Алое Вера на Форевър 4-та тема

• 16 069
  • 149
  •   1
Отговори
# 135
Ще ти пиша на ЛС за отстъпките.
Иначе аз веганския протеин много го харесвам, фино смлян е, не е много сладък и си го балансирам с тахан и плод.

# 136
  • София
Нямай никакви притеснения за Лициума, разкошен антиоксидант - за черния дроб, за очите, за добрата работа на яйчниците. Една от най-добрите добавки на Форевър.
Благодаря за отзива Flowers Hibiscus

# 137
Мога ли да попитам за мнение за Forever Plant Protein
Виждам че пише 15 x 26 g но не виждам информация да са индивидуално опаковани дози
Има ли начин да се пробва - някакъв вариант да купя доза ? Похвалиха ми продукта, но ме притеснява че досега пробваните от мен ( особено вегански ) протеини на прах не ми допадат на вкус. Особено грахови.
Не е упоменато изрично че е безглутенов продукт, но съставките са.

Иначе съм редовен ползвател на Forever Aloe Vera Gel, зарибила и други членове на семейството - има ли начин да се закупуват продуктите с отстъпка. Забелязвам, че дори и опаковката от 4 броя не дава разлика в цената.
Ако искате  може да се чуем, ще ви дам информация каквато ви е необходима и ще отговоря на въпроси, които ви интересуват. Насреща съм да съдействам и  ще се радвам да бъда полезна.😊

# 138
Здравейте! Имате ли информация до кога ще важи ограничението за Дейли и кога ще са налични неналичните продукти ? Уж щеше да е до началото на май, а все още важи...

# 139
Аз лично нямам информация, обикновено камиона пристига след 20-ти така, че да се надяваме в края на месеца да пристигнат поне част от липсващите продукти

# 140
Здравейте! Някой има ли информация кога ще бъдат налични изчерпаните продукти?

# 141
Надяваме се другата седмица

# 142
Здравейте! Какво бихте препоръчали за натъртване на ръката?

# 143
Вътрешно Фрийдам и мув, външно локално МСМ гел и охлаждащия лисион

# 144
Предполагам, че и компрес с фърст ще се отрази добре

# 145
Да, фърста също е подходящо допълнение, може да се впръсква обично и след като попие да се маже с МСМ  или колинг гела

# 146
Детето на моя близка, което е на 6 г има глисти. Освен пробиотика какво бихте препоръчали да пие от добавките? От алоето по-добре е берито или чистото?

# 147
Има лекарства за глисти.

# 148
То е ясно, че има лекарства за глисти и ги пие. Въпросът мнщи е друг, кои от нашите продукти биха помогнали да се оправи по-бързо... Защото е пил преди,уж са се отървали, но сега пак има Sad

# 149
  • Стара Загора
Според мен и двете ще помогнат , което му харесва повече на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт