в Дубай ,където явно са карали заедно Новата година на една тераса и не са сами!!Компанията е от още една влюбена двойка ,а зад Валерия,която се е увила в едно одеало ,умишлено се крие с гръб и излегнато едно момче ,което очевидно не трябва да е в кадъра..но не е Евгени ,защото е скъса черна тениска и се виждат татуировки…Явно или Валерия не печели..или кръшка на Евгени..както имаше лансирана хипотеза вече..това е от мен😘

# 923
Прекрасно резюме на коментираното е последните 20 страници. Не разбрах аз къде е прозрението?

# 924
Здравейте,момичета!До сега само ви четях с интерес ,но реших и аз вече да се включа ..сърбят ме ръцете да ви споделя до какво прозрение стигнах за финала😆След доста шпиониране на профилите на ергенките и техни близки и приятели стигнах за себе си до това заключение:
1.вече знам със сигурност ,че в топ 3 са Елена и Валерия..майката на Елена и нейната приятелка  имат качена снимка от Бодрум на 2 ноември и то пред имението,най-добрата приятелка на Валерия  също и пак по това време..били са на семейните срещи
2-ро и най-важно!!Елена не печели!!Първо както е писано в темата по-горе посланието на майката след финала,второ на статия за това ,че Елена печели пак е написала “Наистина?” И това което ме убеди на 100 процента в Инстаграма на Елена веднага след като се е прибрала е написала ,че се мести в Пловдив,а в коментари нейни приятелки й изпращат многозначителни разбити сърчица..цитирам едната  “още едно 💔 и плачещо емотиконче” на което самата Елена отговаря с натъжено емотиконче  :Unbreak my heart! А друга приятелка й пише:”още едно 💔,но Пловдив ще ти отива и отново черно сърце емотиконче…Какво по-ясно от това!!Само още не ми е ясно дали е отпаднала трета или втора..на финала..вие как мислите?И коя е третата финалистка..дали Ирена?Някой има ли доказателства за това,че нейни близки са били на семейните срещи..
И последно пак мисля Важно!!Ева от първият Ерген си беше качила в стори в началото ма предаването на въпрос дали е близка с някое момиче от предаването клипче на коетое са Айлин и Валерия.Интересното в случая е ,че то е правено в Дубай ,където явно са карали заедно Новата година на една тераса и не са сами!!Компанията е от още една влюбена двойка ,а зад Валерия,която се е увила в едно одеало ,умишлено се крие с гръб и излегнато едно момче ,което очевидно не трябва да е в кадъра..но не е Евгени ,защото е скъса черна тениска и се виждат татуировки…Явно или Валерия не печели..или кръшка на Евгени..както имаше лансирана хипотеза вече..това е от мен😘

Разбитите сърца на страницата на Елена са от приятелката й, която живее в Габрово, близо до Севлиево. По-скоро е знак, че ще й липсва. В този смисъл е и отговорът. Това не го броя за спойлер. А ако е такъв, то е в обратната посока.

# 925
И аз така разчитам спойлери.

# 926
След поста на Леа аз също имам прозрение. Елена наистина не е избранницата на Генчо. Иначе не би пожелавала успех, защото ще трябва. Май " победата" на Валерия ще се окаже пирова. Тоз ерген ще се окаже доста нежелан.

# 927
Прекрасно резюме на коментираното е последните 20 страници. Не разбрах аз къде е прозрението?
Аз не крия ,че това е коментирано по-горе ,дори напротив ..точно на база написаното по горе от вас и забелязано и от мен също  стихнах за себе си до това мнение..написах подробно “резюме”както се изразихте защото исках да съм изчерпателна защо мисля така ,защото може някой да не е чел всичките  “последни 20 страници” не съм искала да крада “прозрения “ма други..простете ако ви се е видяло така
А за коментарите под поста на Елена не видях досега някой да ги е коментирал..и на мен не ми изглеждат като съжаление от приятелки ,че се мести ,а израз за това ,че не е  спечелила..Не искам да се заяждам с никой,още повече с първия си пост..😅Просто искам с общи усилия заедно да стигнем до развръзката..нали в това е смисъла ма темата ..в тази връзка ,моля пак ако някой има информация дали близки на Ирина са били по това време в Бодрум да сподели,защото за сега аз не намирам нищо..

# 928
Сигурно сте коментирали, но какви тайни е изтървала Блага в сваления епизод на комеди подкаста, заради което от продукцията им звъннали да го свалят? И после, когато свалили и епизода с Александра?

Ето тук https://player.fm/series/the-comedy-club-channel/blagha-ot-iergh … odkast-na-komiedi
го има подкаста с Блага. За мен лично нямаше нищо толкова сензационно, но имаше доста информация за това как протичат снимки, синхрони, графици и т.н. Може това да не им е харесало..

# 929
Ергенът се оказа и доста предвидим! Много ще съм доволна ако не спечели Елена! Както и преди съм казала,тоя експонат не е за нея! С Валерия са си като дупе и гащи.Между тях няма нормална комуникация-общуват с бележки,и то писани от други хора.Като станат двойка в живота,няма да има кой да им пише бележките и съвсем ще замлъкнат,само ще се мляскат.Ама и то ще е до време.Отсега да се приготвя да навлезе в света на веганите .А кучето,което два пъти ми попада в кадър,може да са го вкарали за Генчо -отсега да тренира да спи с него.Рано или късно,ще дойде време когато като целуне жабата,тя няма да се превърне в принцеса,а ще го засипе със злобата си,ако не стане нещо на нейното.Да се вземат младите! Гор-чи-во!

Общи условия

Активация на акаунт