Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 073
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
  • Хасково
Какво мислите за кутията на Next Box с продуктите на Rumi и CLLC? Някой поръча ли вече?

# 616
  • В морето
@di-di Може ли да посочите линк, от къде се поръчва, защото не ми е позната

# 617
Какво мислите за кутията на Next Box с продуктите на Rumi и CLLC? Някой поръча ли вече?

Аз направих поръчка, но сайта е повече от странен. Не ми поиска имейл и съответно не получих и потвърждение , което е изключително странна практика. И сега нямам идея дали ще получа кутия или не ...

# 618
  • Хасково
@di-di Може ли да посочите линк, от къде се поръчва, защото не ми е позната

Заповядайте.
https://next-box-4908.myshopify.com/products/%F0%9F%8E%81-%D0%B8 … D1%83%D1%81%D1%82

Пуснах и аз поръчка, че много ми допаднаха продуктите. Next box не са ми познати, първа поръчка ми е от тях, сайта им е доста странен, формуляра за поръчка е на английски, иначе доставка със Спиди 8 лв. Получих си потвърдителен имейл за поръчката.
П.С. Имат и фейсбук профил, но онзи ден писаха, че профила им е хакнат и сега го няма.

# 619
8 лв доставка със Спиди.... При средна цена 4-5 лв, се чудя как докарват такива цени на доставка. Автоматично ме отказва да поръчам от магазин с подобни условия.

# 620
  • Хасково
8 лв доставка със Спиди.... При средна цена 4-5 лв, се чудя как докарват такива цени на доставка. Автоматично ме отказва да поръчам от магазин с подобни условия.
Чудя се дали не доствят от чужбина Simple Smile Както писах, формуляр за поръчка е на английски с избор на страната на доставка. Но пък продуктите са на български производители.  Много ми е странен сайта им, но само заради продуктите се реших да поръчам

# 621
8 лв е защото най-вероятно им ходят на крака. По-евтино е, ако си пуснеш сам доставката в офис. И аз не поръчвам от сайтове, които не са осигурили нормална доставка за клиентите си.

# 622
Аз нямах предвид само конкретната марка кутии. И на други големи онлайн търговци съм попадала с безумни цени за доставка - ХМ, Библо, Манго пък са с 15 лв доставка, над 100 лв. поръчка е безплатна..

# 623
Аз нямах предвид само конкретната марка кутии. И на други големи онлайн търговци съм попадала с безумни цени за доставка - ХМ, Библо, Манго пък са с 15 лв доставка, над 100 лв. поръчка е безплатна..
Правят го , за да минимизират покупките, които вероятно ще бъдат върнати. Когато човек има висока доставка се замисля дали наистина иска тази поръчка:) Zara също в последно време се изхитриха и често безплатната им доставка до магазин е недостъпна.

# 624
  • В морето
@di-di Благодаря! Бих казала, че PrettyBox стоят зад тази нова кутия, почти същите неща написани, а и с Kedma май само те работят за сега. Относно доставката - написано е, че работят спрямо тарифата на куриера, а такава тарифа с такава цена точно този куриер - няма. Те го изпращат с включени вътре разходи за куриер и просто са намерили начин да вземат повече пари за кутията. В PrettyBox е точно така. На товарителницата ще има нал. платеж 85 лв., а не 77 + доставка, почти съм убедена, че така са го измислили. Което може да бъде ОК, ако ни устройва общата цена за продуктите вътре. Просто мен лично ме дразнят хитрите номера за вземане на повече пари. А това, че уж работят по тарифа на куриера направо си е за КЗП, защото не намерих такава тарифа.

# 625
Бети, това с минимизиране на връщанията не ми се вижда логично - ако искам и с висока доставка мога да поръчам и изобщо да не си взема кутията. Разходите в двете посоки пак са за тях.

# 626
  • Хасково
@di-di Благодаря! Бих казала, че PrettyBox стоят зад тази нова кутия, почти същите неща написани, а и с Kedma май само те работят за сега. Относно доставката - написано е, че работят спрямо тарифата на куриера, а такава тарифа с такава цена точно този куриер - няма. Те го изпращат с включени вътре разходи за куриер и просто са намерили начин да вземат повече пари за кутията. В PrettyBox е точно така. На товарителницата ще има нал. платеж 85 лв., а не 77 + доставка, почти съм убедена, че така са го измислили. Което може да бъде ОК, ако ни устройва общата цена за продуктите вътре. Просто мен лично ме дразнят хитрите номера за вземане на повече пари. А това, че уж работят по тарифа на куриера направо си е за КЗП, защото не намерих такава тарифа.
Да, точно така е направено: 77лв + доставка 8 лв. Наложен платеж 85 лв.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 13:56 от di-di

# 627
Бети, това с минимизиране на връщанията не ми се вижда логично - ако искам и с висока доставка мога да поръчам и изобщо да не си взема кутията. Разходите в двете посоки пак са за тях.
За кутии-да. Ставаше дума за брандове като H&M, Zara...Те работят с предварително плащане. Не, че не мога да платя неща за 100лв само, за да хвана безплатната доставка, но няма много смисъл. Сигурна съм, че има хора, които го правят.

# 628
Аз да, преди много поръчвах от Манго и редовно за поне 100 лв, защото с тази доставка не си струваше. 😁 Но вече съм по-умерена с онлайн поръчките и подобни цени за доставка ме отказват.
От няколко месеца не съм поръчвала кутия и вече се оглеждам за нещо готино - аз съм фен на лосионите за тяло, ще чакам нещо интересно с такива. Гуд бокс кога ще обявят кутията си за август?

# 629
  • В морето
Имам предвид, че никой няма да знае колко е доставката всъщност, на товарителницата нал. платеж ще бъде 85 лв. с вкл. доставка вътре, дали е 2;3;4 или 5 лв. не е ясно, във всеки случай не е и 8. Иначе нал. платеж би трябвало да е 77 и отделно разхода за доставка.

А за кутията на NextBox - това как го разбирате:
"Във всеки 🎁 подарък не е козметичен продукт."

Общи условия

Активация на акаунт