Психология на изневярата

• 21 329
  • 465
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Наздраве, аз си пия вино.

# 286
Не му се връзвайте на PITP. На няколко пъти уж на шега спомена, че сигурно му е малка п*шката. Има голяма вероятност наистина да е. Затова е и такъв е*ач. Уж.

# 287
  • София
А какво стана с палавата съседка, още ли го преследва? Satisfied

# 288
  • там, където ми харесва
По мое мнение има доста нахални типове. Един от тях е един бивш с упорити набези за секс. Просто не знам как не схващат такива.Вие как се справяте ако сте в брак .Имам впечатления и за жени такива.

# 289
Такива нахални и не разбиращи би трябвало мъжът ти да им обясни някои неща. При мен до сега само с вид съм ги респектирал, не смеят много да нахалстват, иначе моята си ги реже достатъчно добре и сама.

# 290
  • София
А какво стана с палавата съседка, още ли го преследва? Satisfied
Вече не. Блокирал съм това навсякъде и ако се засечем на вън, гледам към облаците. Беше решила, че щом и казвам колко сладко коте е и колко ме побърква(сексуално), значи автоматично имам чувства и трябва непременно да знам какво прави на всяка крачка, как се натоварва в работата, как мъжа и има някакви тъпи хобита, как в работата им направили ужасен ремонт и сега и капе на бюрото, дори как някакъв колега и правел непрекъснато комплименти

# 291
Казал си, че е сладко коте? 😃

Честно ли?! 😃

# 292
  • София
Казал си, че е сладко коте? 😃

Честно ли?! 😃
Ами да. Коте, бонбонче, сладкишче, но това не означава, че има чувства. Най мразя да си чета някоя книжка или да си пия кафето, бирата и да ми дрънка телефона с безмислени съобщения. И като отговориш следва нов и нов въпрос - коя книга, кой филм, за какво се разправя, какво е правила, ще прави или на сексуална тематика, когато човек релаксира. То ти се губи целият кеф. А някои жени прекаляват с тези неща. Сигурно има и мъже да го правят, но едва ли толкова досадно

# 293
Емм като искаш да е***еш трябва и такива неща да търпиш. Или пък не трябва, ако минаваш на следващата

# 294
В момента, в който ме запопче с котенца и ангелчета, моментално губя интерес. Не харесвам лигльовци аз.

# 295
  • София
Емм като искаш да е***еш трябва и такива неща да търпиш. Или пък не трябва, ако минаваш на следващата
Знам, но в границите на разумното. Не може през 15 минути да ти пишат безсмислици и да те занимават с житие и битие грешнаго Софрония

# 296
Сладко коте АКО чуя - гарантирам, че на място ще върна всичко изядено до момента…

# 297
Всички да се успокоят!
Фармацията напредва, ако бях шеф на Пфайзер щях да направя промоция, Виагра в комплект с хапче заличаващо кратката памет. Изневеряваш и забравяш. Прибираш се ни лук ял, ни лук мерисал.
А не Простамол с подарък фенерче.

# 298
Голям тарикат, тоя PITP,  хем иска да чука, ама ако може и да не го занимават после.
Слез на Земята, момче.
Такива отворковци си намират майстора накрая.

# 299
Може да си търси следващата "жертва" в БГ Мама 😃

Общи условия

Активация на акаунт