Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 212
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
'Един за друг' още ли се снима? Днеска заранта специално съм минала покрай блока на П и Р.  Работната му камионетка си седи паркирана на едно и също място от сума ти време. Обикновено съм я виждала и пред соларното студио на жена му през деня, но сега няма движение нещо. Начи, ако се закучат много нещата- склонна съм да вляза да за едни 5 минути на верикалния солариум хаха

# 1 441
Доколкото разбрах, въпросният приятел на Валерия набързо я е заразял, така че по всяка вероятност вече е сама. Добре, че се е усетил.

# 1 442
  • София
Надявам се Радка и Петърчо да не са се задържали толкова дълго в предаването.

# 1 443
Същата потребителка май не взе отношение по снимката на Валерия и Айлин от Нова година, на която се виждаше мъжка татуирана ръка, дали е на нейния познат 🙂

Потребителката с този спойлер изчезна. Както изчезна и тази, която ни каза за Елена. Изобщо в тази тема доста ни правят на иди@ти. Едни изчезват, други се регистрират сега и всички твърдят, че имат информация от сигурен източник.

# 1 444
Малко ме съмнява, но все пак 🥲

# 1 445
Сравнението на Евгени с другия мен направо ми се струва обидно. Не искам да съм сноб, ама в повече ми идва такава простотия и ми е неудобно да кажа другата дума в ума ми.
За довечера стана ясно, че колието ще е за Елена. Предполага се, че Крисия отпада. Друго интересно забелязахте ли в промото?

# 1 446
Малко ме съмнява, но все пак 🥲
Хахаха!
Видяли са снимката на Айлин и Евгени от Военния клуб, където снимаха промото на сезона. И пишат ли пишааааат
Joy Joy Joy

# 1 447
Привет! 🙂
И на мен ми мина през ума това, което Telesilla предположи - новата връзка на Валерия е за заблуда. Не изключвам дори въпросното гадже, което я е зарязало, да е част от театъра.
Вероятно сега насочват вниманието към Елена и другите момичета, а Валерия остава в миманса, защото започна да става прекалено предвидимо това между нея и Евгени и съответно скучно за аудиторията.

# 1 448
Пък може и наистина Айлин да тръгва и затова Валерия да е толкова бясна и да се кара с Елена и Ирина. Не видяхме никъде Айлин да я подкрепя. И тя нали там казва " Всички носите маски за пред Евгени",демек,изгони едно истинско момиче,пък вие не сте... Вече нямам какво да измисля 😄

# 1 449
Няма да си тръгне Айлин днес със сигурност - още не сме видяли тази рокля (от промото в 1-ви епизод), и довечера пак не е с нея. Изглеждаше, че този кадър е от големия скандал между Валерия, Ирина и Елена, който тепърва предстои.

Има и още един кадър с нея, който мисля, че не сме видяли (поне аз с толкова грозен грим не я помня):

# 1 450
Не съм изчезнала. Тук съм си, просто гледам сезона вече отгоре отгоре. Нещо ми доскучаха, а и ми е натоварено напоследък,че  да пиша тук, пък и друго инфо нямам засега. Не съм се интересувала напоследък, ще взема да видя мога ли да разбера нещичко 😁

# 1 451
  • Луната
Мисля, че роклите започнаха да ги повтарят, но с други участнички с тях.

# 1 452
Предполагам, че преди Айлин ще си тръгнат други участнички, които са само за пълнеж, като Крисия, например.

# 1 453
И аз мисля,че ако въобще отпадне Айлин,ще е доста по-нататък.Аз лично ще се изкефя на макс ,ако в тройката последни са някои,които не ни се вярва,че може да са .Мика,която много харесвам впрочем,Мегън,Боряна,пък що не и Поли?

# 1 454
Това с колието и Елена вече не го очаквах...имаха много срещи, на които Евгени не ми изглеждаше много въодушевен, тя го нацелува и сега баммм подарък... С Айлин си гугукат и се мляскат постоянно, а подарък няма. Писмата изведнъж се изпариха, той изобщо не кани Валерия на срещи, тя пък не се гневни... Имам чувството, че са му забранили за няколко дена да доближава Валерия и да се занимава с другите. Обрата на сезона май ще е, че ще се нацелува с всичко живо... Бляк....

Общи условия

Активация на акаунт