Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 202
  • 970
  •   1
Отговори
# 210
Според мен е нещо като суеверие. Димо и Ралица казаха, че ще ги дарят за операция на младо момиче с двигателни проблеми.

# 211
Ралица и Димо казаха, да. За едно болно момиче ще дарят.
За точките на Хр. Петков - недомислена работа. Ако на другия лайф гласува и за предходния, нали неговите точки може да разместят класацията, няма ли да е тъпо някак или са сигурни, че няма как да се променят позициите на класираните вече. То пък тогава какъв смисъл има да гласува.. Е, да не го делят от колектива Wink, де, и той да си каже, ама все пак безсмислено ми се струва.

# 212
Може би днес са казали, а не, когато спечелиха.
Поне да не питат за какво ще ги даряват, като не са подготвени.
Нуждаещите са хиляди. Те подписват Договор. Поне да ни уведомят, че решение може да се вземе и след седмица.

За мен това има значение.

# 213
  • София
Като две капки вода (19.03.2023)

# 214
  • София
Схемата в тия Капки е такава, че всеки поне по веднъж да стане победител..Защо баш днес са решили да е Дара, е мистерия...Във фейса няма един положителен коментар, но иначе публиката й дала 22 точки...
Другото което се чудя е защо са поканили Хр.Петков при положение, че е доста ангажиран, а изпълненията му поради тази причина са компромисни,да не кажа гола вода..

# 215
Не съм съгласна, че точно пък изпълненията на Христо Петков са компромисни. Има изпълнения, които са не компромисни, а направо обидни, но не и на Христо Петков. Не е най-добър, но подхожда отговорно.

# 216
Ако така и така са решили да дадат поне по веднъж победата на всеки, тази седмица можеха поне да я дадат на Гърбов или Яна. Едва ли ще им се удаде друг шанс да се представят по-добре от тази вечер. Дара можеше да я оставят за друг път. А най-добре щеше да е да оценяват честно по заслуги.

# 217
Факт е, че Дара не беше за първото място и също така, отлично осъзнава, че SMS -ите са пуснати от майка и, приятелките на майка и и да речем и от  годеника и. Това обаче нея я притеснява, защото отлично знае, че не е по - добра от Тома и Владо . Дано майката разбере, че и прави лоша услуга!

# 218
  • София
Да попитам от къде сте толкова уверени, че SMS-те са разпределени точно както ги обявяват водещите?

# 219
Не разбирам какво правят сценаристите и продуцентите. Вечерта вървеше така добре. Дара не пее лошо, но не беше най-добрата в тази конкретна вечер. Нито пък е любимата "звезда" на публиката. За какво беше тази нагласена история с класирането? Питам не вас, а продукцията. Явно точките на менторите определят разпределението. И какво- един Етиен е по-добър от Хилда В.Маринов и Фънки? Или празнуваме хореографията на Дара- може би отчитат риска да стои нависоко? Ликвидираха хубавото чувство от вечерта и никой , освен майка и, не заобича повече Дара от това.

# 220
Христо Петков също пресъздаде Стефан Вълдобрев много добре. Много добре си пя също. Мисля, че журито го проряза, защото не беше на живо, а не беше честно. Не заслужаваше да бъде на дъното на класацията със сигурност.

# 221
Сега доизгледах снощния епизод.Три часа не се издържа-песен,реклами,Рачкови простотии,песен,реклами....Справи се добре Дара,но чак за първо място според мен не беше.Според  мен най-добре се представи Владо,той е моят победител в този епизод.

# 222
Да попитам от къде сте толкова уверени, че SMS-те са разпределени точно както ги обявяват водещите?

Точно така, може да си обявят който си искат за победител, нали само те си бройкат измислените смс-и.

# 223
Аз пък се дразня на гласуването на менторите. На какво основание дадоха точките си на Дара снощи? Затова, че тя пя като себе си или че изглежда като себе си? Нали менторите дават точки за най-добра имитация - поведение, танци, най-голяма прилика с образа? Нима според тях Дара беше по-добра от Влади???!!!??? Снощния зрителски вот и вота на менторите беше подигравка със зрителите и най-вече с изпълнителите. А за Влади - беше брилянтен както винаги. Браво!!!

# 224
  • София
Те затова пробутаха Етиен да говори, уж наблягайки на пеенето. Не че беше лошо, просто имаше по-добри, ама и това не е предаване за пеене.А той беше кратък-с една дума-Дара, как и защо няма значение.Не можа и не искаше да се обоснове..

Общи условия

Активация на акаунт