Насилник или жертва е Вергов?

• 60 715
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 615
  • Другата България
Вече не смятам, че някой ѝ вярва.

# 616
Е тогава Дияна защо пак вдига врява във ФБ?
Защото и хареса от десета глуха да стане "звезда" в сайтове и преса, независимо на каква цена.
Но всяко чудо е за три дни, както знаем. Всичко ще отмине, ще се забрави, а нея после и статистка няма да я вземат.

# 617
Не се налага нищо да отричат, защото никой никого не е заплашвал. Ако имаше изобщо нещо сериозно, то нямаше 30 човека да се подпишат под изявлението с ясното съзнание, че утре може да се наложи да свидетелстват. То така изчезва "обезобразяване" от ритник с мъжка обувка и си свежарка да заснемаш сцени.

# 618
  • да има едно лесно - на мотора
Ще си продава картините. Колкото повече скандали около нея,толкова по-висока ще е цената им. Друго си е да кажеш " имам картина от тази, дето беше актриса "

# 619
Сега и погледнах картините... ми те същите психопатки, като нея😆

# 620

Екипът потвърждава, че е имало "словесен конфликт". Какво значи това - не е уточнено. Никъде не отричат, че не я е заплашвал. Казват, че не са били  свидетели на физически конфликт. Т.е това, което твърди Диана може и да е вярно.
Също така декларират, че не е имала никакви наранявания.
 От "ритник в лицето с мъжка обувка и с цялата му мъжка сила" и "душене", преминаваме в "словесен конфликт". Ами не е същото.

# 621
  • Буркина Фасо
какво ли би се случило ако в действителност Вергов не я е докосвал дори, но нямаше подписка в негова защите, нямаше и свидетели от негова страна , а от нейна 1-2-ма я защитаваха ?

# 622
Същото. В съда не се интересуват от подписки и фб статуси на приятели, там важат доказателства и свидетелски показания.

# 623
  • При семейството си
Някой може ли да постне тук излиянията на Диана?
Днес се появи поредната фалшива информация целяща да ме дискредитира. 30 души с имената си в официално изявление, а 20 от тях на са били на терен същия ден.

1. Прилагам така наречения Call sheet, който се изпраща до всички, които трябва да присъстват на снимачния ден, а именно 14.11.2017 и линк от публикацията на Нова телевизия.

2. Прилагам информация за датата, часа и годината от снимковия материал, който мина експертиза и потвърждава травмите и датировката. Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :
''ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА''

3. Първият ми снимачен ден след побоя беше на 17.11.2017 с втори екип.

4. Споделям и ясен цитат от публикацията от 28.11.2022 ''Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак.'' Никога не съм казвала, че побоят се е случил пред очите на свидетели.

5. Главният художник гримьор Грета Манчева потвърждава, че ме е гримирала за сцена 47/17 на 14.11.2017, a в обедната почивка е третирала лицето ми със замразяващ спрей ''Репарил'' в гардеробната. Потвърждава и колко голяма е била травмата на лицето ми. (Нейните показания бяха редуцирани в официалната преписка от Софийска районна прокуратура)

6. На 14.11 НЕ присъстват следните лица и ясно се вижда разминаването в снимачната програма:

1. Маргарита Анева - счетоводител

7. Според експертизата часът, датата и травмите съвпадат от снимковия материал, а единственият свидетел след побоя от тримата посочени в показанията дадени от мен, който не лъже - Грета Манчева не фигурира в списъка от днес.

8. Според експертизата снимките са автентични и това не е грим. Според експертизата тези наранявания са реални.

В този ден и час бях на работа здрава, а след това си тръгнах обезобразена. Не желая да мълча за насилието повече. Разбирам, че хората искат да си запазят работните места и връзките за бъдещи проекти, но това не е редно.
Обществената манипулация е подсъдима.
Обществената манипулация от официална телевизия е подсъдима.
Тази жена е силно, силно объркана и явно юридическите и’ съветници не могат да се справят, да и ‘ обяснят някои елементарни неща.
Да, експертизата потвърждава, че има травми, но, ако не греша именно експертизата (вещото лице) посочваше, че не може да се определи точна дата, час и т.н, а пък свидетелката, която не лъже, свидетелства, че тя е залитнала, паднала и се е ударила в някакви щендери. Та какво доказва Диана с тези документи, факти, фактология, собствено разследване?!
Най-голямо недоумение буди обяснението и’, че свидетелските показания в досъдебно производство, са редуцирани. Какво намеква и кого, ама поименно някак си да каже кого ще съди, защото, освен нея, всички разбрахме, че няма законови възможности това да е Вергов.
Явор Дачков от самото начало предположи причините за тази активизация на Диана. Тя е лице на кампанията още от 2020 година. И не, не е насилвана да си измисли тотално нещата, просто малко ги гримира, режисира, преекспонира и използва, защото има И личния мотив на отхвърлена, унижена жена, но не физически явно.

# 624

Екипът потвърждава, че е имало "словесен конфликт". Какво значи това - не е уточнено. Никъде не отричат, че не я е заплашвал. Казват, че не са били  свидетели на физически конфликт. Т.е това, което твърди Диана може и да е вярно.
Също така декларират, че не е имала никакви наранявания.
 От "ритник в лицето с мъжка обувка и с цялата му мъжка сила" и "душене", преминаваме в "словесен конфликт". Ами не е същото.

Да де, ама трябва да се разбере кой кога е бил на работа за да е достоверна подписката.
Иначе не мисля, че за 3 дена могат да минат сериозни наранявания и да няма изобщо следи

# 625
  • Буркина Фасо
Същото. В съда не се интересуват от подписки и фб статуси на приятели, там важат доказателства и свидетелски показания.
е, и ???
той няма доказателства, свидетели , а тя има свидетели. дори и медицинско може да извади, но травмата да не е от Вергов.

# 626
  • Другата България
Точно той има свидетел, че НИЩО не се е случило.

# 627
Ако й вярваме, тя е била "обезобразена". За изчезването на всички последващи белези, ще й трябват не три дни, а три месеца.

# 628
е, и ???
той няма доказателства, свидетели , а тя има свидетели. дори и медицинско може да извади, но травмата да не е от Вергов.

Вие си измисляте някаква хипотеза - ако това, ако онова и очаквате разгорещена дискусия ли?😆
Ако баба имаше мъ@и, дядо щеше да ми бъдИ... е малко работата😂

Мен миналата сряда ми боцнаха със супер тънка игла едно малко съдче на бузата и днес все още имам жълто-лилаво голямо петно. 🙄

# 629
  • Буркина Фасо
Точно той има свидетел, че НИЩО не се е случило.
въпросът беше ако е нямал свидетел и нещо което да предложи на съда в негова полза.
и в същото време знае, че не е извършил нищо спрямо нея.

е, и ???

Вие си измисляте някаква хипотеза - ако това, ако онова и очаквате разгорещена дискусия ли?😆
Ако баба имаше мъ@и, дядо щеше да ми бъдИ е малко работата😂
това са напълно реални неща.
ти сега може да се жалваш, че съм те ударил. намираш свидетел, вадиш медицинско и аз ...???

Общи условия

Активация на акаунт