Психология на изневярата

• 21 508
  • 465
  •   1
Отговори
# 165
След като никой няма право над тялото ти и бракът не пречи на секса с други, защо изневеряващият не седне с половинката си и да каже, че мисли да спи с други? И за да е честно спрямо половинката, тя също да е свободна да спи с други, демек да си отворят брака. Много често единият се праска с други, но не търпи половинката да прави същото и не би простил изневяра. Всичко това показва, че чисто и просто изневеряващият е пълен комплексар.

# 166
  • София
Тези дни приклещих изкуствения интелект, че не знае какво е средно качество и кога се подразбира и очаква. Това са ключови неща за контекстовата ориентация.

Би ли било уместно в тази тема да се изброи пълният списък естествени характерно присъщи обстоятелства на домашните взаимоотношения между кърмак и родителите му?

Колкото до изневерите, пълната секретност и допълнителното не следващо се удоволствие би следвало да бъдат естествените водещи мотиви. Всичко останало би следвало да се категоризира като социопатичен модалитет на изневяра с насложени проекции от други сфери на субективно възприеман и оценяван недостиг.
Като тук за контекстуалистите посочвам, че в "удоволствие" са вложени характерно-присъщтите подразбиращи се качества на привлекателност, оценка и т.н. на обекта, който ще бъде ползван за удовлетворяване на вроденият природен и напълно естествен нагон по научному погрешно наричан "сексуална агресия".
Това не го разбрах. Нещо възвишено ли означава? Почвам да чета дебели книги

# 167
  • София
Значи жената има право никога да не иска да прави секс с мъжа си, все пак никой няма право над тялото й Wink

# 168
  • Пловдив
Значи жената има право никога да не иска да прави секс с мъжа си, все пак никой няма право над тялото й Wink
Да, има това право. Напълно.

# 169
Че има, има, факт.
Пък мъжът може да направи допитване до други права на други жени. Възможно е да се различава юрисдикцията по места Wink

# 170
А в този случай тя има ли права върху портфейла му? А той има ли право да ползва и други тела без да има права и върху тях?

# 171
  • Пловдив
Мъжът има пълното право да прекрати връзката. Но това каква връзка има с въпроса дали жената има право никога да не иска да прави секс с мъжа си? Естествено, че може да не иска да прави секс. Мъжът също има право да не иска да прави секс. Дали другия ще остане в такава връзка - това е съвсем отделен въпрос. И дали трябва да бъде верен или не - това също е въпрос на договорки. Разберете - има различни хора. Наскоро налетях на едни в нета, асексуални, имат си връзка, не правят (или почти не правят секс). Това е тяхна си договорка. Вас или мен това какво ви засяга?

# 172
Теб те засяга заради причината, поради която си им налетяла Wink И защо го споделяш с нас? За да им налетим и ние?

# 173
  • Пловдив
Теб те засяга заради причината, поради която си им налетяла Wink И защо го споделяш с нас? За да им налетим и ние?
Аз в ютуб налетях, хората си обсъждаха живота. Аз съм любопитна като сврака и се загледах.

Редактирам - https://www.dw.com/bg/ne-iskam-seks-kakvo-e-da-si-aseksualen-i-k … FfmiGIZvTh2WN0-bg

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 12:07 от Янтра

# 174
Скрит текст:
Тези дни приклещих изкуствения интелект, че не знае какво е средно качество и кога се подразбира и очаква. Това са ключови неща за контекстовата ориентация.

Би ли било уместно в тази тема да се изброи пълният списък естествени характерно присъщи обстоятелства на домашните взаимоотношения между кърмак и родителите му?

Колкото до изневерите, пълната секретност и допълнителното не следващо се удоволствие би следвало да бъдат естествените водещи мотиви. Всичко останало би следвало да се категоризира като социопатичен модалитет на изневяра с насложени проекции от други сфери на субективно възприеман и оценяван недостиг.
Като тук за контекстуалистите посочвам, че в "удоволствие" са вложени характерно-присъщтите подразбиращи се качества на привлекателност, оценка и т.н. на обекта, който ще бъде ползван за удовлетворяване на вроденият природен и напълно естествен нагон по научному погрешно наричан "сексуална агресия".

Това е логорея, " характерно-присъщТа" на графоманите. Целта е да не разбираш, но да се съгласяваш и да се възхищаваш.

# 175
Никой на никого не е длъжен, но и никой на никого не е длъжен. Нали?

Точно така. Обаче е препоръчително да може да готви много вкусно и да може да спи на дивана щом няма да ползва семейното легло по предназначение.

След като никой няма право над тялото ти и бракът не пречи на секса с други, защо изневеряващият не седне с половинката си и да каже, че мисли да спи с други? И за да е честно спрямо половинката, тя също да е свободна да спи с други, демек да си отворят брака. Много често единият се праска с други, но не търпи половинката да прави същото и не би простил изневяра. Всичко това показва, че чисто и просто изневеряващият е пълен комплексар.

Защото хората имат чувства и се обиждат.

Стандартната концепция е допълнително не следващо се удоволствие получено тайно. Не е нужно дори да знаеш името на обекта.

Тези разсъждения трябва да се изпълняват като резидентни програми постоянно и да се държи сметка.

Има разводи по вина на едната страна, че не си изпълнява съпружеските задължения.

Скрит текст:

Това е логорея, " характерно-присъщТа" на графоманите. Целта е да не разбираш, но да се съгласяваш и да се възхищаваш.

Тоест се позна някъде.

# 176
  • София
Аз се възбудих от тези възвишени слова. Искам някоя да ми говори така, до като ми отваря бирата и ми готви мусака

# 177
И двамата сте извратеняци някакви.
Как пък само аз единствен останах нормален сред толкова калабалък.

# 178
  • там, където ми харесва
Не знам има ли такива жени да стоят във връзка без секс. Трябва все пак са получаваш нещо на среща. За мен дори и да предлага отношение и стабилност не съм сигурна дали бих била в такива отношения. Няма ли секс , няма и връзка.

# 179
Не знам има ли такива жени да стоят във връзка без секс. Трябва все пак са получаваш нещо на среща. За мен дори и да предлага отношение и стабилност не съм сигурна дали бих била в такива отношения. Няма ли секс , няма и връзка.

ами зависи от жената

и дали се е събрала с мъжа от зор или наистина от любов

като чета темите, някои хора искат да си направят едно дете и после да спрат и да си живеят като съквартиранти

Общи условия

Активация на акаунт