Психология на изневярата

• 21 325
  • 465
  •   1
Отговори
# 300
Такива отворковци си намират майстора накрая.

Или завършват живота си сами, тъжни и озлобени на целия свят.
Защото докато се вдига самолета, няма какво да се лъжем - все ще се намират пасажерки. Коя за първа класа, коя за нискотарифни - ще има. Но като прокапе маркуча и започне да поизпуска уплътнението на ауспуха, тогава с котенце, зайче и писенце не става и за да си легнеш, трябва да си си послал едно двайсетина години предварително Wink

# 301
Кармата или съдбата не винаги налага възмездие и достатъчно кръшкачи си намират съпруги и накрая, когато вече не вдигат самолета, се връщат при жените си да ги обгрижват.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 14:47 от Mandy Bo

# 302
  • София
Айде, като дойде това време (ако дойде), тогава ще му мисля. Не че някой ще ми каже евала, ако цял живот не съм изневерил или ако съм живял по нормите и правилата на добросъвестните хора. Ама и българина е един. Все за края и за болници мисли. Цел живот бачка и пести, за да има един ден за болници и кой да го гледа. А дали този начин на живот, не ускорява ударно процеса, като че ли не му пука.
Не че не искам да ме занимават, но в случая беше много прекалено.
Не си търся мацка тук, разбира се. Иначе щях да изтъквам положителни качества. Този форум е много забавен понякога, а и научавам интересни неща особено в правната тема. Такъв съм, обичам да знам. Не знам защо някои хора приемат различната гледна точка толкова критично, само, защото е общоприето. Ами има много различни ситуации, разбирания, опит и обстоятелства

# 303
Живеем в социум, има си общоприети норми, виждаш, щом не се вписваш, си “изплют”. Живей си, както ти е угодно.

# 304
  • София
Живеем в социум, има си общоприети норми, виждаш, щом не се вписваш, си “изплют”. Живей си, както ти е угодно.
То и Галилей им е обяснявал навремето на ония тулупи, че планетата се върти

# 305
  • София
А дали този начин на живот, не ускорява ударно процеса, като че ли не му пука.

Женените мъже живеят по-дълго. Както и хората, които са по-добре финансово. Прецени кое ускорява процеса, и кое го забавя Wink

Иначе всеки да живее както прецени и може, стига да има кой да му се навие. На мен единствено ми стана странна нуждата да определиш твоя начин като моногамия. Нещо като, девствена съм, щот го правя само на тъмно Joy

# 306
  • София
Ами аз така го чувствам. Като моногамност, защото, ако съм в сериозна връзка и съм избрал човека, не бих си и помислил да съм с друга сериозно, да живеем заедно, да и казвам неща, които хора, които се обичат си говорят, да и споделям, да ме е грижа постоянно за нея. Това че съм си направил кефа, само за удоволствие не го приемам за изневяра. То по тая логика и мастурбацията е изневяра, защото не мислиш за човека, който обичаш до като го правиш

# 307
  • София
Това са твоите субективни усещания срещу обективното значение на думата в речника. Да не говорим, че на повечето хора субективните усещания не съвпадат с твоето, та дори в субектививното пак не се класираш.

# 308
Твоята логика е на “коцкар”, нищо повече и нищо  възвишено.

# 309
Твърдиш, че не би казал на жената до себе си, защото жените не го приемали. А ти защо не искаш да знаеш? Ще ти се наранят чувствата или ще я зарежеш, ако разбереш, затова предпочиташ да не знаеш?
Питам, защото ми е интересно как човек рационализира действията си, но не приема чуждите.

# 310
Защото хора, като него, са с огромно его, а всъщност са дребни душици, проектиращи собствените си комплекси върху другите.

# 311
  • София
Твърдиш, че не би казал на жената до себе си, защото жените не го приемали. А ти защо не искаш да знаеш? Ще ти се наранят чувствата или ще я зарежеш, ако разбереш, затова предпочиташ да не знаеш?
Питам, защото ми е интересно как човек рационализира действията си, но не приема чуждите.
Не искам да знам, защото ще приема, че причината е в мен и ще ми се засегнат чувствата. Това ми напомня за една случка на плажа с една моя бивша. Бяхме на море, скарахме се нещо на плажа и тя изтърси, че въобще не ми бил голям. Аз се спуках от смях, защото никога не съм си мислел такова нещо и дори не сме го коментирали

# 312
Противоречиш си.

# 313
Не знам защо се занимавате с този комплексиран трол. Да си живее както си иска - щом му доставя удоволствие. Нормалните жени не бихме се хванали с такива като него и без това. Жив и здрав да е.

# 314
а аз от чисто научен интерес се чудя, щом нямаш никакви чувства, всичко във връзката ти е ок, секс правите
Как изведнъж ти се приисква да изневериш? Или виждаш някаква мацка и веднага ти се иска да я оправиш?
Или просто от скука и почваш да си търсиш нова мацка?

Общи условия

Активация на акаунт