Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 812
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Варна
Имаме си тук няколко Шерлок в чорапогащи Simple Smile ,за което шапка им свалям! Та някоя от дамите тук беше казала,че Елена имала рожден ден докато е била във формата.Няма да се учудя,ако Евгени я нарамва на рождения и ден и ако той има някакъв подарък за нея ,перлено герданче или каквото и да е,да и го даде по тоя повод.
Няма да е на рождения и ден, той е на 28.10, а финала на 5.11 за една седмица няма как да приключат.

# 1 231
Hell‘s kitchen - клюки от снимките.
За поканените гости в ресторанта (който всъщност е част от къщата на Биг Брадър) има меню, но е нагласено кой какво да избере. Уредилите се с покани, които не ги представят, изобщо не ядат приготвена от участниците храна. Коментарите на гостите са по сценарий, има и преснимане. Като приключат снимките, светвало табло с надпис, че който иска, може да си вземе храна от бюфета. В случая имало скара някаква.

# 1 232
Сега видях,че на 8 септември вече са били в Бодрум,а на 9 ноември екипът излита за България. Да кажем,че 2,3 дни са събирали техники и тн,възможно ли е финалът да е бил не на 02.11 ,ами малко по-късно и роднините на някои от тях да са били просто за резерва там. На Елена майката е била вътре май,ама другите и те ли? Примерно,някой спомена ,че братът на Джия  казал,че отива в Бодрум за среща ,но пък дали е влязъл ,или само се е разходил до там...🤔

# 1 233
Зрителите ще станат свидетели още на откровен разговор между Елена и Айлин, както и на разрив в отношенията между един от лагерите в имението.

Да не би да се пропука “приятелството” между  Айлин и Валерия?

# 1 234
  • София
Милена Петрова 681320, финалът е на 4 или 5 ноември. Братът на Джия е казал септември, че ще ходи в Бодрум, но това не означава, че е отишъл. Джия го е посочила, но ще ходи, ако тя стигне финал.

# 1 235
Hell‘s kitchen - клюки от снимките.
За поканените гости в ресторанта (който всъщност е част от къщата на Биг Брадър) има меню, но е нагласено кой какво да избере. Уредилите се с покани, които не ги представят, изобщо не ядат приготвена от участниците храна. Коментарите на гостите са по сценарий, има и преснимане. Като приключат снимките, светвало табло с надпис, че който иска, може да си вземе храна от бюфета. В случая имало скара някаква.
Ахааа, значи не си тръгват гладни виповете, така ли? Че Данчо Караджов няколко дни го мислих човека, как чака 3 часа и накрая си стана и си тръгна. Grinning

# 1 236
Хаха, не, не го мислете 🙂

# 1 237
  • Луната
Ето тук също се вижда как Евгени си "тръгва" с Елена и щом е съпроводено с много целувки... как да не се е надявало нещо момичето.
Скрит текст:

# 1 238
Ето го разтълкувано изречение по изречение.

Цитат
Дамите ще трябва да отговарят на различни въпроси, а „царица“ ще стане тази, която първа успее да стигне до харизматичния „ерген“. В същото време Евгени ще отведе своята „царица“ на романтично уединение под открито небе. Двамата ще поговорят открито относно нагласите си в любовта, а дали дамата ще получи роза още по време на усамотението, предстои да разберем.
Ще спечели Айлин, вижда се, че има роза в промото и в стопкадрите по-горе.

Цитат
Зрителите ще станат свидетели и на ответната реакция на една от претендентките, която усеща, че Евгени я пренебрегва и не харесва подхода ѝ. Емоциите ще вземат връх, след като „ергенът“ дори не забелязва подаръка, който тя е подготвила специално за него, а ситуацията в имението ще стане още по-напечена, след като между двата враждуващи лагера избухва невиждан досега скандал. В края на вечерта е ред за сензационна Церемония на розата, в която Евгени ще предприеме безпрецедентен ход.
Предполагам, че неоценената, е Габриела. Ще има скандал между нея и Габи (започна се още в последния епизод) и ще изхвърчат и двете. Източник: промото в първи епизод, в което грабва Елена, а двете Габита не се виждат на кадрите.

Цитат
В четвъртък вечер (30 март) музикантът буквално ще нахлуе в имението, за да „отвлече“ една от дамите, с която за пръв път ще имат възможност за романтично уединение. „Похитената“ девойка далеч няма да се противи, а ще се остави в ръцете на виртуоза, който ще я отведе с колата си на едни от най-красивите кътчета на омайното Средиземноморие.
100% Елена. Всички сме виждали и коментирали кадрите.
Коя ще си тръгне в четвъртък обаче не може да се каже, трябва да се ориентираме от датите.

Браво, как сте ги разнищили. Само не ми се връзва русенската Габи да има подарък за ергена и в същата вечер да я изгони - прекалено грубо дори и за него. Или не излиза тя в сряда, или подаръкът е от друга. Може би Елена. И тя отговаря на описанието, че Евгени я пренебрегва и не харесва подхода ѝ (упрекна я по-рано, че твърде много планира и не е достатъчно спонтанна).

# 1 239
Ето тук също се вижда как Евгени си "тръгва" с Елена и щом е съпроводено с много целувки... как да не се е надявало нещо момичето.
Скрит текст:

и тези кадри мисля са от тяхната среща

# 1 240
Точно така, синята рокля и зеленикавата му риза от сцената с вземането на рамо са на пясъка във втория кадър. Интересно, май почти всички любовни сцени от промото в първи епизод ще са се извъртели до края на тази седмица. Няма да се е случила сцената в басейна и прегръдката с момичето в лилавата дантелена рокля, която казва "стига ми да те усещам" - май Джия. Няма много жокери за по-нататък, а остава кажи-речи половин сезон.

# 1 241
#Lemon Verbena -  с лилавата е Джия със сигурност, някъде  гледах точно тази сцена между тях, докато тупкаше сърце в кадъра тя му каза, че и стига да го усеща Simple Smile

Елисавета тук май се е приготвила за Мулен Руж, а не за церемония

# 1 242
Детективи, страхотни сте. Един ден да го няма човек и хоп.
Мисля, че безпрецедентното нещо, за което ни подготвят, е изчезването на Евгени, който се разочарова от това къде се е самонабутал и бяга от кокошкарника.
Тази седмица ще си ходи минимум "забавната" Габриела, евентуално може да изпидуркат и адашката й.

# 1 243
Моята теория за бомбата в средата на сезона:
Има много предпоставки Валерия да направи токсична среда с ревността си в следващите епизоди. В този сезон токсичната среда не се толерира(скандали Теодора-Мони, Лия-Елена-Валерия, Габи. Бг) решението, което Генчо трябва да вземе трябва да е бързо, какво по-бързо от това да изпрати някоя . Щом е драматично решение значи ще е между някоя от топ фаворитките (Валерия, Елена, Айлин). Образът на Валерия запада, значи е твърде вероятно да е едно от замесените лица. Знаем, че Елена е на финал, значи не е с нея драмата, остава вътрешен конфликт Валерия -Айлин и външен за групичката, тоест с Виктория, Боряна или друга по-малко важна от най-важните. Подготвят ни за разговор между Елена и Айлин. За мен те обсъждат поведението на Валерия и реакцията й след като е научила за подаръка. Айлин се разграничава от поведението на приятелката си. Директно ни казват, че настъпва разрив в отношенията в единия лагер. Още нещо в промото съвсем в началото има ключов момент, в който Айлин казва: Тук общо взето ме оправихте много сериозно, не знам кой ме оправя, но 100 процента е една...което недвусмислено говори за напрежение около Айлин..това е важен момент, който ни подсказват като другите скандали с боя и дразгите...Сценаристите усилват максимално драмата като може би(силни спекулации) Евгени кани на втора среща Айлин(може би като Блага миналия сезон, подаряват й втора среща, преди да си тръгне). Валерия истерясва тотално, имат лют скандал с Айлин. Всички говорят от самото начало как краят им бил предизвестен(синхрон Мони), обикновено ако си повярва много, главата на царицата пада(Пам за Валерия) ...и така Генчо избира между тях двете, след изцепките на Валерия, би трябвало да предпочете Айлин, но той избира Валерия. Бум! Айлин е аут.
Въпреки, че оставя Валерия, отношенията между двамата охладняват и Елена му става топ фаворитка, в последствие вкарват и засилват отношенията и с третата финалистка и докрая борбата е между трите ...
Това са моите разсъждения, мисля, че има много логика, само не мога все още да си обясня приятелските отношения между Валерия и Айлин след предаването..

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 18:22 от Poli_tod

# 1 244
Не виждам как Евгени ще изгони Валерия или Айлин. Струва ми се, че той повече си пада по втората дори. Според мен, често ни заблуждават в тези промота. Валерия не мисля, че е възможно да направи скандал на Айлин, към момента се владее много добре спрямо приятелския си кръг. Да видим какво ще излезе, няма да е нещо голямо, поне така си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт