Психология на изневярата

• 21 475
  • 465
  •   1
Отговори
# 195
  • София
От много разтоварване накрая е много гот да те натовари с някоя венерическа болест или незаконно дете. И да, вярвайте, че се изневерява само с презерватив.

Иначе, като е само разтоварване, защо не разтовари с мен? Оправдания са това. Иска му/й се, прави - до това опират нещата. Не го приемем за изневяра, само ако има открито разбирателство така да се случват нещата. "Да не се гоним, че ще се хванем", ми е мишкарстване и да, пак е изневяра. Иначе признавам на всеки правото да приоритизира други неща - спокойствие, стабилност, сигурност.

# 196
Защото има шанс да им бият шута или да им изневерят. Или и двете.

Не само. За серийните кръшкачи изневярата е нещо като екстремен спорт. Не го правят само заради секса, правят го за адреналина, за чесане на егото и т.н. Харесва им да се крият, да лъжат... Там им е тръпката, не просто туй в онуй.

# 197
Баш най-серийните обичат и да се хвалят.

# 198
  • София
От много разтоварване накрая е много гот да те натовари с някоя венерическа болест или незаконно дете. И да, вярвайте, че се изневерява само с презерватив.

Иначе, като е само разтоварване, защо не разтовари с мен? Оправдания са това. Иска му/й се, прави - до това опират нещата. Не го приемем за изневяра, само ако има открито разбирателство така да се случват нещата. "Да не се гоним, че ще се хванем", ми е мишкарстване и да, пак е изневяра. Иначе признавам на всеки правото да приоритизира други неща - спокойствие, стабилност, сигурност.
Аз по принцип го правя само с презерватив. Дори и в сериозните ми връзки трябва да мине един дълъг период на опознаване, понякога дори година, за да реша, че може без. Дори са ми се подигравали за това нещо. Дори е имало и сърдити с мотива, че не съм я приемал насериозно

# 199
Не мисля така аз. Познавам доста жени и мъже, които искрено обичат половинките си, но там секса е 2/3 пъти месечно. Разговори има водени, какво ли не и нещата пак стоят така. А искащия като започне много да настоява и товари емоционално другия. Така пък този с ниското либито започва още повече да се дърпа. За това го казвам пак - изневярата която е чисто и само физическа дори помага на брака и семейните отношения. А който е глупав да хваща болести или ражда незаконни деца.

# 200
  • София
Ми те хората попринцип са си глупави, особено щом опре до секс Joy

Иначе аз при секс 2-3 пъти месечно, не знам дали ще го броя за изневяра. За мен такава честота е крайно недостатъчна. Но ако на мен ми се "предлага" толкова, директно си казвам, че не съм задоволена и ще си запълня липсите другаде, ако нещата продължат така. Вероятно няма и да стоя, освен може би ако не става дума за много дълъг брак с деца. Но няма да мишкувам и да се правя, че всичко е идилия и просто си "помагаме" навън.

# 201
Аз з в тия глупости "само секс" не вярвам, все си има и тръпка, и комплименти Simple Smile Така че на мен тия не ми минават. Духовната вярност да си я пробутват другаде Simple Smile За какво ми е някой "духовно верен", дето ще тича из тъмното да се среща с друга жена? Та той би ми донесъл само вреди.

# 202
Може при мъжете изневярата да е за спорта, но при жените,далеч не е така. По- често се срещат такива, които ако изобщо стигнат до изневяра, то ще има дълга предистория, влюбване, чувства, и всички салтанати преди това.

# 203
Много ще ме обича, ама ще ми изневерява - глупости на търкалета. Ако не правя достатъчно секс с партньора и той е неудовлетворен - свободен е да ме напусне. Но има и кръшкачи, които си правят редовно секс с половинките, ама пак изневеряват. Тях как ще ги извиним?

# 204
И пак не мога да схвана тая пуста моногамност. Нали се праскаш с други? Къде е моногамността? Ще взема да вляза в уикипедия, да видя аз ли бъркам значението..

И друго не разбрах.
Партньорите на кръшкачите знаят ли, аджеба??

# 205
  • София
И пак не мога да схвана тая пуста моногамност. Нали се праскаш с други? Къде е моногамността? Ще взема да вляза в уикипедия, да видя аз ли бъркам значението..

И друго не разбрах.
Партньорите на кръшкачите знаят ли, аджеба??
Естествено, че не знаят. Не е нужно. Ами моногамен съм, защото когато имам сериозна връзка, дори не ми минава през ума да искам да съм с друга, защото съм избрал тази. Това, че понякога си позволявам да изч...ам някоя е чисто и просто физическа нужда да си доставя удоволствие. Да, тъпо звучи, но имам нужда без значение секса колко е хубав и на често. Просто това явно си ми е порок, но не го смятам за някакво предателство, сори

# 206
Твойто, направо си е болест. Не е нормално да си с една жена, всичко да ви е окей , и да ходиш да изчукаш друга, ей така за разнообразие.

# 207
Тогава си всичко друго, но не и моногамен.
Ами, ти хубаво не го смяташ за предателство, ама си е. Деца имаш ли?

# 208
Нали се праскаш с други? Къде е моногамността? Ще взема да вляза в уикипедия, да видя аз ли бъркам...
Може би моногамен мъж е този, който е с една жена в момента, но не се праска с мъже в същото време. Или с коза, ако е по-широко скроен.
Просто разсъждавам на глас.

# 209
  • София
Тогава си всичко друго, но не и моногамен.
Ами, ти хубаво не го смяташ за предателство, ама си е. Деца имаш ли?
Нямам, защото не желая деца. Ами да, може да е болест и да не съм прав, но тялото си е мое ебати. А и съм зависим от секса. Може и болест да е. Не ми пука, добре ми е така и това е положението Минке. За мен секса е естествена нужда, която ме кара да се чувствам добре и това е. Това не значи, че го правя с всяка. Отказал съм на толкова много жени, че едва ли някой ще повярва

Общи условия

Активация на акаунт