Египет /Тема 14/

• 57 363
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • Beyond the Frontiers
Привет! Galactic Voyager, Caves Beach Resort много ли е зле и заслужава ли да се рискува, защото цената е добра? Притесняват ме хранителните разстройства. Мъж ми има болна жлъчка и не искам да прави там криза. И още един въпрос, понеже е само за възрастни, 15 годишен младеж може ли да почива там, при положение, че цената ще бъде за възрастен?
Този хотел изискват задължително 18 години.
Няма да ви настанят с дете на 15.

# 511
Благодаря!

# 512
Galactic Voyager, моля за вашето мнение кой хотел препоръчвате - Хургада Лонг Бийч Ризорт или Дезърт Роуз? Благодаря предварително!

# 513
Резврвирах за ноември още преди два месеца, но от любопитство преглеждам цените. Гледам цените на Абакс и Онекс за ноември са около 1500 лв на човек за програмата Хургада Кайро, а на част от турагентите предлагащи програмите на Абакс са по около 1200 лв. Другото което ми направи впечатление е че на мен ми преместиха полета от сряда в събота, защото няма да има полети в сряда за ноември и декември, а на част от агенциите стоят програми за сряда.

# 514
  • Beyond the Frontiers
Резврвирах за ноември още преди два месеца, но от любопитство преглеждам цените. Гледам цените на Абакс и Онекс за ноември са около 1500 лв на човек за програмата Хургада Кайро, а на част от турагентите предлагащи програмите на Абакс са по около 1200 лв. Другото което ми направи впечатление е че на мен ми преместиха полета от сряда в събота, защото няма да има полети в сряда за ноември и декември, а на част от агенциите стоят програми за сряда.

Информацията на сайтовете се обновява ръчно...та нищо чудно да ги има програмите някъде още. Честно казано и аз не съм минала да коригирам на моя сайт...въобще не съм се сетила за това. 🥴

Иначе Абакс имаха промо за септември миналата седмица Кайро и Хургада от 877 лв. на човек в Жасмин. За Шарм някъде от 850-900 лв. им тръгват цените.

Онекс вчера смениха пак полети за Шарм като дати.

Зор е с наличните самолети за чартърите.

# 515
Галактик за 22.11 има ли полет? Първоначално бяхме за този, а той е с кацане в Кайро, което предпочитах, а на 18 е в Хургада

# 516
  • Beyond the Frontiers
Галактик за 22.11 има ли полет? Първоначално бяхме за този, а той е с кацане в Кайро, което предпочитах, а на 18 е в Хургада

За сега си седи на 22.11 на Онекс. И в резервационната система.

# 517
  • Варна
Кога ще започнат да излизат офертите за 2024 и някой има ли наблюдения дали в първата половина на юни се осъществяват полетите или на хората вече им е топло и няма много желаещи.

# 518
Може ли да се ползва дебитна карта при покупка в хранителен магазин/мол или не е препоръчително? И ако не, евентуално с долари може ли навсякъде да се пазарува?

# 519
  • Beyond the Frontiers
Кога ще започнат да излизат офертите за 2024 и някой има ли наблюдения дали в първата половина на юни се осъществяват полетите или на хората вече им е топло и няма много желаещи.
Септември - октомври.
Имаше няколко опита, но не стават нещата през юни.

Може ли да се ползва дебитна карта при покупка в хранителен магазин/мол или не е препоръчително? И ако не, евентуално с долари може ли навсякъде да се пазарува?
Може, ако имат такава опция, което не е често. И с долари, евро, английски паунди ...пари да имате.

# 520
Благодаря, мисля да взема само долари кеш.

# 521
  • София
Благодаря, мисля да взема само долари кеш.
Препоръчвам ви да си вземете и дребни в тяхна валута/ако успеете/
На някои места е по изгодно да плащате така- например за тоалетните при екскурзиите
ние не си взехме и плащахме долар за двама, а щеще да е по изгодно в египетски лири

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 14:44 от vnd

# 522
Моля за мнение за Caves Beach Resort 5*  Adults Only
Доволни ли сте от хотела,плажа,храната..?.Има ли наоколо нещо интересно,което може да се разгледа?
Ще бъдем там от 05.09 и имаме включена  екскурзия до пирамидите и музея в Кайро. Чета,че се пътува 6-7 часа....имате ли инфо кога се тръгва ,каква е програмата?

# 523
  • На планетата Земя
Програмата е път, път, път, по час и нещо на двете места и наобратно пак път. Тръгва се сигурно мноого рано в посока Кайро.

# 524
  • Beyond the Frontiers
Моля за мнение за Caves Beach Resort 5*  Adults Only
Доволни ли сте от хотела,плажа,храната..?.Има ли наоколо нещо интересно,което може да се разгледа?
Ще бъдем там от 05.09 и имаме включена  екскурзия до пирамидите и музея в Кайро. Чета,че се пътува 6-7 часа....имате ли инфо кога се тръгва ,каква е програмата?

Програмата е на Абакс. На техния сайт има много подробно описание.
Всички окончателни часове ще имате в края на тази седмица или началото на другата. Както се случва по всички програми.
Хотелът е нов по тази програма и няма много отзиви. Особен е доста като архитектура и е абсолютно изолиран. До Хургада ви трябва такси.

Общи условия

Активация на акаунт