Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 076
  • 773
  •   1
Отговори
# 750
Кибрит, доволна съм!

# 751
  • В морето
Кибрит са пуснали специална кутия AVANT
https://kibrit.bg/box/avant2023

# 752
Едно и също, едно и също, едно и също Grinning

# 753
  • В морето
А някой да сподели Good Box? Благодаря!

# 754
А някой да сподели Good Box? Благодаря!
Нямам снимка, но я видях из група във фейсбук - нощния крем за лице, продукта за коса на Еолиа, пилинг маска за лице на p.lab, пачове за очи на miqura, лосион за тяло be bio, 2в1измивен гел и дегримьор dr.botanicals и барче за хапване
Hey Bea са пуснали подсказка за 1ви продукт.
Goodbox ще имат специална кутия с WARDA, някой дали е ползвал нещо... аз лично пробвах няколко серума, но не ми харесаха нещо.

# 755

Ето я ❤️доволна съм,особено от лосиона имах нужда 😁

# 756
Новата кутия на Чарли Уайлд:

# 757
Излезе кутията на GoodBox

На  Warda e.
Има околоочен серум, серум за лице  , пачове за очи, крем за лице и крем за ръце.🔥

# 758
Здравейте!
Споделям с вас промо код за BestCare, сайт за корейска козметика. Имат хубави цени и често пускат промоции. Кодът е Iva10 и може да се комбинира с други промоции.
Сега са пуснали и кутия с цяла рутина. https://bestcare.bg/product/kutiq-ecobe-6-stapki/ с кодът става 125лв.
Също има и намалена слънцезащита.

# 759
Минавам да се оплача от ружа и олиото за устни от последния Кибрит. От олиото файда 0, а ружът е като тебешир.

# 760
Специално пробвах олиото и ружа, заради този коментар. Олиото е по-нестандартно, но само заради факта, че не лъщи след нанасяне има страхотен аромат, аз минус не мога да му дам.
Ружът има по-голям фолаут, но това не значи, че не е добър, на мен поне ми допада. Няма химическа миризма и опаковката е магнитна и с фолио на капака. Не бих му дала минус и на него.

Минавам да се оплача от ружа и олиото за устни от последния Кибрит. От олиото файда 0, а ружът е като тебешир.

# 761
Моите устни са сухи и олиото не помага изобщо. За сравнение олиото на нюкс ми помага. Според на Кибрит листовката тяхното е на двойна цена, та затова съм учудена неприятно. Ружът освен, че се разпрашава, цвят по лицето така и не ми остави. Хубаво е, че има доволни. Ако някой иска ружа, да пише. Олиото не го предлагам по хигиенни съображения Simple Smile

# 762
@Танчитка - явно е въпрос на вкус. Очарована съм от септемврийската кутия, така не мога да кажа нищо хубаво например за новата кутия на Warda. Всичките им продукти са странни като консистенция за мен.

# 763
Разбира се, че е въпрос на вкус.

Аз от много месеци получавам само Кибрит. Даже си мисля и тях да спра, но забравям 😃 На Колагена продукта с ниациамид ще го пробвам по-нататък, защото ми е малко проблемна съставка. Спрея за разплитане на коса е приятен и ще го ползвам за дъщеря ми. Душ гела ми е в графа полски глупости. И с него и без него, пак там 😃 Шийтмаските на тази марка аз си ги уважавам.

# 764
Специално пробвах олиото и ружа, заради този коментар. Олиото е по-нестандартно, но само заради факта, че не лъщи след нанасяне има страхотен аромат, аз минус не мога да му дам.
Ружът има по-голям фолаут, но това не значи, че не е добър, на мен поне ми допада. Няма химическа миризма и опаковката е магнитна и с фолио на капака. Не бих му дала минус и на него.

Как мирише олиото? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт