Насилник или жертва е Вергов?

• 59 683
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 690
И не само, тя говори за експертиза на базата на снимки 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀ това е абсолютен нонсенс. И всеки път, като я изпляска тая глупост за експертизата, го казва като неоспорим факт.

# 691
  • Другата България
Скрит текст:
Изгледах я с Крум. На въпроса му защо е реагирал агресивно и предната вечер по телефона, тя започва с жълтите вестници и книжките и тн. Добре, че Крум я подсети какво я пита(щото тя увърташе) и накрая пак с "не знам каква е причината, бих искала и аз да ги видя тези смс".
Кой откача без причина, защо като не знае е тръгнала по него и се е извинявала..Дори да е било прост любовен скандал да каже и без това е тръгнала всички кирливи ризи и бельо да си показва. И сега не била в Сф от страх..не гледа ли много криминалета.
Имало е насилие някакво, сигурна съм. Но тази жена е склонна към преувеличения, фантазии, фатализъм и драма. Цялото ѝ същество крещи каква драматична личност е. Личи ѝ в гласа, в картините, в жестове (други интервюта преди години),в изказа. Тя се изживява като фатална, ексцетрична личност на изкуството. И сега не смятам, че е толкова до справедливост, а е яхнала вълната и от инат и злоба няма да се откаже.
Показателно е, че изобщо не иска да му произнесе името на глас... омразата е силна, но чувствата са били още по-силни.
Ей в това последното се крие всичко, нещо, което пиша тук още от началото на първата тема.
Много добре казано.

# 692
# 693
Тук вече синините стават и на двете очи.
Тя казва , че следващите дни не е ходила на работа, той че е идвала с очила.
Подкрепата, ама вземете си синхронизирайте версиите

# 694
На интервюто с Крум Савов ми направи впечатление, че му идваше аха да й зададе някой по-неудобен въпрос, но някак се спираше. Сигурно, защото интервюто беше онлайн. Мисля си, че ако беше на живо при него, щеше да я подкара малко по-сериозно с въпросите. Виждаше се, че изобщо не вярва на нещата, които говори. Не е попаднала на живо при някой журналист, дето да я попритисне малко с въпроси, да я видим тогава какво ще си доизмисля и доукрасява. В началото беше доста по-съпричастен, обаче по средата много добре се вижда неговата реакция на глупостите, които Диана започна да говори.

# 695
  • Sofia
Всъщност развитието е интересно. Досега беше изцяло негатив за нея, че нито един човек от такъв голям екип не беше видял нищо като последици. Подобни удари не минават за ден-два.
Сега значи все пак има някакви хора, които са видели последствия. Дали е от удар, дали от падане..все пак следи е имало. Т.е не е грим това на снимките.

# 696
При Савов тя категорично заяви, че не е имало нито един свидетел на случката. И че жената, която е дала показанията, в този ден изобщо не е била на работа. А сега де?

# 697
  • софия
Тези свидетели защо се появиха сега?

# 698
  • При семейството си
Когато НЕ си бил свидетел на деянието, как твърдиш, че следите са ОТ побой и той се е СЛУЧИЛ.
Че е имало конфликт между двамата, е ясно.
Че е имало някакви синини в 13-14 часа на 14.11.2017 г., също.
Но все пак най-важното е КАК са причинени.

# 699
Диана ще обжалва и ще съди И за други неща, ще видим какво  ще спечели.
Защо обаче великият й адвокат Станков след решението на Прокуратурата нещо бързо се оттегли и замълча? Защото е видял, че се излага с таз мома, заради която се обясняваше, че не е минал през леглото й и най-вече защото от този казус няма да изкара нито кинти, нито ще получи слава. А тя нека съди, ама да видим кого, кога и как.

# 700
За мен лично казусът е приключен - не в полза на Диана. Ако успее жената да докаже, че не дрънка глупости - хубаво. Но дотогава нейните приказки си остават точно глупости.

# 701
  • Буркина Фасо
Диана ще обжалва и ще съди И за други неща, ще видим какво  ще спечели.
Защо обаче великият й адвокат Станков след решението на Прокуратурата нещо бързо се оттегли и замълча? Защото е видял, че се излага с таз мома, заради която се обясняваше, че не е минал през леглото й и най-вече защото от този казус няма да изкара нито кинти, нито ще получи слава. А тя нека съди, ама да видим кого, кога и как.
кинти ще получи и то добри. те се дават преди да започне самото дело.
виж,за  славата няма да се стигне, но пък ще си направи реклама.

# 702
Е, тя е пропуснала сроковете за дело.
Подозирам умишлено, защото според мен целта й е била просто да му отмъсти.

# 703
А по принцип, има ли как да се възстановят съобщенията, които е пращала на дъщеря му след толкова време?

# 704
Реално и да има технически начин, не виждам причина нито една от страните да търси това. Това би поставило детето на Вергов в окото на скандала, нещо, което всеки родител се мъчи да избегне. А Димитрова вече се досеща, че излязат ли писания от нейна страна и всеки може сам да прецени доколко са невинни, няма да е в нейна полза. Затова нейният полезен ход е това, което играе сега - нещо средно между "не знам за какво говорите" и "не е баш така както си го мислите, ама нищо не знаете".

Общи условия

Активация на акаунт