За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 274
  • 820
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
След като Сиела обявиха,че за Панаира на книгата /29.05. -04.06/ пускат "Скандален" на Шен   https://www.ciela.com/skandalen-ciela.html
казаха че през юни ще излезе и Ел Кенеди - " Рискът"

# 331
Да дам едно мнение за така популярната Най-сладката забрава.. Амии дооооста е посредствена.. Мъкнах я около 2 седмици, но тъпо и упорито я изчетох.. Нищо кой знае какво.. Слагам малко спойлер отдолу...
Скрит текст:
Очаквах накрая да я отвлекат или да я стрелят (нали е дъщеря на дон и годеника й и той уж дон... Пък то нищо такова... Обра мъжа си и отиде да даде парите на майката на онзи, който й отнел девствеността... Вярно жената едвам свързвала двата края, ама тая толкова ли не можа да говори с мъжа си вместо да го краде???? Weary
На същото мнение съм, ама понеже съм, както се вика "манджийка" на тема книги и не смея много да коментирам, но мнението ми съвпада на 100 процента.
Това, което ще напиша да не се чете, ако не искате, защото не знам как да го сложа в спойлер.
Лично аз си представях следното и даже очаквах, че любовта им ще е толкова силна, че той да я отвлече. Според мен по-добро авторово решение за годежа между него и нея щеше да е не сестра й да забременее, а главният да отвлече главната. Тоест толкова силно да я иска, че да я отвлече. Честно казано това и очаквах. Щеше да настане такъв екшън и кървища, както се казва - като е гарга да е рошава. Така романът щеше да се изпълни с такава вражда, напрежение и вендета между двете фамилии, че да не искаш да го пускаш от ръце.
За жалост не ми хареса. Това е. И даже още не съм я прочела докрай.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 15:54 от ladychar86

# 332
  • София
Да дам едно мнение за така популярната Най-сладката забрава.. Амии дооооста е посредствена.. Мъкнах я около 2 седмици, но тъпо и упорито я изчетох.. Нищо кой знае какво.. Слагам малко спойлер отдолу...
Скрит текст:
Очаквах накрая да я отвлекат или да я стрелят (нали е дъщеря на дон и годеника й и той уж дон... Пък то нищо такова... Обра мъжа си и отиде да даде парите на майката на онзи, който й отнел девствеността... Вярно жената едвам свързвала двата края, ама тая толкова ли не можа да говори с мъжа си вместо да го краде???? Weary
На същото мнение съм, ама понеже съм, както се вика "манджийка" на тема книги и не смея много да коментирам, но мнението ми съвпада на 100 процента.
Това, което ще напиша да не се чете, ако не искате, защото не знам как да го сложа в спойлер.
Скрит текст:
Лично аз си представях следното и даже очаквах, че любовта им ще е толкова силна, че той да я отвлече. Според мен по-добро авторово решение за годежа между него и нея щеше да е не сестра й да забременее, а главният да отвлече главната. Тоест толкова силно да я иска, че да я отвлече. Честно казано това и очаквах. Щеше да настане такъв екшън и кървища, както се казва - като е гарга да е рошава. Така романът щеше да се изпълни с такава вражда, напрежение и вендета между двете фамилии, че да не искаш да го пускаш от ръце.
За жалост не ми хареса. Това е. И даже още не съм я прочела докрай.
Скрит текст:
т.е. сестра ѝ забременяла от главния ли?

# 333
  • Бургас
Misesence, не.

# 334
  • София
А, добре, че съвсем я отписах книгата.

# 335
  • Бургас
Аз едва стигнах до 72%, ама това в скрития текст е адски тъпо и хич няма да я мъча

# 336
  • София
Аз едва стигнах до 72%, ама това в скрития текст е адски тъпо и хич няма да я мъча
А и аз. Аз се водя тук по няколко потребителки, с които имаме горе-долу сходни вкусове. Време за губене нямам, спестявате ми доста време.

# 337
Толкова търсена книга,а толкова не'та

# 338
А и аз. Аз се водя тук по няколко потребителки, с които имаме горе-долу сходни вкусове. Време за губене нямам, спестявате ми доста време.
Да, съгласна съм с вас. Тегава ми е книгата и на мен, наподобява ми на няколко други ( далеееееееч по- сполучливи), главната ме дразни, главния бетер някой тийнейджър, абе сладко ще я забравя и ще си продължа с милиардерите.  Grinning

# 339
  • Бургас
Пуснете един линк на тия милиардери да прочета за какво става въпрос
Да, аз взех да я чета тази книга, защото такова търсене падна,че и аз да не остана по-назад. Дано следващите от серията са по-добри, вървят с по-високи оценки в гудрийдс

# 340
  • София
Да, аз взех да я чета тази книга, защото такова търсене падна,че и аз да не остана по-назад. Дано следващите от серията са по-добри, вървят с по-високи оценки в гудрийдс
https://www.goodreads.com/series/99791-billionaire-boys-club

# 341
https://www.goodreads.com/series/99791-billionaire-boys-club
Ще се радвам да разбера тези милиардери има ли ги на български преведени (имам предвид фен превод), защото вече ще се изям от яд, че няма да мога да ги прочета, докато всички английскоговорящи са ги чели.
За жалост английският ми не е чак толкова добър, че да чета бързо и това винаги ме отказва да чета на английски.

# 342
ladychar86 само първата книга има фен превод. Иначе на мен са ми интересни. Не са много натоварващи и няма много драма според мен

# 343
Видях, че Сиела са добавили в предстоящите си първите две книги от тази поредица на Моника Мърфи https://www.goodreads.com/series/359258-lancaster-prep
Дано да са интересни, от авторката досега съм чела само фен превода на поредицата "Гадже за една седмица", която не беше лоша, но не беше и кой знае какво.

# 344
  • Бургас
Знам ги. Аз харесвам как пише Моника Мърфи. Даже съм заредила 4 книга от тази серия
По-различни са от гаджето, тия са по -дарк.
Ще излязат чак през 2024

Общи условия

Активация на акаунт