Психология на изневярата

• 21 461
  • 465
  •   1
Отговори
# 255
Хем вълкът сит, хем и агнето цяло.

# 256
Ами то нямаш много опции. Ако жената е свястна и имате връзка, едва ли няма да усети, че кръшкаш и ще е ок с това. Значи по-добре ще ти е да се занимаваш с разни несериозни и да не губиш време на сериозните жени.

# 257
Боклук с боклуци най си пасват.

# 258
  • София
Ами то нямаш много опции. Ако жената е свястна и имате връзка, едва ли няма да усети, че кръшкаш и ще е ок с това. Значи по-добре ще ти е да се занимаваш с разни несериозни и да не губиш време на сериозните жени.
До сега никой никога не е разбирал. Може би точно за това, че не влагам емоции в една изневяра. Освен това си ги опитомявам, колкото и своенравни да са в началото. Обичам аз да казвам какво ще се прави и как ще бъдат нещата. По принцип съм за еманципацията, но губя интерес, когато една жена не ме слуша, но не харесвам простовати, слаби и конфликтни жени. Хленченето го приемам само, ако е за нещо сериозно

# 259
Леле… как ти се връзват, въобще. Не е въпрос.

# 260
Значи или яко ни пързаляш, или си някакъв див комплексар. Спирам да се занимавам с теб.

# 261
  • София
Може и така да е. Доста съм комплексиран, ама не знам причината. Не знам и аз как ми се връзват и не ми и пука. Не съм искал да шокирам някой с бройка. Просто казвам какво ми се е случвало, но може и да съм шизофреник и да си въобразявам

# 262
Пълен комплексар, както много други.
Сам ще си останеш, това е.

# 263
Може би моногамен мъж е този, който е с една жена в момента, но не се праска с мъже в същото време. Или с коза, ако е по-широко скроен.
Просто разсъждавам на глас.

Ти хубаво разсъждаваш на глас, ама момента с козите по-добре го премълчавай, че ей сега ще ти наскачат като на ислямофоб Simple Smile

# 264
Абуто си пада леко фитилджия Laughing
 Не шокираш с бройката, недей лежа на таз’ кълка. Опитомяват се кобили, не жени.

# 265
Освен това си ги опитомявам, колкото и своенравни да са в началото. Обичам аз да казвам какво ще се прави и как ще бъдат нещата. По принцип съм за еманципацията, но губя интерес, когато една жена не ме слуша...

Отново си противоречиш, рожбе. Ако те влече да си опитомяваш жените, тези, които не се поддават, могат само да те амбицират, не да те карат да губиш интерес. Освен ако не караш на принципа „гроздето е кисело“.
Както и да е, колкото повече те чета, толкова повече си мисля, че жените ги гледаш само на картинки. Тези опърничавите кога – когато забие нетът ли?

# 266
Може би просто ни троли.

# 267
Освен това си ги опитомявам, колкото и своенравни да са в началото. Обичам аз да казвам какво ще се прави и как ще бъдат нещата. По принцип съм за еманципацията, но губя интерес, когато една жена не ме слуша...
Радост за окото и наслада за душата. И пълнеж за Смешките.🤣

# 268
  • София
Това за нета беше смешно. Добре, признавам си. Не са били 200,нито 20. Бяха 2, едната отчаяна, другата тъпа, като антична брадва. Много съм комплексиран, защото ми е много малка пи...ата Sad(((((((

# 269
Това за нета беше смешно. Добре, признавам си. Не са били 200,нито 20. Бяха 2, едната отчаяна, другата тъпа, като антична брадва. Много съм комплексиран, защото ми е много малка пи...ата Sad(((((((

И за  това не е нужно да ни осведомяваш.
Личи от километър, както потенциала, така и размерът.

Общи условия

Активация на акаунт