Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 201
  • 970
  •   1
Отговори
# 225
Ако Христо Петков беше гласувал за Владо, можеше на маминото детенце да му се изплъзне първото място.

# 226
  • тук, на мястото си
Нямаше да гласува за Владо, всички бяха явно предупредени. Аз се учудих като започнаха един след друг да дават точките на Дара.
Етиен постъпи много подло. Тези 10 точки са за трудността на образа. Е, на кой му беше по-трудно - на Гърбов, на Яна, дори и на Кали, или на Даренцето, че сигурно тази песен я пее във всички формати където се появи.

# 227
Явно само журито не беше предупредено...
Дадоха много ниски точки за Дара.

# 228
  • Sofia
Сега ги изгледах набързо.
Харесаха ми само Яна,Владо и Керана.

# 229
Владо има много фенове тук. Керана също. За мен са непознати имена. Добре се справят, Владо повече. Но в доста случаи има по-добри и справедливостта изисква да го признаем. Дара също за първи път я гледам, бива, без да блести. Томата също го гледам за първи път; ами много добре се справя. И за мен Тома и Владо са най-добри в този формат./ Но пък бях приятно сюрпризирана от Едит Пиаф на Гърбов /.

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 17:08 от cardhu

# 230
Гърбов се стегна и го стегнаха, защото критиката беше унищожителна. Доводите са същите каквито пишем ние тук виждайки участието му, включително и фалшивото величаене от страна на журито какъв невероятен творец е. Направо го виждам какво врабченце щеше да бъде, ако му се радвахме на предишните лиготии...
Дара добива популярност сред младите - харесват песните ѝ. Нито помнят баща ѝ, нито са виждали майка ѝ, така че при сравнително ниското гласуване, нейния вот не е от "лели и чичовци" които се възмущават от някакво си там побутване. На мен ми се стори, че тя истински се изненада, а и победи на финал Владо само с 1 точка.
Според мен това им беше най-хубавия лайф, всички се бяха постарали. И за мен Владо беше най-добър, но това е положението. Харесах Яна и Керана.

# 231
Да, най-изненадана от вчерашната победа беше Дара.

# 232
  • Велико Търново
Джаста Праста, абсолютно си права за изпуснатия шанс да дадат първото място на Гърбов или Яна.
Също - и за петте точки на Ицо Петков. Той вече, че няма да ги даде на Владо, няма да ги даде, но ако все пак му ги беше дал, тогава резултатите от "зрителския вот" (слагам кавичките, защото и аз не вярвам да е истински) трябваше да класират Владо на 4-то място, за да може пак точките на менторите да решат всичко. Само че според мен нямаше да посмеят да го пратят чак толкова назад. Та, в този случай даже и 10-те точки нямаше да "дадат" първото място на Дара.
При всички случаи обаче тези 5 точки ще окажат влияние върху класирането, било то за конкретната вечер или генералното. И за да няма големи сътресения в подреждането за финалната четворка, може да очакваме, че ще бъдат за някого, който почти няма шансове за влизане в нея, примерно Гърбов или Яна. Техните изпълнения си бяха добри този път, така че номерът ще мине. И в крайна сметка би било безсмислено, да.

CasaDelSol, подкрепянето на благородна кауза беше цел на мини сезона, с участието на децата. Тук целта преди всичко е забавлението на зрителите и (още по-голямата) печалбата на продуцента. Ако дарението беше главната цел, нямаше да е само две хиляди и със сигурност нямаше да е за сметка на продукцията. Така че в случая е просто една замазваща очите "добавена стойност". Досега май само един сезон имаше, когато някак ултимативно им бяха поставили условието да са подготвени с каузата за дарението. Иначе ВСЕКИ път, когато участникът няма готовност, го казва на следващия път, непосредствено преди да се качи в асансьора. Не виждам необходимост да уведомяват за нещо, което вече се е превърнало в практика. А и водещите няма как да знаят подготвен ли е победителят, за да не го питат. Всичко се случва на живо, все пак.

Днес прочетох заглавие "Дара Екимова е големият победител в "Като две капки вода"... No comment...

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 19:52 от DamaPika

# 233
  • София
Аз останах с впечатлението, че Христо Петков другия път ще даде 10 точки - за изпълненията тогава, не със задна дата. Не че и така е много добре, не трябваше просто да гласува, като не е присъствал.

# 234
  • There I was on a July morning
Дами, съгласна съм с вас, че Гърбов и Яна за първи път се представиха добре. Това обаче, не означава, че автоматично трябва да ги изстрелят на първите позиции. Нека и те се постараят повече в последващите лайфове и да си заслужат победите! 😉
Чудите се как и дали "тройкаджиите" ще успеят да спечелят лайф, ами никакъв проблем няма и вчера видяхме как става... Дори при категоричната класация от страна на журито - 4 първи места за Влади и ниски оценки за Дара, пак успяха да обърнат класирането в нейна полза. За менторите отдавна съм се убедила, че гласуват по поръчка, за зрителския вот - не съм сигурна дали обявените резултати са реални, но снощи видяхме, че и неколцина от участниците дадоха вота си за Дара и всичко това взето заедно наклони везните в нейна полза.
Надявам се в оставащите предавания да видим още добри изпълнения от тези, от които не очакваме. 😀

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 21:27 от Скубиду

# 235
  • Варна
Аз го доглеждам днес... Ама то наистина е много добро. Браво.

# 236
Цитат
Те затова пробутаха Етиен да говори, уж наблягайки на пеенето.
Както казва Фънки:''майната му на пеенето'',нали уж се гледа цялостният образ,имитацията и после.....според/зависи.Не намирам вчерашната вечер за много добра като цяло.

# 237
На какво основание дадоха точките си на Дара снощи? Затова, че тя пя като себе си или че изглежда като себе си?
Дара изглежда като дядо си - Цоню Екимов. Одрала му е кожата. Но май не и акъла.

# 238
Цитат
Те затова пробутаха Етиен да говори, уж наблягайки на пеенето.
Както казва Фънки:''майната му на пеенето'',нали уж се гледа цялостният образ,имитацията и после.....според/зависи.Не намирам вчерашната вечер за много добра като цяло.

каквото и да гледаха - пак не беше за първо място. толкова я модифицираха песента и пак не успя да я изпее. висока топка, твърде висока. въобще не вярвам в зрителския вот. относно младите - тези около мен не я слушат, не знам какви фенове има.
яд ме е, че съсипаха хубавия епизод.

# 239
Мислих защо ни го причиняват това продуцентите и реших, че е заради черния ПР срещу Дара. Ако нещо ни харесва- няма да го дъвчем цяла седмица. А така хората се опитват да си обяснят случката и продължават да пишат и реагират. Говорят си през седмицата , докато пият кафе. Малко става за сметка на Дара... Та чак до там, че приличала ли на дядо си. Доцент по математика? Това какво общо има??? И колко акъл имала. За кого от участниците можем да кажем колко акъл има? Не съм адвокат на Дара, ама все пак израстна без баща. И се справя не лошо. Ама коя съм аз да разбирам от социални медии при такава майка...Много бих искала да чуя Керана в нещо адекватно на качествата и.

Общи условия

Активация на акаунт