Меган - ?
Елисавета - 25 10 ( инфо от lucresia)
Габи-09.10
Габриела-13.10
Айлин -25.10
Боряна 27.10
Ивелина-29.10
Крисия-01.11
Виктория-03.11
Ирина -04.11
Пам-10.11
Поли-10.11
Елена 11.11
Валерия 13.11
Микаела-13.11
Джия-30.11
Погледнах онези кадри,в които Евгени взима Елена на рамо. Някой спомена, че това било рождения ден на Елена,който обаче разбрах, че е на 28.10. Ако това е истина, нещо не ми съвпадат датите на първи публикации след предаването на някои участнички. На кадрите се вижда,че двете Габриели ги няма,но въпреки това съм им постнала и техните дати. Обаче ,ако предположим ,че този епизод е в деня на рождения ден на Елена,който пак казвам е на 28 10,то тогава защо Айлин и Боряна са там,при положение ,че УЖ са излезли по-рано. Има две теории
Първата е ,че някой им управлява профилите и може да се окаже вярно,че Айлин напуска след голям скандал( онзи пиков момент,в който Наум трябва сериозно да даде съвет на Евгени),защото е разбрала, че Евгени и Боряна са преспали (както са дадени по излизане-първо Айлин ,после Боряна ).
Другата е ,че този епизод изобщо не е от рождения ден на Елена.😄😄
Господин Елисавет пък си е заключил профила и няма инфо .
Та,по мои никакви изчисления, тройката ся Валерия ,Микаела(не знам защо никой не я включи в целия пейзаж) и Джия ,която уж печели. Но пък ,ако е верен спойлера,че той пък е с 3тото момиче,значи може и да са Валерия или Микаела.
Дано поне един е разбрал какво имам предвид с тоя роман 😂😂😂

Страхотно смукане от пръстите правим всички. В същото време имам онова чувство, когато се блъскаш над пъзел и знаеш, че всичко е пред очите ти и всеки момент ще сглобиш картинката хаха Близо до инсайт сме всички, казвам ви!