От кой матрак сте доволни? - Тема 10

• 86 612
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Суши се, но по-лесно става на простир. Гледам да е слънчев ден и поне малко да се изцеди на балкона и ако не е изсъхнал тогава в сушилнята. За всеки случай суша на програмата за спортни екипи (outdoor), защото тя е за мембрани.

# 586
Ние сме с този протектор и съм доволна - не шумоли, непромокаем е, макар че досега не сме го заливали: https://www.emag.bg/protektor-za-matrak-gecor-nepromokaem-terry- … 09r/pd/DGD1P2BBM/
В Магнифлекс бяха доста скъпички и след покупката на матрака и възглавниците, решихме  да спестим от него (не помня точно цената, но имаше 1 модел само и може би да беше около 150лв).

# 587
Тези са ми еднакви...имам от кауфланд и от виденов, слжени на легла в друг имот...леко си шумулкат, но водещо ми беше там да не пропускат течности.

Вкъщи сме с памучни, капитонирани, с малко вата, с ластици.

# 588
Налага се да живея на квартира известно време, обаче матрака на спалнята е май с пружини и е толкова неудобен и мек, попринцип имам един матрак но той е 160 см а на леглото е 144, колебая се дали да сложа моя матрак отгоре върху този, ще бъде доста грозно най вероятно или да си купя топ матрак, но не знам дали топ матрака ще промени твърдостта толкова, а обичам на по-твърд. Ако някой има предложения ще съм благодарна за помощ 🙏

# 589
  • София
Топ матрак няма да ти даде твърдост.
Слагай твоя отгоре и не го мисли много 👍

# 590
  • Бургас
Здравейте, изчетох 10тина страници коментари, но и аз да ви задам моите въпроси, защото има по-вещи хора от мен.
Ще купуваме 2 детски матрака. По принцип сме решили еднолицеви, заради бюджета им. Ще са в имот, в който ходим само ваканците, т.е. не спят редовно. Питането и съответно не знанието ми е - покет пружини, или всичките
видове пяни е по-удобно, по-удачно, по-издръжливо? Момчетата са на 3 и на 8г, ако има значение и това.
Като пример ще дам какви гледаме;
https://sleepy.bg/collections/matraci-82-190/products/ednolicev- … nt=44237827539075 , или
https://sleepy.bg/collections/matraci-82-190/products/premium-or … nt=44237814726787
https://sleepy.bg/collections/matraci-82-190/products/ultimate-c … nt=44237811810435

Благодаря предварително за съветите! Успешен ден!

# 591
Здравейте, препоръчайте ми двулицев матрак (ако има значение размерът 120/190-200) без пружини 😁 .. Преди малко гледах някакъв сайт Sleepy, но нещо ми е съмнително с тези промоции от 70%.. някой мнения?

# 592
Здравейте, препоръчайте ми двулицев матрак (ако има значение размерът 120/190-200) без пружини 😁 .. Преди малко гледах някакъв сайт Sleepy, но нещо ми е съмнително с тези промоции от 70%.. някой мнения?
Разгледай матраците на Магнифлекс.

# 593
  • Out of the Mix
Здравей, ForestFairy, не си казала бюджет.
Ако парите не са проблем и искаш нещо качествено, вземи висок клас.
Ако си от София, тръгвай по шоурумове и да започва голямото лежане, защото без него не се избира матрак.
Препоръчвам iSleep/Magniflex.
Nani имат една серия King Line, но нa мен не ми беше удобен.

# 594
Здравей, ForestFairy, не си казала бюджет.
Ако парите не са проблем и искаш нещо качествено, вземи висок клас.
Ако си от София, тръгвай по шоурумове и да започва голямото лежане, защото без него не се избира матрак.
Препоръчвам iSleep/Magniflex.
Nani имат една серия King Line, но нa мен не ми беше удобен.
Ами то матрака ще е за детето, леглото още не е готово. Искам хубав матрак, но не от 5К 🤣 .. ние спим на матрак от Юск вече 3г. и сме много доволни, пък не беше кой знае колко скъп. Нещо средно да кажем. Ще погледна препоръчаните, мисля да го взимам около черни петъци и коледни намаления 😁 надявам се пускат.

# 595
  • София
Нашият магнифлекс в тизи размер е 1349лв. Не 5к😅
Иначе щом сте доволни от юск, може да вземете същия. 🤷‍♀️

# 596
Нашият магнифлекс в тизи размер е 1349лв. Не 5к😅
Иначе щом сте доволни от юск, може да вземете същия. 🤷♀
Е то и нашия от Юск беше толкова някъде, но го взехме намален на половина. Иначе благодаря за препоръката, реших да попитам, защото просто нямам база за сравнение и наистина не разбирам. Този в Юск беше случайност 😁 дори мъжа ми го беше взимал, а той също нищо не разбира, но се оказа попадение, то вярно и че не са минали чак толкова години, но за сега добре се справя.
Както и да е, насочих се по-скоро към isleep, ако може някой да препоръча кои модели да погледна, ще бъда благодарна! 🌷

# 597
  • София
Ами аз за това казах, че ако ви харесва да си вземете пак, те все са си там едни модели и почти постоянно са на - 50,-60%

# 598
  • Out of the Mix
Както и да е, насочих се по-скоро към isleep, ако може някой да препоръча кои модели да погледна, ще бъда благодарна! 🌷
Горе-долу са на едни цени. Supreme за мен е най-приличен. Среден, по-скоро към мек, не твърд, но не е и мек, добре обира напрежението, тялото се отпуска и стабилно седи. Има therma пяна за охлаждане, диша, няма потене, с вискозни нишки, доста луксозно изглежда и на досег и пипане е супер приятен, спи се като в облак. Made in Italy.
За дете не знам как ще е. Но щом насляпо ще се купува, каквото и да вземете. А и все пак детето да не скача върху него, че не е 200 лв. Sweat Smile
Може да помислите да го съчетаете с легло с повдигащ механизъм отдолу със скара, за да диша максимално.

# 599
Горе-долу са на едни цени. Supreme за мен е най-приличен. Среден, по-скоро към мек, не твърд, но не е и мек, добре обира напрежението, тялото се отпуска и стабилно седи. Има therma пяна за охлаждане, диша, няма потене, с вискозни нишки, доста луксозно изглежда и на досег и пипане е супер приятен, спи се като в облак. Made in Italy.
За дете не знам как ще е. Но щом насляпо ще се купува, каквото и да вземете. А и все пак детето да не скача върху него, че не е 200 лв. Sweat Smile
Може да помислите да го съчетаете с легло с повдигащ механизъм отдолу със скара, за да диша максимално.
Леглото ще е тип Монтесори вече е поръчано, но ще стане Януари 😅 за това гледам от сега матраци, ако може да закача нещо на промоция. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт