Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 061
  • 773
  •   2
Отговори
# 630
  • Хасково
Аз го разбирам, че във всяка кутия има подарък, който не е козметичен продукт.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 15:45 от di-di

# 631
тази кутия ми се струва излишно скъпа

Между другото, аз въобще и не поръчвам ако доставката е толкова безумно скъпа, ако е за дрехи или обувки, защото е голям шанс да не харесам нещо как ми стои.
За мен тази политика не работи добре за магазините за дрехи.
Точно поръчай до магазин е идеално решение, забелязала съм, че ме кара да поръчвам много от такива магазини.

# 632
Тези изглеждат като фирма еднодневка, честно казано. Онзи ден си направили профил, вече хакнат, сайта - супер смътен. Не знам как сериозни фирми са се надъхали да им дадат продукти.

# 633
Стана ми интересно.
Може ли да споделите данни на подател, име на фирма? Няма фирма “Некст Бокс” в търговският регистър.
@di-di Може ли да посочите линк, от къде се поръчва, защото не ми е позната

Заповядайте.
https://next-box-4908.myshopify.com/products/%F0%9F%8E%81-%D0%B8 … D1%83%D1%81%D1%82

Пуснах и аз поръчка, че много ми допаднаха продуктите. Next box не са ми познати, първа поръчка ми е от тях, сайта им е доста странен, формуляра за поръчка е на английски, иначе доставка със Спиди 8 лв. Получих си потвърдителен имейл за поръчката.
П.С. Имат и фейсбук профил, но онзи ден писаха, че профила им е хакнат и сега го няма.

# 634
Какво мислите за кутията на Next Box с продуктите на Rumi и CLLC? Някой поръча ли вече?

Аз направих поръчка, но сайта е повече от странен. Не ми поиска имейл и съответно не получих и потвърждение , което е изключително странна практика. И сега нямам идея дали ще получа кутия или не ...

това е кутия от prettybox, ужасно отношение имат, не бих взела от тях дори и безплатно да е. Наскоро гледах в една група, едно момиче се оплаква от тях.. Имаше разлят продукт и я разиграваха, да пишела тя на производителя, после да си платила доставките за нов продукт и да върне стария за нейна сметка... Все едно за 10лв ще спестят много.. А некадърните им отговори и оправдания... Определено си личи, че нямат никакъв опит и 20 годишна се занимава с това... Аз лично тях съм ги отписала и за нищо не бих ги взела, без значение какъв продукт сложат и да ми се иска, по добре на редовна цена да си го взема, отколкото  да се занимавам с тези...
 Ще ви кажа, че ще дойде от фирмата на притито... Моя позната си я поръча и съм й казала да ми снима подателя... Определено, ако стане нещо пак с някой продукт ще се покрият и ще направят нова... То ако беше нормална регистрирана фирма и сайта щеше да е както трябва, няма никакви защити и нищо, не знам как си споделяте данните на всеки срещи някаква сума...
Относно подаръка, щом в прити слагаха локум за 30ст и бонбонки за същата сума, досещайте се какво може да имат вътре... не са мн креативни.....

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 08:49 от ivanova7

# 635
  • Хасково
Стана ми интересно.
Може ли да споделите данни на подател, име на фирма? Няма фирма “Некст Бокс” в търговският регистър.

Все още не съм получила кутията. Пише, че изпращат между 1-ви и 7-ми. По този повод се рових из сайта им, за да търся телефонен номер, защото продуктите ми трябват в началото на месеца за лятната ми почивка. За съжаление не са оставили телефон за връзка с тях, което ми звучи обезпокоително. Писах в контактната форма, много бързо ми отговориха - ще удоволетворят искането ми, но и тук няма посочено лице за контакт. Доста си е обезпокоителна тази потайнственост от тяхна страна.
Направих запитване към Rumi и към CLLC, да ми потвърдят участието си в тези кутии. Изчаквам отговор.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 11:51 от di-di

# 636
  • В морето
Ето тел. номер, стои в Shipping Policy:

За бърза поръчка: +359887767775

# 637
Стана ми интересно.

Все още не съм получила кутията. Пише, че изпращат между 1-ви и 7-ми. По този повод се рових из сайта им, за да търся телефонен номер, защото продуктите ми трябват в началото на месеца за лятната ми почивка. За съжаление не са оставили телефон за връзка с тях, което ми звучи обезпокоително. Писах в контактната форма, много бързо ми отговориха - ще удоволетворят искането ми, но и тук няма посочено лице за контакт. Доста си е обезпокоителна тази потайнственост от тяхна страна.
Направих запитване към Rumi и към CLLC, да ми потвърдят участието си в тези кутии. Изчаквам отговор.

Моля да пишете като имате отговор от Руми и CLLC.

# 638
  • Варна
И аз я поръчах с отвращение обаче 😂 заради продуктите на Руми Илиева. Прити бокс стои зад Некст бокс и тотално безобразната им комуникация с клиентите дълго ме държа в размисъл дали или.......Ще видим лакво ще дойде.

# 639
  • Хасково
Засега Руми Козметик ми потвърдиха участието си в тази кутия. Simple Smile

# 640
Момичета, как сме пропуснали да коментираме тези:

В момента лицето ми е направо ужас от хормоните. Жегите не помагат също, та мисля да се разпиша направо и с двете!

Хиалурановия серум е нов за мен. Май не е бил друг път в издание, а марката са си взели поука с опаковката на измивния продукт, който ми е любим!

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 18:33 от Lygia

# 641
Момичета, как сме пропуснали да коментираме тези:

В момента лицето ми е направо ужас от хормоните. Жегите не помагат също, та мисля да се разпиша направо и с двете!

Хиалурановия серум е нов за мен. Май не е бил друг път в издание, а марката са си взели поука с опаковката на пяната, която ми е любима!
Много ги харесвам тяхните кутии, цените са много добри... Но имам всичко засега, единствено ми е интересен измивния, та ще се радвам на мнение за него ..

# 642
Др.Дерм си заалужава,мисля да се обзаведа с още една кутия анти-ейдж👍.
Това е и идея за идеален подарък,аз лично бих се зарадвала.
Другите кутии са ми излишно пилеене на пари.

# 643
Момичета, може ли мнения за анти-акне продуктите на Др.Дерм. Дали ще са подходящи за тинейджърка и вършат ли работа?
 До сега ползваше на Биотрейд и като цяло и се отразиха добре, но вече е с тях повече от година и ще е хубаво да се сменят.
Колебая се за кутията или за някаква профи козметика от аптека.

# 644
На мен ми предстои да пробвам - ще споделя. Кожата ми се промени през последните седмици та дамре ще ми дойде ако работи. Иначе аз четох и тук:

https://www.cosmeticsbulgaria.com/blog/nashite-predi-sled-rezultati-s-dr-derm/

Пяната съм я пробвала и преди и почиства много добре! Имаше я в друга кутия на Кибрит, но беше в по-бюджетна тубичка и се изливаше малко. Сега нрябва да е още по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт