Запознанство в социалните мрежи

• 20 612
  • 583
  •   1
Отговори
# 210
Малко след като се запознахме с моя той беше в командировка в СЗ за почти месец,иначе живеехме в София.Срещахме се в Пловдив,та не виждам проблем принципно.Но ако е бил от друг град,все някой трябва да направи компромис с преместването след време.Абе не е бил твоя човек,продължавай напред,сигурна съм че твоя човек е там някъде и те търси 😊.

# 211
Това не беше проблем като цяло, защото аз нямах против да се преместя при него, работата ми е такава, че го позволява. Просто не се получи…

# 212
  • При семейството си
koala19, да отложих няколко виждания, но не съм казвала, че не искам, а че не мога. Отделно съм му казвала през това време да дойде за по кафе или вечеря, но и той намираше оправдания и искаше да е някъде с преспиване за повече време. Та… ако много беше хлътнал или е искал да стане, щеше да дойде. После се извиних за отлагането и предложих да отидем някъде заедно, но вече той отложи и накрая каза, че няма нищо към мен.
Той искал преспиване, тоест секс, ти кафе и вечеря….какво още се чудиш какво не се е получило?!

# 213
Било каквото било, дано се появи моя си човек. Исках да ми се изясни, имам ли аз вина или нямам…, явно и имам и нямам 😀😀😀

# 214
Имаш разбира се,винаги е двустранно.В моето зарязване преди години си мислех че в мен е вината.Той беше достатъчно честен да ми каже,че вече няма интерес.Връщайки се назад във времето се сещам,че е имало сигнали тогава,просто не съм ги видяла.И да аз бях увлечената,живеехме дори за кратко заедно накрая,така се случи че беше без квартира той по едно време.Не мисля че се е уплашил,просто е решил да прекрати за да не се доувлека.Близо месец ми трябваше да се осеферя и почти година излизах само със случайни преди следващата ми сериозна връзка.Иначе съм съгласна на 25+ не бих си губила времето с него,сега на 34 не бих погледнала дори никой от бившите си и не бих излизала със случайни ако бях сама 🤣.Но това съм аз,винаги съм си била самодостатъчна и сигурна,че моята половинка е там някъде.

# 215
Просто така с някой няма да изляза, трябва нещо да ме е грабнало, впечатлило, този го бях подбрала, не е било случайно.

# 216
Да точно,иначе си е загуба на време.И задължително на обществено място.Пак четох някаква хроника тия дни,да го е страх човек с непознат да излезе.Та имай си едно на ум и винаги казвай на някоя приятелка къде си и с кой си,пък дано е само предпазливост.
Преди 8 години,живеех с приятелка в София.Прибираше се след работа вечер с такси.Винаги ми снимаше номера вечер преди да се качи.За щастие нищо не се случи.И тя беше се поотчаяла от мъжете,накрая се запозна с един и той се прибра от Англия заради нея,имат си и момченце.

# 217
Да ви кажа само слушам за такива истории, как хората са се запознали, влюбили, щастливи, аз кога ще го срещна този човек ? Ама късмет, какво да се прави.

# 218
Да ви кажа само слушам за такива истории, как хората са се запознали, влюбили, щастливи, аз кога ще го срещна този човек ? Ама късмет, какво да се прави.

Има една подробност, в тези истории, които обикновено никой не споделя и тя, е че докато срещнат принца са преминали през много жаби.
Не приемай всичко за чиста монета.

# 219
Яко си се фиксирала в тая идея и затова не става. Живей си живота, излизай с различни, не го мисли толкова. Не гледай на всеки новопоявил се, като на  бъдещ съпруг, повечето не стават,..за съжаление.

# 220
Не само жаби,но и доста периоди съм имала сама,което си е напълно в реда на нещата.Няма как постоянно да си с някой.Не се фиксирай,рано или късно ще се появи твоя човек.Сестра ми е на 37,наскоро приключи 15 годишна връзка,нямат деца и в момента не иска и никой около нея,тъжи си и я разбирам донякъде.

# 221
На мен ми се случваха нещата точно в моментите, в които ми писваше да чакам и да съжалявам, че съм сама.

# 222
Тея дето не са омъжени са заврдили всякакви гари, автогари, интернети, магистрали и черни пътища.
Другите дето са намерили мъжа на живота си, нямат търпение пак да са свободни.
Вземете се съберете едните и другите и си направете нещо като център "Мъже втора употреба". И там вече - "разменям мъж за Опел", "подарявам мъж плюс дърва и материал за казан ракия", "мъж на малко километри в много добро нетрезво състояние" и т.н.

# 223

Вземете се съберете едните и другите и си направете нещо като център "Мъже втора употреба".

Има такава тема вече – Сряда, пазарен ден – да си отворим сергията!

# 224
Мога да взема още един с някакви подобрения, ама моя не го давам и на заем, дори.

Общи условия

Активация на акаунт