Психология на изневярата

• 21 454
  • 465
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Може и така да е. Доста съм комплексиран, ама не знам причината. Не знам и аз как ми се връзват и не ми и пука. Не съм искал да шокирам някой с бройка. Просто казвам какво ми се е случвало, но може и да съм шизофреник и да си въобразявам
Не, ти си чисто и просто лайно. С претенции, ама лайно.

# 271
Не хранете трола.

# 272
  • София
Аз съм впечатлен от някои жени тук. Колко са перфектни, колко са проницателни... Ах, ако не са те моралните ценности на обществото ще пропаднат с гръм и трясък.
О, музо, възпей оня гибелен гняв на форумната мама...

# 273
  • София
PITP, не разбирам каква ти е драмата. Намираш си жена, която иска отворени отношения (има и такива) или си даваш без сериозна връзка, щом така и така не искаш деца. Каква е тая нужда да се валидираш, като убедиш и себе си, и другите, че всички изневеряват?

Аз лично не съм изневерявала. Дали са ми изневерявали, няма как да знам със сигурност, но си избирам мъже, на които смятам, че мога да имам доверие.

За мен изневярата е въпрос на избор. Мъже много, аз избирам да не търся задоволяване на всяка тръпка, защото са ми по-важни други неща. Сексът се постига лесно, семейство и истинска интимност - доста по-трудно. И могат да се разрушат за миг. Не съм дете в магазин за бонбони, та да не мога да се сдържа да посегна към всяка близалка.

# 274
  • Пловдив
Аз съм с мъжа ми от повече от 19 години, от 18 сме женени. Аз за себе си гарантирам - не съм изневерявала никога. За мъжа ми не мога да гарантирам със същата степен на увереност, но мисля, че и той не ми е изневерявал.

# 275
С риск да ми се разсърдите и в тази тема, ама повечето жени кълват на съвсем елементарни неща - нали хубави дрешки, парфюмчета, горе долу добра визия и държание, и като добавим и конкуренция, в смисъл заобиколен от жени - приятелки, колежки, и т.н. става доста неустоим. Така че не е невъзможно това, което колегата го казва. Стига да не влага чувства. Познавам мъже като него, не блестят с нищо, но успяват да омайват много жени. И докато се усетят за какво става въпрос, бройката отметна

# 276
  • Пловдив
Ама чакай, ние не се съмняваме, че чука наляво-надясно. Против сме да нарича това моногамия.

# 277
Аз съм против да се използва “опитомена”- не сме добитък.
 По последното питане- държа да е чист и спретнат. Впечатляват ме маниери, тембър, език на тялото ( ако изключим визията). Помня ММ как ми поднесе чаша с вино- такъв маниер, че ми се разтрепери бикинажа.

# 278
Все повече започвам да си мисля, че моногамия е ако правиш секс само един животински вид.
Например само офце и никакви кози или свине.

# 279
За офце и кози не знам, ама глигани, крокодили и всякви други видове дзверове и добитък не са за тая работа. Е тва си е само мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него Simple Smile
Пък и гореизброените и те душа носят, та нека си има и с тях кой да се занимава.

# 280
Аз съм против да се използва “опитомена”- не сме добитък.

Скрит текст:
По последното питане- държа да е чист и спретнат. Впечатляват ме маниери, тембър, език на тялото ( ако изключим визията). Помня ММ как ми поднесе чаша с вино- такъв маниер, че ми се разтрепери бикинажа.

Знаех си, че и Шекспир ще бъде низвергнат.

# 281
Друго си е да и поднесеш виното направо с буркана.
И като и нарежеш от суджука ей така на тънко и от оная трушия с пълнените камби...

# 282
Аз пък обичам да ме опитомяват. Като даваш вид на "опитомена" после можеш да  правиш, каквото искаш. Всички мъже са идиоти без изключение. Не искал да знае. И аз не съм държала особено да знам, а сега де?! Който много говори си остава с говоренето и....фантазиите за сливи.

# 283
Аз съм впечатлен от някои жени тук. Колко са перфектни, колко са проницателни... Ах, ако не са те моралните ценности на обществото ще пропаднат с гръм и трясък.
О, музо, възпей оня гибелен гняв на форумната мама...

И такива има, душо. Просто ти търсиш парцали и парцали намираш. Wink

# 284
Джеймс и Абуто- видни фитилджии, такива, Шекспир и суджука вече не вървят, амин!

Общи условия

Активация на акаунт