Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 209
  • 970
  •   1
Отговори
# 165
Кали са напрегнА нещо. 😃

Иначе тая вечер може и Яна да спечели, ще видим.

За мен най-добрият беше Христо П.

# 166
Май са чели критиките след миналия път и всички са се постарали днес - и изпълнители, и гримьори.
Даже на Христо Гърбов му личеше колко се е постарал да даде каквото може.

# 167
  • на село
Аз съм за Владо, колкото имитирания певец да не става с неговите песни, Владо се справи и с имитация, танци и пеене, а и ми е любимец Grinning

# 168
  • Mediterraneo
И аз съм за Владо, категорично. След него Димо и Ралица.

# 169
  • Велико Търново
Абе защо неудачния грим/или липсата му, се вменават като минус на изпълнителите? Или защо един добър грим се отчита като заслуга на изпълнителя? Това е малоумно.
А, де... и аз това се питам - защо. Христо Петков приличал на кубински революционер. Да, вярно, клипът на "Рай" е отпреди 30 години и там Стефан е много млад, но имам чувството, че никой не го е виждал как изглежда сега. Явно заради това, че Христо не трябва да се бръсне, са решили да се покаже именно със сегашната визия на първообраза. И то с неизменната ѝ част - шапката, която Стефан му е дал специално за това изпълнение.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 23:05 от DamaPika

# 170
Странно ми беше, че участниците не оцениха изпълнението на Христо Гърбов, иначе журито му даде прилични оценки. Но мислех, че ще бъде по-добре класирането за него този път.

# 171
Много хубав лайф тази вечер, за мен като че ли беше най-интересният и приятният до момента.
Не мога да подредя класацията. Владо се отличи на върха, въпреки досадната песен. И оттам насетне не знам. Харесаха ми и дуета, и Ицо, и Яна, и Гърбов. На дъното Кали и Дара, от малкото видяно от него.

Напълно съгласна съм с cardhu за грима. Участниците нямат нищо общо с него, нито трябва да бъдат хвалени, нито упреквани заради грима си, който тази година е потресаващо зле.

# 172
Владо беше уникален въпреки малоумната песен,която му се падна,голям талант е.
И Керана ми допадна.

# 173
Моята класация:
1. Владо
2. Яна
3. Гърбов
4. Кали

# 174
Явно е време за победа на Дара 😬
Точно тази вечер,  не заслужава хич

# 175
Беше с маратонки преди рекламите.
...

# 176
Що за простотия

# 177
  • на село
Как можаха ....и за пореден път стана ясно, че менторите определят победителя.

# 178
Платен вот_ не е Дара най- добра.

# 179
Аз съм в шок 😳

Как се получи победата на Дара, изобщо не разбрах!

Общи условия

Активация на акаунт