Запознанство в социалните мрежи

• 19 739
  • 583
  •   1
Отговори
# 180
Ми не знам дали е до възраст, тия работи ме дразниха много и на 25 като бях с 20 годишни. Раздаваш се, сваляш звезди или оказваш подкрепа и внимание, тогава си просто приятел. Тръгнеш с друга мацка и изведнъж се обръща плочата- ми нито единия път не се трогнах. Особено ме подразни с най-добрата ми приятелка, дето се прави на ударена толкова време, когато не просто тръгнах с друго момиче, а се влюбих, и тя обърна плочата. Ми сетила се Мара, не става така, като отлети птичето, иди го гони.

# 181
Значи аз съм причината, хммм, ами не съм много съгласна, защото той пък ако много е искал да е дошъл да ме види, не съм го спирала.

# 182
Значи аз съм причината, хммм, ами не съм много съгласна, защото той пък ако много е искал да е дошъл да ме види, не съм го спирала.

Ти сама писа, че си се държала резервирано и дръпнато. В кого да е причината?

П.С.
Ако на жените в темата не вярваш, опитай се да попиеш малко мъжка мъдрост. Господата ти казаха нещата такива каквито са.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 23:24 от Arielle

# 183
Като кокошката дето бягала от петела. Ако бягам бързо ще намери друга, ако не бягам ще се откаже, абе я да взема да се спъна. Примерна тактика 😂

# 184
  • Столичанин ама не в повече :D
В кое съм в грешка jerami ?
Относно тръпката. Аз примерно съм се влюбвал от пръв поглед само веднъж в първото ми гадже, като малолетен. След това са ми харесвали жени чак след общуване с тях, без значение дали са били много красиви. Но никога не съм подхождал към някоя с какво няма, а с какво има Wink . И е хубаво да осъзнаеш, че каквото е за теб това е и за другите, както ти си пишеш с много мъже, така и мъжете, които си пишат с теб си пишат с много жени (един от проблемите на онлайн общуването, защото когато човек комуникира с много хора му е трудно да се фокусира върху някой/я, защото винаги има нещо, с което е превъзхождан/а от друг/а). Simple Smile

# 185
Да, разбирам, че изпуснах момента. След секс уикенда трябваше бързо да инициираме нови срещи, за да се разпали, ако е имало нещо изобщо, ако ли не, поне сега нямаше да се чудя имал ли е, нямал ли е тръпка.

# 186
И да мислиш и да не мислиш файда няма. Гледаш напред и оставяш кошницата с изискванията пред вратата преди следващата среща.
Бъди отпусната, весела и позитивна. Много от съфорумките писаха, че от теб очевидно лъха на отчаяние и си готова на всичко, за "принца" и така се превръщаш в лесна плячка за такива играчи.

# 187
Не съм отчаяна, ако бях нямаше да отлагам толкова, исках повече да се опознаем, имам си охажори, дори в момента, просто много трудно някой може да ме впечатли, а този неочаквано за мен го направи. И искам да разбера аз ли сбърках някъде в поведението си, или просто изобщо не ме е харесал визуално. Приемам градивна критика, визуалното не мисля, че има как  да го оправя, поддържана жена съм като цяло.

# 188
Прекрасно е, че имаш ухажори! Ето, драсни една среща и пийнете по един коктейл някъде.
И още нещо (както писа jeramy), недей да забравяш, че както ти си пишеш със сто мъже, така и ухажорите ти го правят.
Относно причината нещата да не се получат - за какво ти е да знаеш?
По-добре ли ще ти стане, ако ти каже, че не те намира за достатъчно привлекателна, но за единия секс толкоз си стигнала? Това ли искаш да чуеш? Сериозно?
Аз не бих ровила - продължаваш напред и толкоз.

# 189
...иначе все щеше да се съгласи да се видим още няколко пъти и да разберем един за друг ли сме, не сме ли.
Ти май още не си разбрала...
[/quote
Аз се уморих само да чета тази история,  но ти  не, питаш и пишеш и мислиш : Защо така се случи?!  Еми, разминали сте се, случва се, не е нещо лошо и страшно. Чак се ядосвам. Не се фиксирай в несбъднатата любов, поеми дъх и продължи. Това ти пожелавам!

# 190
Е продължавам, няма как иначе 🙂 Може би сте прави, няма смисъл да ровя, ще ви послушам и ще уредя няколко срещи 😊

# 191
Е продължавам, няма как иначе 🙂 Може би сте прави, няма смисъл да ровя, ще ви послушам и ще уредя няколко срещи 😊
Послушай ни, почини си малко от тия мисли и се срещай с хора.

# 192
А според мен може и секса нещо да не е харесал, просто да е нямало особено химия.

# 193
А може и да си има някой
Много ги има такива по мрежите

# 194
  • София
Ох, стига вече. Аз ако съм, тоя вече няма да помня как изглежда и ще съм отишла поне на 3 срещи.
Чакай, че вчера се сетих за една стара любов. Запознахме се онлайн. Срещахме се веднъж седмично към месец-два, ама нещо срещите трудно се организираха. Един слънчев ден ме заряза онлайн. Поревах към седмица.
Няколко месеца след това, лятото беше,  се видяхме на кафе и най-накрая изплю камъчето, че е имало друга отстрани. И то една дето я познавам и я мразя открай време. Но все пак получих своето обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт