От кой матрак сте доволни? - Тема 10

• 82 795
  • 738
  •   3
Отговори
# 615
Аз направих голяма грешка, че поръчках от Тед! Имах едно наум и бях подготвена за неприятни изненади, така че не съм кой знае колко удивена. Повече разочарована.

Много съжалявам, че въобще упорствах за тази фирма. Подведох се по реклами и отзиви на познати. Явно с поръчки не се прави при тях. Поне моя опит това показва. Вероятно в шоурумите и магазините е друго.

Всичко е чудесно докато избереш и поръчаш. После обаче само проблеми. Адски изнервящо.

# 616
Аз направих голяма грешка, че поръчках от Тед! Имах едно наум и бях подготвена за неприятни изненади, така че не съм кой знае колко удивена. Повече разочарована.

Много съжалявам, че въобще упорствах за тази фирма. Подведох се по реклами и отзиви на познати. Явно с поръчки не се прави при тях. Поне моя опит това показва. Вероятно в шоурумите и магазините е друго.

Всичко е чудесно докато избереш и поръчаш. После обаче само проблеми. Адски изнервящо.

Ако може да ти е някаква утеха, навсякъде са така - мили и усмихнати докато не дадеш парите.
Единствено  юск ми беше фаворит на мен, защото ми позволиха и върнах разопакован матрак.Купен на руло-върнах разгънат-получих си цялата сума без- удръжки на момента! Но за жалост и те промениха условията и вече ипри тях това не е възможно.
За Нани съм чела в общите им условия, че се връща процент обаче, от първоначално избраната сума, намалена с Х лева за всеки ден...та и там си е прецаквация ако се окаже неудобен.

Изобщо - не е лесна работа изборът на матрак.
Какво се оказа при теб всъщност ?

# 617
Здравейте, искам да взема за леглото на детето нов матрак, в момента е с пружинен, кой се е разскърцал. Тъй като на нашата спалня е с мемори пяна искам и на детето да вземем такъв.
Какво ще кажете за този матрак, в момента е на промоция.
https://matraci.bg/products/bamboo-memory-my-sleep?variant=47523106554203

# 618

Ако може да ти е някаква утеха, навсякъде са така - мили и усмихнати докато не дадеш парите.
Единствено  юск ми беше фаворит на мен, защото ми позволиха и върнах разопакован матрак.Купен на руло-върнах разгънат-получих си цялата сума без- удръжки на момента! Но за жалост и те промениха условията и вече ипри тях това не е възможно.
За Нани съм чела в общите им условия, че се връща процент обаче, от първоначално избраната сума, намалена с Х лева за всеки ден...та и там си е прецаквация ако се окаже неудобен.

Ще пиша утре. Давам още един ден срок да се коригират.

# 619
# 620

Ще пиша утре. Давам още един ден срок да се коригират.

Кой модел е матрака и от какво е разочарованието?

# 621

Мнение за този модел,  моля.

# 622
Здравейте,  насочила съм се към матраците на Блян,  еднолицев. Имате ли мнение за тях?

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 11:56 от sisislav

# 623
аз проучвам за матрак, който освен като легло, ще се ползва и за дневен диван, т,е, сядане. че ще го въртим, ясно, но все пак си е различен тип употреба и трябва, ако е пружини, да са добри, и ако е пяна - да е добра. засега ми харесват покет пружините точно на блян - дуо покет: някой с мнение? другият ми фаворит е пяна на юск: много приятен, мног опо-приятен от тези на isleep напр. там има добри намаления.

иначе като условия - на икеа и юск можеш да върнеш, но ти дават ваучер, нали така? българските няматдори и това.

и на мен ми е интересен проблемът с тед - колко се чака за един матрак напр, аз мислех, че почти веднага?

също да попитам матрак на руло по дългата част ли е - чудя се с колата ще мога ли да го взема или по-добре да поръчвам с доставка?

# 624
  • София
😂 😂  Рулото е с дължината на късата част.

# 625
За ТЕД.
Направих поръчка, писала съм и по-напред в темата. Бях набелязала още 3 матрака от тях, но първо исках да поръчам един, за да видя как и какво доставят, тъй като нямам възможност да обикалям магазини и шоуруми в България.
При поръчка на матрак от фирмения им сайт пращат следната важна информация:
Поръчки се входират и обработват всеки работен ден от 08:00 до 16:30 часа.
Доставката се извършва в рамките на 10 работни дни при наличност на поръчаните артикули.
Първи проблем: срокът не беше спазен.

Ако продуктите не са налични, срокът за изпращане може да бъде удължен до 20 работни дни. В този случай, наш консултант ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите.
Втори проблем: при неспазен срок по никакъв начин никой не се свързва да обясни, че забаване ще има.  

Лично аз смятам, че дължиш на клиента коректност.
Рекламираш и слагаш в промоция стока, която явно нямаш. Защо я рекламираш - първи въпрос?
Нали са производители - един матрак ли не можаха да имат наличен/на склад и т.н. и за 15 дни (10 работни) да го изпратят?
Нали доставката беше бърза и лесна…

Бързо и лесно си платих за нещо, което не получих.

Останалото няма да коментирам. Надявам се да ми върнат парите възможно най-скоро. Нито ще поръчвам друго от тях, нито съветвам някого да го прави.

Мога да си позволя да дам 6000 за 3 нови матрака, но не и да ги чакам 3 месеца или неясно общо колко. И никой да не си направи труда да обясни, че забавяне ще има. Нагло и некоректно. Поне това си спестих. Нямам нито време, нито нерви да се занимавам с несериозни фирми. Голямо разочарование.

Бяха ми много полезни и мненията в темата, че всъщност матраците не са съвсем ок, та единствено се радвам, че не поръчах 4 наведнъж, както и се надявям, че ще си получа парите бързо обратно за нещо, което така и не благоволиха да доставят. Не искам повече да си спомням за тях. Лошо е да го кажа, но… българска работа.

* редактирам, за да допълня, че след продължителни разговори с двама души от клиентско обслужване (първата госпожа ми затвори ядосана телефона, но втората успя да предложи решение на казуса), ме компенсираха с друг матрак, който експресно беше дори доставен до адрес. И това е казано кратко, за да не влизам в допълнителни и грозни подробности.

Никога няма да разбера защо е толкова трудно да си учтив с клиентите си в България. Да си любезен е безплатно. Още повече когато си в нарушение. Дори продуктите да са качествени и хубави, ако при възникнал проблем, тръгваш да обвиняваш колеги/куриери и т.н. вместо да предложиш решение - е деструктивно. И прави ужасно впечатление.

Ще дам отзив за матрака, който ми предложиха и доставиха и всъщност е различен от поръчания от мен. Да, в интерес на истината е по-скъп и не е на промоция, но това не е от значение за мен. Също така, разликата в цената и доставката е изцяло техен жест. За мен беше важно да получа продукт, за който е платено в срок.

Продължавам да следя темата, защото ми предстои да купя още 3 матрака и въпреки че исках и упорствах да са Тед, не съм сигурна, че бих си причинала толкова излишни нерви отново.

Може би са се насочили към по-големи пазари и мащаби. Работи им се вероятно с хотелски вериги, дизайнери и т.н. и единичните поръчки не са им приоритет. Но ако не можеш да третираш хората добре и не смяташ, че е важно всеки човек, който ти е клиент да бъде уважаван и правата му - взети под внимание, то това не е ок. Меко казано.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 12:59 от Аня

# 626
Здравейте! Искам да споделя и своето впечатление. Ние купихме преди една година матрак от Jysk, тогава на промоция беше около 800-900 лв кинг сайз. Имаше добър избор на различни модели, нашият е с мемори пяна и охлаждащ ефект (което е супер нещо през лятото). Но според мен най-доброто нещо е че имат 25 години гаранция на матраци от серия GOLD и ако ще се случи нещо, имаш възможност да го върнеш и получиш парите си обратно или да го замениш. Засега сме много доволни и нямаме никакви проблеми.

# 627
Здравейте! Моля ви за препоръки за матрак. Вчера върнах доста висок клас матрак BELLEVUE на Paradise. Имам нужда от ортопедичен със средна твърдост матрак, мемори пяна. Макс височина 22 см. Моля споделяте, че съм в приключения вече с избора на матрак.

# 628
  • София
Магнифлекс

# 629
  • оттам, откъдето започва България
adamal, намери магазин, в който да имаш възможност да пробваш повече видове и модели матраци.
С категоричност никой няма как да ти каже какъв да си купиш. Доста има споделяно в темата, но то си е само наше мнение.

Общи условия

Активация на акаунт