Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 199
  • 970
  •   1
Отговори
# 240
  • Буркина Фасо
другата година да вкарат и щерката на Армутлиева. и тя да спечели Smiley

# 241
Така става, като те бутат да изкачваш стълбата на успеха през няколко стъпала.

# 242
Любопитно ми в другата седмица дали и кой ще си даде точките на Влади

# 243
  • тук, на мястото си
Сигурно зависи от това кой е наред да печели.

Смених анкетата.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 20:27 от Алфея

# 244
Не ми харесва сезона и участниците, с изключение на 2ма- 3ма.
ОчевАдно е пробутването.
А изборът на песни, съвсем досажда. Така и не се промени, даже стават по-скучни.
Може ли някой да напише за какво се дариха парите на победителите от последните две предавания?

# 245
Трябва да се отнеме гласуването от менторите. Те доста могат да обърнат резултата. И за мен Дара не трябваше да спечели. Беше посредствено изпълнение.

Тома ми заприлича на Филип Киркоров. Добре се справя със задачите, но някак си ми  не ми е приятен. Имам усещането, че не е добър човек.

# 246
Трябва да се отнеме гласуването от менторите. Те доста могат да обърнат резултата.

Аз така и не разбрах защо ги въведоха тия точки от менторите и още повече защо ги оставиха да са последни. Ясно е, че на всеки му се полага да спечели по един лайф и, че точките така или иначе са наредени, ама като са оставили менторите да дават последни своите 10 точки е твърде явна цялата работа (неведнъж техните точки в крайна сметка са решавали победителя) и дразни. Спокойно можеше да ги сложат след журито, да речем, и пак да си нагласят математиката. В този ред на мисли - добре, решили да дадат победата на Дара, ама къде беше логиката журито да я пореже и цялото нещо на фона на най-слабата и имитация ? Ясно, че и се полага поне една победа и явно са наредени предватително, защото, ако я бяха направили победител, вечерта, когато имитираше Монсерат Кабайе, нито щеше да е толкова явно, нито толкова дразнещо.

# 247
  • София
Съгласна съм, дразнещо е и се губи логиката от гласуването на публиката..Ако изобщо някой гласува де и там не си измислят точките. Но каква е логиката да пускаш есемеси за 10-15лв и накрая менторите да ти решат класирането. Въпреки, че го има и обратният вариант, веднъж публиката беше дала много точки на някой, който не заслужаваше, а менторите оправиха нещата... Манипулациите явно са на почит в този формат.
Този сезон са слаби участниците с изключение на 2-3ма, а и Блатечки не го харесвам  нито като жури, нито по принцип. Искам си Юлиян..

# 248
На мен и Веселин Маринов не ми е на място като жури. За Юлиян съм съгласна, макар че, като знаем причината да го сменят, няма да се изненадам, ако не го видим повече като жури. Публиката според мен спокойно може и да не гласува, защото се гласува за любимец, а не за имитация (всеки сезон има една тийн звезда, която както и да се представи, все има висок вот от публиката). А менторите просто не трябва да са последни. Не знам каква е логиката така да нагласиш поредността на даване на точки, че да е максимално явно, че победителят само публиката не го знае.

# 249
  • София
Гласувах, че Керана ще се справи най- добре тази вечер, но имам подозрение, че ще подпрат Гърбов тази вечер и ще отнесе победата.

# 250
И аз за Керана гласувах.Много я харесвам-една такава шантава,в добрия смисъл,сладурана,хиперактивна,а съм и фен на музиката,която правят с Космонавтите.

# 251
гласувах и аз за Керана. хубава вечер на всички!

# 252
  • тук, на мястото си
Аз гласувах за Христо Петков. Миналата седмица много го порязаха, не заслужаваше тройките. Дано тази седмица се справи с образа на Джоан Джет!

# 253
Аз пък не разбрах какво толкова не харесвате на Веско Маринов - прави много изчерпателни оценки и е учтив, и уважителен към всички участници. Всъщност той и Фънки според мен са най-обективни. Блатечки седи малко като пълнеж, въпреки че няма грешна ориентация в музиката. Хилда има незаменимо присъствие в журито, но понякога съжалява участник или откровено е от вербуваните за нечия победа, или просто по женски изразява малко странна пристрастност (лично мнение), но като цвло журито си е ок (мнение от музикант 🙂). Леко тъпо е какво се случва зад кулисите на шоуто и този водолей Халваджиян с особеното си чувство за справедливост със сигурност реди победите и финала.

# 254
Крайния победител и водещите класацията сигурно не, но се опитва да пази реномето на участниците. Затова всички побеждават поне по веднъж. Гледат в различни предавания на различни от по-слабо представящите се да дават повече точки. Иначе никой няма да иска да участва.

Общи условия

Активация на акаунт