Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 208
  • 970
  •   1
Отговори
# 180
Ама вЕрно мамчето се е счупила да праща смс! Ясно личи, че е било замислено дара да е победител в този лайф. Едно от най-слабите изпълнения тази вечер.

# 181
Някой по-назад беше писал, че мама Екимова е пуснала 1000 СМС-а. Ами не е лъжа явно...
Владо беше в пъти по-добър.

# 182
  • Брюксел / София
Пълна тъпотия е да спечели този лайф Дара. Владо беше толкова добър! Изобщо страшна тъпотия!

# 183
Явно Дара на всяка цена трябва да бъде сред финалистите, каква досада Rolling Eyes
Жалко за всички, които бяха по-добри от нея.

Еха, Владо ще е Фреди Меркюри, много якоооо Heart Eyes

# 184
Голяма простотия с тази победа на Дара. Менторите се подиграха със зрителя. Миналата седмица да и бяха дали победата.
Владо беше Жесток тази вечер, класи над всички.
Дара беше най-зле представилата се. Когото и друг да бяха направили победител щеше да е приемливо, но Дара...

# 185
  • на село
Е Владо ще е Фреди Heart Eyes

# 186
  • Mediterraneo
Ужасни образи за другата седмица.

# 187
христо петков - джоан джет
кали - лейди гага
тома - шакира
яна - гери никол
димо и ралица - бритни спиърс и мадона
христо гърбов - видин даскалов
керана - майли сайръс
владо - фреди меркюри
дара - райт сайд фред

# 188
Владо ще е чудесен Фреди...а тази победа на Дара...кофти усещане

# 189
И на мен не ми харесват образите за следващата седмица.Само на Видин Даскалов ми харесва и силно се надявам Христо Гърбов отново да подходи  сериозно към тази роля.Grinning

# 190
  • Брюксел / София
‘Начи добре, че в този сезон Фреди се падна на Владо. Не че Владо  ще го изпее, но гаврата ще е поносима, поне се надявам.

# 191
  • Велико Търново
Явно Дара на всяка цена трябва да бъде сред финалистите, каква досада Rolling Eyes
Е, че как... мамчето няма да си го прости, ако не е. Даже и ако на финала победи няма да се учудя изобщо. И съвсем неслучайно още отначалото го пиша това непрестанно бутане.

Ааааа Владо сега не стана първи, но следващия път с Бохемска рапсодия трябва да е!

# 192
Ех, толкова забавна вечер, а накрая такъв горчив вкус остави с победата на Дара Tired Face

Ами дори да има добри изпълнения, няма да го харесам никога това момиче. Не знам защо не осъзнават, че не се печели така популярност и любовта на публиката.

# 193
  • тук, на мястото си
Чест им прави на журито, че не се съобразиха със сценария и дадоха ниски оценки на Дара. Така объркаха екипа и се получи гафа "напред - назад". Обаче участниците бяха явно предупредени и повечето дадоха точките си на Дара. Не заслужаваше!

# 194
Е, че как... мамчето няма да си го прости, ако не е. Даже и ако на финала победи няма да се учудя изобщо. И съвсем неслучайно още отначалото го пиша това непрестанно бутане.

Ааааа Владо сега не стана първи, но следващия път с Бохемска рапсодия трябва да е!
Е, щом миналия сезон спечели Кр. Радков, нищо няма да ме учуди Wink

Колкото до Владо - нищо не се знае, може Гърбов като Видин Даскалов да се окаже по-добър... Dizzy Face

Общи условия

Активация на акаунт