Насилник или жертва е Вергов?

• 59 715
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 645
Оставете формата, и съдържанието е пълен булшит - аргументи не видях, само приемане на доверие на обвинението и обиди. И разбира се преувеличения за да звучи по-тежко така.

# 646
Абе към края малко се оля човекът, но идеята е важна Simple Smile

# 647
https://www.facebook.com/watch/?v=566921828560907&extid=NS-UNK-U … hcI9R&ref=sharing

Интервю на ДД с Крум Савов.

Доста странни отговори даде на някои въпроси.

# 648
Абе към края малко се оля човекът, но идеята е важна Simple Smile

Не виждам идея. Виждам обиди, обобщения и неуспешни опити за оригиналничене. Но ако защитниците на Диана се "информират" от подобни сайтове, много неща се изясняват Hands Plus1

# 649
  • София
Това с преминаването през леглата.. Не е ли идентично с обвиненията срещу Харви Уайнстийн? Мълчали, мълчали и накрая след 20 години изреваха. Но са се снимали в неговите филми иначе.

# 650
Това с преминаването през леглата.. Не е ли идентично с обвиненията срещу Харви Уайнстийн? Мълчали, мълчали и накрая след 20 години изреваха. Но са се снимали в неговите филми иначе.
Ами ако не минат през няколко легла, няма как да станат 'артистки". И на двете им липсва талант.
Те за това и културата е на това ниво, Кадърните и можещите стоят на страна, тези с креватните изпълнения.....и се вижда резултата.

# 651

Когато обвиниха Харви, очаквах и в България да има подобни обвинения - очевидно нашите знаят защо го правят и няма смисъл от разкрития или са все още зависими.

# 652
Хората, които вярват, че никой индивид не трябва да бъде малтретиран и жертва на насилие.
Ето един въпрос, ти защо вярваш, че тя говори истината?
Въпросът ми за хората беше към Черна станция, тя може да има предвид нещо друго.
На въпроса ти – склонна съм да вярвам на Диана дори само защото действията ѝ не изглеждат достатъчно обмислени, говоря за най-първия ѝ пост. Самата тя не е очаквала какви ще са последствията, че ще се самосезира прокуратурата и т.н. Било е под влияние на емоция. В интервюто с Крум Савов каза, че няма какво да крие и от какво да се страхува относно съобщенията, които е пращала на дъщерята на Вергов. И това е след изявлението на 30-те души от екипа. Все си мисля, че след него би трябвало да си "подвие опашката" и да не се покаже повече.

Cuckoo,  и на Типи Хедрън съм склонна да вярвам, макар че там съвсем няма как да се докаже нищо, а и Хичкок отдавна е покойник. При цялото ми уважение към Типи (била е много красива) не мисля, че има такова развинтено въображение. Да споделя, че е била неустоима красавица, ухажвана от всеки втори мъж примерно – да. Но тя пише например, че Хичкок поставил тайна врата между офиса си и гримьорната ѝ, за да може да я шпионира или наблюдава. Също така за Коледа пратил като подарък на дъщеря ѝ (Мелани Грифит), кукла, копие на майка ѝ, в ковчег. Не мисля, че би навредила по някакъв начин на имиджа, едва ли някой ще спре да гледа филмите му заради това. А и повечето – ако не всички – велики, гениални хора си имат особености, някои от тях и тъмна страна. Изпитала е нужда да сподели – споделила е.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 18:35 от Ditto.

# 653
  • Другата България
Скрит текст:
Ако не виждате идеята, то това също обеснява много неща за капацитета Ви

Да, обЕснява, определено Laughing
Реакцията ви е просто тактика за сплашване на опонента, нали? Wink Защото иначе бихте търсили грешки и при хората, споделящи вашето мнение. Но тях просто ги подминавате, а има доста такива. То и без това почти не останаха хора, които да се опитат да защитят Диана, защото веднага биват атакувани от поддръжниците на Вергов. Wink
Скрит текст:
Не знам, може накрая да се окаже, че Диана е най-голямата мръсница и лъжкиня, но поне досега не съм я видяла като такава, виждам я като жертва. Може и да е мъжемелачка, може и пияна да да е писала първия си пост. Може да е непоследователна и да не е наясно как да постигне целите си, даже и глупава може да е, но не виждам как това я прави по-виновна. Просто я прави по-уязвима. Но ако само умните, пресметливите и последователните заслужават справедливост, дайте да отпишем направо всички останали.

И не, не заставам автоматично на страната на жените в подобни конфликти. В случая с Джони Деп и Амбър Хърд бях на страната на Джони Деп, смятам, че всеки случай е сам за себе си.

И стига вече с тия пет години и защо е чакала толкова. Нейно право е да реши дали да замълчи, или да говори. Друг е въпросът, че е след толкова време е по-трудно да се докаже каквото и да било. Типи Хедрън е решила да проговори след 50 години, че е била подложена на сексуален и психически тормоз от Хичкок. Ако беше във форума, сигурно веднага щеше да бъде разпъната на кръст.
Не е към мен въпроса, но да отговоря.
Не става въпрос за поддръжници на Х или на У, нито за “атаки“ или каквото и да било друго. След като си проследила хронологията - надявам се, то вероятно си забелязала, че в случая въпросната потребителка без повод и провокация “атакува“ опонента с какво - капацитетът му. Лични квалификации и обиди, а темата е за друго. Това защо не се квалифицира като “атака“? Риторично питам, всичките такива и подобни лични характеристики на инакомислещите освен, че са против правилата на форума, са и наистина и индикатор, и показател за умението на въпросния потребител да води спор и да интерпретира правилно различната гледна точка.
И това е нищо, в предишната тема какви неща имаше, за несъгласните с Диана....дори няма да ги цитирам, че ме е срам.

# 654
Merri_Ann, явно виждаме различни неща. Simple Smile Аз пък виждам преобладаващо обидни постове към Диана и защитаващи Вергов. Защитниците на Диана са много малко, в предишната тема – също. Поддръжниците на Вергов си говорят помежду си, защитават го, нападат Диана, обиждат я, а ако се появи някой неин заблуден защитник, вкупом бива нападнат и по възможност вкаран в правия път, тоест да мисли "правилно".

# 655
  • Другата България
Merri_Ann, явно виждаме различни неща. Simple Smile Аз пък виждам преобладаващо обидни постове към Диана и защитаващи Вергов. Защитниците на Диана са много малко, в предишната тема – също. Поддръжниците на Вергов си говорят помежду си, защитават го, нападат Диана, обиждат я, а ако се появи някой неин заблуден защитник, вкупом бива нападнат и по възможност вкаран в правия път, тоест да мисли "правилно".
Не, явно говорим за различни неща.
Аз не говореХ за ДД и Вергов. Темата е за тях, факт, може да има всякакви мнения.
За което говориш ти.
Визирах квалификациите към потребителите, които имат различно мнение, като това с “капацитета“, то беше към потребител, не беше за Диана. В случая само това имах предвид, конкретния случай. Ако е имало друг такъв назад, реципрочен, дай ми пример, не ми се търси, уж следя редовно, но е възможно да съм пропуснала все пак.

# 656
Скрит текст:
Аз не говореХ за ДД и Вергов. Темата е за тях, факт, може да има всякакви мнения.
За което говориш ти.
Визирах квалификациите към потребителите, които имат различно мнение, като това с “капацитета“, то беше към потребител, не беше за Диана. В случая само това имах предвид, конкретния случай. Ако е имало друг такъв назад, реципрочен, дай ми пример, не ми се търси, уж следя редовно, но е възможно да съм пропуснала все пак.
Добре, за обидите към потребителите тогава. Изтрили са всички постове, в които се говори за "капацитет". Но са оставили този коментар
Цитат
Но ако защитниците на Диана се "информират" от подобни сайтове, много неща се изясняват Hands Plus1
Макар че не е толкова директно, е обида, не мислиш ли? Би трябвало да го изтрият според мен.

# 657
Прочетох постнатия текст на тая фина душа Чертовенски и сега размишлявам върху него на бавни обороти, че още рестартирам.

# 658
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
За което говориш ти.
Добре, за обидите към потребителите тогава. Изтрили са всички постове, в които се говори за "капацитет". Но са оставили този коментар
Цитат
Но ако защитниците на Диана се "информират" от подобни сайтове, много неща се изясняват Hands Plus1
Макар че не е толкова директно, е обида, не мислиш ли? Би трябвало да го изтрият според мен.
Сега ще кажеш, че съм пристрастна, но и да, и не.
Защото ако е написано за потребителите тук, във форума - да.
Но ако е за защитниците ѝ по дефолт, в интернет пространството, не виждам повод.
Не го намирам, за да видя контекста....едит, намерих го, то е част от пост, не цял пост.
Ами, няма обида, нито лична, нито персонална, но щом останалото е заметено, вероятно е трябвало да се зачисти и останалото.

# 659
Merri_An, няколко поста по-горе, пост 648, на тази страница (доста е трито, беше по-назад).

Общи условия

Активация на акаунт