Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 206
  • 970
  •   1
Отговори
# 195
  • Вестерос
Познах, че ще дадат победата на Дара.
Не познах, че Тома ще е най. Най беше за мен Владо от до.
Като цяло за мен много силен лайф. Всички се справиха даже и Гърбов. Кали ми хареса доста също.

# 196
  • София
Като две капки вода (19.03.2023) ЧАСТ 1 и 2

Сезон 11 Епизод 5

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 00:29 от Mari_Mar

# 197
Яд ме за Владо беше много по-добър от Дара, ама мама нали праща смси да бута гарджето. Sad
Яна също много ми хареса тази вечер - взела си е бележка от миналия лайф.

# 198
  • Вестерос
Да, Яна беше много добра!

Според мен Дара спечели, защото беше ощетена предните два лаифа

# 199
Ще спра да гледам оценяването. Ами не може Христо Петков да е последен, при такива изпълнители / изпълнения като Яна, Кали и Гърбов. Те този път се отсрамиха де, но като цяло се борят усърдно за последната позиция. А виж, Халваджиян, явно има друг вариант на крайно класиране, несвързан с редовното представяне на участниците.

# 200
Дара спечели, защото всеки един ще спечели лайф. Толкова.

# 201
Честно казано, яд ме е за Дара. На мен ми е вече леко симпатична, има талант, може да пее, хубавка е, от това, което виждам в Капките ми се вижда свежарка, обаче майка й ще я затрие с тези болни амбиции. Тази жена трябва да вземе да се отдръпне, защото вече започва да й вреди на имиджа. Каквото е направила до момента - направила. Да вземе да я остави малко сама да се развива, защото настройва срещу Дара дори и хора, като мен които са започнали да я харесват

# 202
Не знам що се дразните толкова Simple Smile . Като има добър образ се кефя, ако не ми харесва ви чета тук. И в двата случая се забавлявам. Искам да видя Джоан Джет и Фреди. И Керана като Майли.

# 203
  • София
И на мен ми става вече жал за Христо Петков. Не е най-зле, а все е последен. Днес определено се представи прилично и не заслужава това място. Нямам спомен от предни години всички да се изреждат да печелят, но дано дойде и неговият ред.

# 204
Имам усещането, че следващият път ще спечели Христо Гърбов 😁

# 205
  • There I was on a July morning
Ами, такава е политиката през последните няколко години - на всеки участник дават да спечели по един лайф. Затова и не съм толкова изненадана от първото място на Дара, въпреки че имаше по-добри от нея.
Важното е, че участниците се представиха много добре тази вечер и беше забавно Simple Smile

# 206
И аз мисля, че майката на Дара й прави лоша услуга. Самата Дара ми е симпатична, според мен е мило и възпитано момиче, мисля че е доста емоционална. Но дразни това бутане навсякъде и на всяка цена, което
явно идва от майка й. С това натрапване просто не оставя хората да я оценят.

# 207
Имам усещането, че следващият път ще спечели Христо Гърбов 😁
То, май сега му беше момента на Гърбов, ама нейсе. Личеше си, че е положил усилия, че се вълнува при изпълнението си. Представи се прилично, даже доста прилично на фона на предходните му немощни пародии и май "решаващите" изтърваха момента да му дадат неговите 5 минутки слава. Той така и така не се справя добре и не гледа сериозно и отговорно на изявата си и не мога да си представя кога пак ще успее да се представи толкова добре, че да заслужи победа. Тази вечер беше приел сериозно задачата си и дори ми се стори доста развълнуван от представянето си, може би, защото уважава таланта и певицата, която трябваше да имитира и не посмя да подходи през пръсти, ама за следващите му имитации няма никаква гаранция какви ще ги свърши, та не знам, не знам, дали не трябваше сега да му дадат победата. Пп То, всъщност и за Янка се отнася горното, че и тя е от зле по зле, а днес като Милена беше много добре.

# 208
  • Велико Търново
А на Христо Петков с петте точки някой разбра ли какво ще се случи? Нещо за следващия път казаха, ама така и не разбрах. Щял да гледа днешния лайв, пък да ги дава... Ами ако ги даде на Владо? Някак не го обясниха като света, май...

# 209
Нямам възможност да следя цялото предаване.
Тази вечер Дара не ми хареса.
А това, което най- много ме дразни е защо все не са подгответни за дарението. Нали това е целта на предаването, да се подкрепи благородна кауза.
Предните  спечелили казаха ли за какво са? Това не е ли част от Договора им? А те все неподготвени. Все неочаквали.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 00:19 от CasaDelSol

Общи условия

Активация на акаунт