Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 862
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 930
Тези разбити сърца емотиконки и според мен значат,че ще липсва на приятелките си. Каква е логиката да се мести в Пловдив,където живее Евгени,който уж прясно я е зарязал? Все едно няма други градове в България,където да живее.
Също така,освен ако не са най-близките хора в живота ѝ,като семейство и приятелката която в била в Бодрум,надали някои изобщо ще знаят истината. Тя и Валерия нали обяснявала в университета,че не е спечелила тя. Да кажеш на 1 приятел и родителите е едно,да кажеш на 20 други познати е съвсем различно. Та,в този смисъл те може да са си мислила,че не е избрана и затова да са пращали разбити сърца,но това не значи че им е казана истината.

# 931
Елена е от Пловдив, така че е възможно да не е точно Евгени причината.
Нямам спойлер, ама то никой няма, та да си кажа “усещането”. Според мен Елена печели. Твърде много я лансират и забъркват във всичко.

# 932
Сигурно сте коментирали, но какви тайни е изтървала Блага в сваления епизод на комеди подкаста, заради което от продукцията им звъннали да го свалят? И после, когато свалили и епизода с Александра?

Ето тук https://player.fm/series/the-comedy-club-channel/blagha-ot-iergh … odkast-na-komiedi
го има подкаста с Блага. За мен лично нямаше нищо толкова сензационно, но имаше доста информация за това как протичат снимки, синхрони, графици и т.н. Може това да не им е харесало..

Благодаря! Сигурно точно за това е било. Слушах малко от днешното ѝ участие и точно на такива реплики коментираха да няма пак после да има намеса от продукцията.

# 933
Не е точно спойлер и дали не беше вече коментирано, но ако някой от приближените на Ергени чете тук, да му купи билет за следния концерт

https://www.eventim.bg/bg/bileti/koncert-na-lola-astanova-plovdi … 606777/event.html

# 934
В основната тема една дама беше писала, как си представяме, че Гена ще избере Валя.
Как щял да я представи в Англия!
Нямало какво да му даде….
Т.е. Валя не е избранницата

Тя го познавала и живее в England ( форумката )

# 935
Някой беше писал,че Евгени е с 3тата подгласничка. Възможно ли е Елена да печели уж,а всъщност да е с Валерия (3тата) и затова да е тъжна Елена ,защото е осъзнала в каква измислица е участвала? 🤔
Според мен тази година продукцията се е подготвила доста добре със спойлери и инфо. Някъде четох,че тазгодишните момичета имали договор за 1г от датата на първи епизод  ,в която да мълчат и да не се показват никъде ,освен в бтв. Ако е така,яко са си вързали гащите.

# 936
  • София
Е то какъв би бил смисъла изобщо да коронясат Елена…Ма то всичко е възможно де.

# 937
Последното само ще коментирам по #938 - не е вярно, защото Лия е приела да участва в Комеди клуб подкаст. Не чух в следващия или през следващата седмица, но скоро ще е.

# 938
  • София
Е, все един от всичките спойлери е верният.

И миналата година хич не ми се вярваше, че Капитона ще спечели, особено поради ужасната светлина, в която ни я показваха, но ето.
Имаше спойлери и за Дениз. А "очевидната" победителка беше Александра.

Така че истината вече е коментирана, въпросът е да я разпознаем.

# 939
От инстаграма на Елена. Така не би писало момиче, което сега е заедно с Евгени.

Освен ако.... не си се възмущават двамата с Евгени, допрели глави на възглавницата, колко заблуден е бил Joy

т.е. все още няма свестен спойлер

# 940
Алиса,тцъ-един от операторите ,когото познаваме,и той мълчи като пукал.Оправдава се с договора.

# 941
Точно и аз мисля, че това е сценария, по който ни плъзгат. Затова и не ми се нрави да спечели Елена… Много ще ми е режисирано, такова… Определено, детективския ми нюх води към такава развръзка…

Пост на svetlaangel в общата тема говори за обща позната на Евгени и Елена.

# 942
Габи или Райя си тръгва днес, двете са с тоалетите от снимката.
Ще има нещо интересно на този коктейл, защото го имаше в промото в повече от един кадър.

# 943
Не може ли да си заминат и Габи и Райа?
Едит щото съм последна
Пфу значи,  Габи остава за другата седмица. Извинявам се, че обърках сметките.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 22:49 от Iðunn

# 944
Габи май ще е следваща? Елисавета оставаше след нея. Това по спомен от спойлера коя кога се активира в СМ.

Общи условия

Активация на акаунт