ВИНА - тема 3

• 51 397
  • 791
  •   1
Отговори
# 660
И на мен трейлъра ми хареса много.

# 661
Да, много високо качество на трейлъра! Дано и сценария е на висота. Подозирам, че образа на Маравиля ще ме дразни много. А за Марта според мен има доста спойлери в промото.

# 662
Добре,че влязох и сега разбрах за 2ри сезон.Аз очаквам да е по-добър от първият.Радвам се,че ще гледам Маравиля.Добра,лоша,няма значение,много ми е приятна.

# 663
Благодаря на Диана Бишоп!
Малко наблюдения от интервюта, снимки и тейлъра и то май сюжета доста се поизясни 😅
Скрит текст:
Виктор Божинов беше казал в интервю, че ще има любовен триъгълник и ще се разреши в Бургас. В тейлъра има сцена и от там. Снимаха го накрая, което ме навежда на мисълта, че Марта ще е там до последно, а и май бях писала преди Владимир Зомборѝ беше качил снимка от последната сцена за втори сезон на Филип и в нея изглежда са Елина, Марта, дядо Станко и младия Харизанов, май ще си търпим Марта цял сезон.
Изглежда, че Филип ще седи с Марта заради детето, което явно ще загуби (снимали са в Софийска болница и в тейлъра я има седнала на земята плачейки с някакви разрушени детски мебели може би).
Само да не стане сапунено тук с този любовен триъгълник 😅
С новата винарна и собственичка ще бъде интересно, Геро май ще го пращат да играе троянски кон 🤣
Игуменката се развихри с пълна сила.

# 664
Виктор Божинов не е намеквал за загуба на детето, дори каза не е лъжа бременността й, ще е бременна

# 665
Няма ли в повече да дойде да загубят второ дете? Някак прекалено тежко и ужасно.
По-скоро дано да се окаже, че не е той бащата. И да няма пречки между Елина и Филип. Simple Smile

# 666
И според мен едва ли ще й направят това, освен ако решат да не може да има повече деца.

# 667
Маравиля нещо ми се хили пресилено и изкуствено, а Геро пък как я оглежда в колата🙈.  Но да видим…
Поамериканчената свекърва пак съска😅, а Марта страда за нещо…
Филип не знае кой път да поеме…
Да видим какво са ни приготвили🙏
Дано запазят високото и сценаристично, и художествено ниво на сериала. Явно доста народ е дал рамо на проекта след великолепния първи сезон🙌
Стискам палци🤞

# 668
Хей, колко хубаво! Сезонът наближава, компанията тук започваме да се събираме... Simple Smile

# 669
Не можах да изгледам трейлъра, но категоричните положителни коментари са показателни Grinning

Малко остана, дано са запазили (а защо не и надградили) доброто ниво.

# 670
  • Галифрей
Според мен Филип знае към кой път да поеме,но просто е в скожна ситуация и ограден от контролираща майка и токсичната му жена, която е бременна или от друг или лъже за да го задържи. Те му пречат в личен план и бизнес план.

# 671
И аз мисля така за жена му.Сигурна там ще има манипулации.Ще видим. Smiley

# 672
В момента по БНТ1 в Туризъм БГ Виктор Божинов разказва защо и как са избрали Мелник и региона. Показва локации и технически детайли от снимките.

# 673
  • Mediterraneo
Настръхващ трейлър, браво! Дано не си останем само с тези силни кадри за целия сезон!

# 674
  • Пловдив
Вярно настръхващ трейлър...дано не залитнат и гледаме със затаен дъх! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт