Любители на кучета - 134

• 34 170
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
Един въпрос.Нормално ли е мъжко куче на 1 година пролетно време ,любовния период и като надуши разгонени женски да спре да яде?Вече втори ден. Иначе изглежда добре, виси по цял ден на прозореца и иска да излиза навън.Като излезем е луд и ме влачи във всички посоки да души.Т.е.няма да е от болест неяденето..

# 166
  • Бургас
Нормално е.
На моята приятелка с дни не яде.

# 167
Нашият пикник уви не се състоя заради лошото време, но ето ни и нас. Поздрави от Фют и Лолипоп!

# 168
Нормално е.
На моята приятелка с дни не яде.
Става въпрос за куче от дребна порода. Колко време ще продължи това и не е ли опасно да гладува? Изпадам вече  в нервни кризи.Като ме види с храна към него и бяга като дявол от тамян.

# 169
  • Бургас
Като му мине любовната мъка, ще прояде. Не познавам куче, умряло от гладна стачка.
Ако кучето не е породисто и не планирате развъждане, по-добре го кастрирайте. Неяденето е бял кахър. Огромна част от мъжкарите в този период бягат, губят се, удря ги кола... Ще стане много по-спокойно, вие също.

# 170
  • Пловдив
Ех, Лори, пътешественичка си голяма. Flowers Evergreen Tree Flowers Evergreen Tree Flowers Evergreen Tree
Джинка на припек, събира вит Д. Nature Sun With Face
MagniМ, как се е увило Лолипопчето... у вас да не е настъпил арктически студ? Nature Snowflake
Елзичка сарми ли ще навиваш? Fork And Knife
Тайра е голяма пазителка. Heart

Днес водих Шошо на ваксина, преди това успя да ме дръпне, паднах като чувал с картофи и сега ходя куцукаща като зомби.
Сетих се за Чоки -ту как контузи Тари и реших, че съм щастливка щом вървя.

# 171
  • Варна

Свършиха и хапчетата ,които и давахме за да не яде ако и сега ще видим има ли ефект?
Ще споделям.
Това, последното ме заинтригува, защото ние имахме същия проблем с нашите две маймуни - хапваха си, особено едната повече. След хапчетата тя спря, но другата - Рая, продължи и се наложи втора доза, накрая изпи почти сама трета доза, която докторът удвои за нея - по две таблетки Копровет. От два дни като че ли не съм я засичала, но може и да не съм видяла просто. Та, въпросът ми е: ефектът идва след приключване на курса ли? Това не са ми казали досега, а аз си мислех, че е още при приема.
Ние пък си имаме куче "пчелояд", просто не пропуска да се заиграва с някоя пчела. Миналата година, още първата седмица от идването им у нас, една я ужили по крачето и тогава по съвет дадох Ериус - човешко антихистаминово хапче без последствия. Сега обаче беше зле работата - повърна веднъж и после почна да залита, та веднага при доктора, три инжекции, цял ден отпусната и сънлива...Притеснихме се доста, но вече е добре. Боже, тоз добитък ще ми докара инфаркт някой ден, за сина ми не съм се притеснявала толкова:head_band:
Сега си има партизанско име Пчелояд, но отново се опитва да обследва пчелички, а те сега са много по цъфналите дървета и кацат по бялата й козина...
Animal Bee

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 11:50 от galenaa

# 172
Таранозавърка реджина:

Какво ми носиш в джоба?

# 173
Иланг, че позахладня е вярно, но доста по-късно разбрахме защо си пази леглото, в което по принцип не спи. Откраднала си неизвестно как едно кюфтенце от неделния обяд и си го скрила в одеалцето 😂

# 174
  • Бургас
Боже, че и ги криете тези кюфтета... Ние сме привърженици на максимата "Живей за мига!"...
иланг позна. Последната зелка отиде за сарми.

# 175
Всичко крие дребната. Преди да им отидем на гости се налага щателно претърсване, защото Айк може да е с малък нос, но подушва като голямо куче. И изяжда. После проблеми със стомаха, а и Лола го гони да го хапе 😂

# 176
galenaa, ветеринарната каза ,че ефектът следва след 30 дневен курс от капсулите.
Днес моят мъж се е прибрал и акото е било на чаршафчето.
Вчера сутринта пак е имало ако на чаршафчето.
За сега уж действат.
Интересното при нас е ,че навън не посяга на други акита и не и правят впечатление.
Само нейното си е най-сладко. 😆😆😆
Но от оня ден не е яла.
А даването на капсулките го приключихме преди 3-4 дни.
Ще споделям и по-нататък и ,ще видим дали няма да има обрат.
Надявам се ,че вече сме се отървали от този проблем.
А интересното е ,че един ден след приключване на капсулките явно така се е наяла ,че сутринта повръща един куп ако.
От тогава не е яла.

# 177
  • на изток от рая
Кой за каквото е учил, казваше баща ми. Какво ли е учил Чиро, та да взема и аз да поуча там.
Следобедна дрямка:

# 178
Здравейте, бебето ми Джак Ръсел я оперираха от херния долу,обаче започна да си разкрачва задните крака и все едно се влачи,моля кажете някакви мнения ако и вашата бубка е така с краката била

# 179
Изпуснала съм ви. Видях много хубави кученца по страниците. И Макс да е честит и все така прекрасен!

Общи условия

Активация на акаунт