Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 753
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 395
Засега моето разследване познава 😂 Да видим следващата ще бъде ли Айлин,макар хич да не ми се вярва де
Не е Айлин, със сигурност Крисия е преди нея.
Колективно по кукичките познахме отново - двете Габита си заминаха и следва срещата с Елена. Натам имаме само "кухи" спойлери - целувка с Боряна, среща с нея и песен и прегръдки с Джия. Но ще се появят още дреболийки, за които да се хванем.

# 1 396
  • Луната
Ще припадна.... някои хора си пишат статиите от темата. Вчера през деня точно го коментирахме тук.

# 1 397
Ще припадна.... някои хора си пишат статиите от темата. Вчера през деня точно го коментирахме тук.

Ще падна 😂😂😂, влязох в новините с моя скрийншот 😂😂😂. Егати бездарниците са тези журналисти 🤦🏻♀.

# 1 398
Според мен утре си тръгва Крисия (дават я как плаче), а очевидно на среща е Елена. Даже има снимка от промото как е с колието на врата.

# 1 399
В последния кадър за утре се видя в дясно ,че едната вече имаше роза преди церемонията. Някой ако намери стоп кадър можем да се уверим,но по всичко личи,че ще е Елена на среща
Виктория е, Елена удобно не е в кадър, но пък както се коментира, по синия гащеризон става ясно.

# 1 400
  • Луната

Ще падна 😂😂😂, влязох в новините с моя скрийншот 😂😂😂. Егати бездарниците са тези журналисти 🤦🏻♀.
Може да искаш хонорар!!! 😂😂😂

# 1 401
Утрешния епизод ще го пропусна. 🤦

# 1 402
Другата година сигурно ще им забранят да публикуват до края на снимките на предаването, за да няма предположения кой си е тръгнал хаха

# 1 403
Цитат
В края на вечерта е време за поредната Церемония, в която предстои да видим една от най-емоционалните раздели до този момент.

Според инфото в сайта на БТВ и утре ще има отпаднала.

# 1 404
Да, защото имаше вече седмица със само една отпаднала и сега възстановяват баланса. Тъкмо удобно и на малката Габи й изтекъл мандатът, по нейни думи.

# 1 405
  • Монреал
Относно снимките на близките на финалистките, някой беше написал, че приятелка на Валерия се е тагнала в Бодрум, в датите около финала. Вярно ли е и има ли такива снимки или е някаква спекулация? За Елена е потвърдено, видяхме снимки от майка и, както и приятелката и…

Все повече започвам да си мисля, че ще има неочакван разврат на събитията😂 и Валерия ще си тръгне преди финала. Ще има изненадваща втора финалистка, може Мегън или някоя друга, заедно с Елена…

# 1 406
  • София
Не знам бъркам ли се, но ми се стори, че Джия ще е с червената рокля, с която се целува с Евгени.

# 1 407
Относно снимките на близките на финалистките, някой беше написал, че приятелка на Валерия се е тагнала в Бодрум, в датите около финала. Вярно ли е и има ли такива снимки или е някаква спекулация? За Елена е потвърдено, видяхме снимки от майка и, както и приятелката и…

Все повече започвам да си мисля, че ще има неочакван разврат на събитията😂 и Валерия ще си тръгне преди финала. Ще има изненадваща втора финалистка, може Мегън или някоя друга, заедно с Елена…
Вярно е за приятелката, казва се Ивона Вълева и е била преди финала в Бодрум. Тя е също партньор в центъра за животни, който има Валерия. И се следват с Камелия Ноева - приятелката на Елена, която също е била в Бодрум. Тоест, сигурно е и за двете финалистки.

# 1 408
С друга рокля е Джия, но в същата гама и подобна кройка. И на мен ми трябваше да ги сравня, за да видя. Роклята от Shallow на пианото/целувката в храстите е бляскава и с изчистена горна част, а тази от днешния епизод е с "огърлица" в горната част и я носи без ръкавици.

На Айлин не ѝ е управляван профила, ако беше, щеше да поства и преди края на октомври. Но повечето не публикуват веднага след излизането си - Мони и Милица са поствали след Лия. Поне сега знаем, че сме около дата 9 октомври (Габи е публикувала още от Бодрум) и лека-полека ще се ориентираме.

По-скоро тези към края ще ги знаем подред, както беше миналата година. Само на Капитонова и Гергана им бяха управлявани профилите, но всички други се бяха тагнали от Турция мигове след като са прекрачили имението Grinning

Колкото до приятелката на Валерия Ивона Вълева - лесно се намира от профила на Валя, а снимката е на син фон и надписа Бодрум. Не мож' се обърка човек! Grinning

# 1 409
  • София
Имах предвид за довечера епизода, но - да, пак е червена и не - не е въпросната рокля от пианото.

Колието на Елена мисля, че е същото, което Евгени подарява. Между другото, Елена е много хубава в тази серия.

Общи условия

Активация на акаунт