Запознанство в социалните мрежи

• 19 728
  • 583
  •   1
Отговори
# 165
Ако авторката беше от тоя тип, при които никой не е подходящ и са вечните моми, тя нямаше да пуска трета тема за един и същи човек, с когото се познава бегло, нито е щяла да има 9-годишна връзка преди това, в която си е натискала парцалите, въпреки, че не е била щастлива накрая. Нищо общо няма с този тип жени, които имат свръх високи очаквания.

# 166
Как да няма? Като се фиксираш върху един имагинерен образ шанса ти да намериш щастието някъде другаде клони точно към нула. Дали ще отмяташ в тефтера недостатъци или ще ревеш, че принца те е зарязал резултата е един и същ - седиш си сам.

# 167
А дали това фиксиране не е заради фактът, че той се е отдръпнал? Защото реално не е показвала голям интерес докато той я е търсил. Не е нормално след уж хубаво прекаран секс уикенд да не се видят два месеца, като заслугата е и нейна.
Често се случва повече при жените съм забелязал, като сянката са - гониш ги, бягат, отдръпнеш се - следват те. Само че често вече е късно.

# 168
rf22, точно затова е. Той й е свалял звезди, тя много-много не го е харесала, даже 2 месеца все нямала време да се видят, което, ако много харесваш някого, няма да позволиш, защото знаеш, че някой може да ти го открадне или да му мине меракът. На нея не й е пукало обаче до момента, в който той е започнал да отговаря по-незаинтересовано и накрая съвсем я е отразъл. И въпреки това - странно поведение от зряла жена.

# 169
rf22 прав си.
Човека просто е усетил, че тя не го е харесала и нещата са приключили.
За това е цялата драма, понеже той я е зарязал. Виж ако тя го беше разкарала темата изобщо нямаше да съществува.

# 170
Ами както ви казах, аз го потърсих, след като той спря, поканих го дори да отидем някъде даже няколко пъти, признах си и вината, но той си каза, че няма нищо към мен. От което си правя изводи, че просто изобщо не е имал тръпка от началото, иначе все щеше да се съгласи да се видим още няколко пъти и да разберем един за друг ли сме, не сме ли. Аз поне бих дала шанс в такава ситуация.

# 171
...иначе все щеше да се съгласи да се видим още няколко пъти и да разберем един за друг ли сме, не сме ли.
Ти май още не си разбрала...

# 172
За какво му е да ти дава шансове след като е усетил дистанцираното ти поведение?
Да не е мазохист нещо, та да се навира там дето не го искат?

# 173
Има една приказка за птичето кацнало на рамото ти, ако не се пресегнеш да го хванеш, като отлети вече каквото и да правиш е късно. Като му се е разкарала тръпката вече не можеш я върна.

# 174
  • Далечният изток
Обаче продължаваш... Евала, че си последователна и упорита, но тези качества вземи ги впрегни в нещо полезно. Стига си циклила на едно място, че вече на мен ми ставаш досадна, на другите не знам, ама определено ми идва прекалено...

# 175
Вие пишете и аз отговарям, като ви идва в повече що четете, подминавате и това е. Иначе да, осъзнавам, че заслугата е и моя, но пак няма гаранция, че ако бяхме продължили неговата тръпка щеше да се разгърне. Един мъж ако има тръпка или е имал, няма да остави нещата така.

# 176
Бонди, не обръщай внимание на заядливи коментари. Но не си съвсем права, понякога се случва да прегориш както се казва. Когато се впрегнеш в началото, но не срещнеш същото от другата страна може просто да ти се отще в даден момент и тогава вече няма връщане. Опитите за което стават дори неприятни. Разбира се не знаем дали такъв е случая при теб, може наистина да не е имал достатъчно силна тръпка по начало, но го има този момент.
На мен ми се е случвало няколко пъти и не мога да кажа, че по начало не съм имал интерес. Така че просто гледай да не изпускаш момента друг път, да не съжаляваш по късно.

# 177
  • Далечният изток
Заядливи?!
Никога не съм се заяждала в този форум, а и извън него, нито ѝ го казвам с цел да се заяждам с нея. С цел подбив, подигравка ако беше казал, щях да се съглася. Всъщност ѝ го написах, за да се замисли над поведението и разсъжденията си. Три еднакви теми с рев защо един мъж не я иска. Ми не я иска, има си неговите причини... Може и на нея да ѝ има нещо, което ми изглежда най-вероятно като причина.

# 178
  • Столичанин ама не в повече :D
jerami, работата е там, че над 35 жените стават крайно селективни, ако все още нямат партньор. Забелязала съм го при много мои приятелки прехвърлили 35  които още си седят сами - тоя това нямал, оня онова нямал. Пък ти си "мис Свят".
Ми и аз го забелязах, когато миналата година за пръв път имах вземане даване с две такива, е човек се учи от грешките си де. Sunglasses
Ами както ви казах, аз го потърсих, след като той спря, поканих го дори да отидем някъде даже няколко пъти, признах си и вината, но той си каза, че няма нищо към мен. От което си правя изводи, че просто изобщо не е имал тръпка от началото, иначе все щеше да се съгласи да се видим още няколко пъти и да разберем един за друг ли сме, не сме ли. Аз поне бих дала шанс в такава ситуация.
Една жена може да си позволява такова дръпнато отношение ако е на 25, ама след 30 иди ми дойди ми не върви, всмисъл несмотан мъж трудно би търпял това, аз лично ако изобщо някога тръгна по сайтовете за запознанства с някакви жени (слабо вероятно ама все пак знае ли човек Smile ), с такива при първата дръпнатост директно им бия шута и се насочвам към следващата, защото има хиляди свободни жени от всякакви възрасти. И относно тръпката си в голяма грешка особено ако жената е на по-голяма възраст и е началото на някакви взаимоотношения, особено пък ако мъжа е тръгнал да търси жена за сериозни отношения и създаване на семейство. Simple Smile

# 179
В кое съм в грешка jerami ?

Общи условия

Активация на акаунт