Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 021
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
видяхте ли кутията на Bellebox
какво ви е мнението за продуктите, заслужават ли си?

# 646
  • На изток от Рая
На мен кутията на Белле ми допадна този месец.
Имам нужда от крем и маска за коса, поръчах си я.
Не съм поръчвала никакви кутии от месеци.

# 647
Ползвали ли сте на Ми аманте продукти,голяма реклама им върви нон стоп,но никак не ми се струват хубави не знам защо

# 648
Аз съм пробвала на Mi amante-то розовия крем, и фризьор ме е правил с техни продукти, но не са нищо особено. Не бих си купила.

# 649
Имам един крем на Ми аманте пак от кутия на Беле, не е лош. Добре се разбира с косата ми, но повече повече ползвам един закупен от iHerb.

Goodbox да  разкрили 2 продукта за кутията от Август. И двете марки не съм ги чула. Някой има ли отзиви?

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 16:34 от Пълнолуние

# 650
Вчера прекратих абонамента си към BelleBox. Не съм очарована от продуктите.

# 651
Имам един крем на Ми аманте пак от кутия на Беле, не е лош. Добре се разбира с косата ми, но повече повече ползвам един закупен от iHerb.

Goodbox да  разкрили 2 продукта за кутията от Август. И двете марки не съм ги чула. Някой има ли отзиви?

Goodbox имат интересни неща, но бях ползвала мин година един серум на Варда и ми беше много мазен. Но като цяло съм срещала добри отзиви за марката и то за това сиг често взеха да слагат неща от нея, нощната маска ми е интересна, но само за една маска не ми се взима... Та ще чакам отзиви и ако е налична ще взема...
Вие какво ги правите кутиите, свиди ми се да ги хвърлям, като подарявам нещо слагам в тях ама колко да заминат така, имам доста празни... та ми стоят и се чудя какво да ги правя Simple Smile

# 652
Аз си поръчах на сляпо кутията на ГБ за август, после видях първите два продукта. Warda ги харесвам, в момента даже ползвам серума им с вит. Ц.

# 653
Аз си направих от моите кутии за бельо като махнах капачетата и разделям чорапи, гащи, колани, аксесоари. От няколко кутии си направих аптечки, от по-неутралните направих на ММ да си събира вътре някакви дреболийки и дребни инструменти понеже ми е голям майстор и всякакви винтчета, болтчета и тн.

# 654
Събирам дребни неща,за толкова дрънкулки и тубички и т.н. все влизат в употреба-за фиби,за тестери,за гривни,даже в една сложих мартеници нови и неползвани за следващия март:)),лакове за нокти,картички,сувенири...наистина не ми се изхвърлят.

# 655
някоя от вас поръчала next box получи ли я вече, бихте ли споделили съдържанието 🙂чакам моята с нетърпение 🙂

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 18:49 от С.Г.19

# 656
Аз съм доволна от новата кутия на BelleBox

# 657
  • Бургас

Бихте ли ми казали вижда ли се срока на годност на маската,моят е направо пресован и не се чете нищо.

# 658

Бихте ли ми казали вижда ли се срока на годност на маската,моят е направо пресован и не се чете нищо.

И при мен е много зле как може да са сложили такава опаковка, леко съм разочарована. Все пак ми се струва, че е 06.2026, но нека някой друг ако знае да каже.

# 659
  • Бургас

Днес си взех кутийката от Bg box. Освен вече известните продукти има спрей за тяло на Рефан ( с много сладникав аромат), интимен гел на Христина, мостри за атопична кожа на Биотрейд и мострички на дневен и нощен крем на TERRACEUTICS.
* Извинявам се за нефокусираната снимка.

Общи условия

Активация на акаунт