Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 5

• 112 038
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 140
За мен Лия беше много красива снощи
И за мен. И запази достойнство. Браво!
Да, има много хубава кожа и хубави черти на лицето, но цвета на косите и прическата ѝ са невъзможни.
Тук пак играла метлата, изтрито ми е мнението за хубавата Елена и за Велидис, ама карай.

# 1 141
  • тук и там
Не знам защо, ама докато гледам това реалити и се сещам за скечовете на "Господари на ефира", когато имаха една част(пародийна) и започваше с "Говори бай Брадър"..И в Ергена има доста материал за такива скечове след това  с някои от момите, Гената и изкачащият от засада в храсите Наум..

# 1 142
  • Монреал
Минавам, за да отбележа, че Валерия, Валерия, Валерия не излъга за писмото.

Не го прочете докрай, но то гласеше:

Моля те, хулиганке, не прави повече бели! И ги прави винаги, когато това ще те доближи до мен!

Тоест, Гени много държи на правилата, но няма преблем те да се нарушават, когато е за да се "свети името Му".

Не виждам как ще стане обрат тук, освен ако Валерия не се издъни здраво пред него.

Внимание, разсъждение на база спойлер:
Скрит текст:
Но пък тогава как е на финала?

Ето от промото за утре резултати от битката в слуз (каквото и да означават те).

Наистина е жалко, че договорите им не позволяват да връщат розите, когато си решат.

Точно идвах да пиша, че продукцията не показва целите писма, т.е гласът зад кадър не прочита всичко и така остава неясно… Вярно е, че пише в писмото как Евгени дава карт бланш на Валерия да нарушава правилата щом това ще го доближи до него. Вижда се на стоп кадър всичко написано. Така беше и с първото писмо.

# 1 143
Ах , да ти се скъса сърцето .И веднага - елате на моя ютуб-канал. Няма ли нещо смислено да се занимават тия момичета, а пък кой ги гледа изобщо . Жалка история.

# 1 144

Цитат
За сега ще кажа само, че вече не съм сама. До мен има един силен мъж, а пред нас едно светло бъдеще. Нямам търпение да ви разкажа повече. На другите им пожелавам късмет. Ще им трябва. ❤️
https://www.instagram.com/p/CqG0k8kNmG8/
Как хубаво тъничко го е нахранила.
Браво, Лия! Hands Clap

# 1 145
Spiritlight, четейки те оставам с усещането, че гледаме различни предавания. Той им обясни какво иска преди да вземе розата и да я даде на Валерия, каза им какво търси. Какво още трябваше да им каже или направи?

Обясни им нещо, да. Със същия ефект можеше да им каже: " Вижте, момичета, сега ще ви зашлевя един шамар, но това е защото съм спонтанен и съм дошъл тук да търся емоции и да се оставя на течението. Фраас!"
Искаше се да прояви елементарно възпитание към хора, които сам е поканил и цял ден е разигравал като циркаджийски маймуни. И пак да се отдаде на емоциите си към Валерия, като иска.
В Биг брадър, когато го гледах преди години първите един-два сезона, за пръв път чух едно обяснение, което после се оказа универсалното извинение на реалити участниците - "аз може да съм направил първо, второ, трето (нещо неприятно), но поне съм истински/а" Няма по--тъпо обяснение за собствения ти егоизъм и нежелание да търсиш проблем за каквото и да е в себе си. И се тиражира масово и в живота вече, все едно всеки около съответния егоист е длъжен да му търпи характеропатиите. Че и да му ръкопляска.

# 1 146
Предлагам да ми викаме вече Гената Двойния Стандарт.

# 1 147
  • Вестерос
Щоо? Мен ме кефи, яд ме е, че не видяхме много от нея, та те не я показваха до скоро да говори! Аз бих я последвала в инста.

Щерева! Срамота сте! Много плоско и тенденциозно...

# 1 148
Лиа за мен е един много стойностен човек, преживял много. Жалко, че не видяхме повече от нея. Вече има човек до нея, за което много се радвам
Цитат
Участието ми в Ергенът беше едно от най-незабравимите преживявания в живота ми. Когато влязох аз имах страх от това да бъда сама - в живота, у дома, в главата си. Бях прекарала две години затворена в едно малко, китно, но скучно градче Берковица, където ставах всяка сутрин в 5, за да карам дядо си на хемодиализа. Всеки следобед да се грижа за него, да го карам по болници, да го храня и да тичам да наглеждам болната си пра-баба. Дядо Митко и баба Славка. Загубих и трети човек - бившата ми детегледачка и най-близка Баба Загорка, както и кучето ми Мечо, което погребах сама. Винаги сама.
Когато умряха аз загубих част от себе си. Спрях да виждам смисъл да живея. Бях отделена от всякакъв живот на млад човек, който познавах. Една година се борех всеки ден да не завия към пропастта. Не преносно. Буквално.
Когато си стегнах куфарите за Бодрум си казах “сега или ще се оправя, или наистина ще се приключва”.
Не мога да ви опиша какво е чувството да бъдеш три седмици без никакъв контакт с хора, но аз се преродих. Запознанството ми с тези прекрасни девойки ми върна желанието за живот.
Когато не получих роза за първи път от много години насам аз знаех, че ще бъда наред. Страхът от самотата в мен беше само далечен спомен. За метаморфозата, която преживях вътре ще ви разкажа в подробности в моят Ютуб канал - It’s Leah’s World.
За сега ще кажа само, че вече не съм сама. До мен има един силен мъж, а пред нас едно светло бъдеще. Нямам търпение да ви разкажа повече. На другите им пожелавам късмет. Ще им трябва. ❤️
https://www.instagram.com/p/CqG0k8kNmG8/

Радвам се за Лия, изглежда спокойна, щастлива и красива.Purple Heart
Е, и тя вече е инфлуенсър явно, но го заслужава. Добре, че се отърва.

# 1 149
Успях да ви изчета! Имам малко по-различна гледна точка за някои от нещата, подчертавам гледна точка, не ме нападайте Grinning
Според мен проблемът с постъпката на Валерия ескалира поради простата причина, че нито едно от момичетата не успя или не искаше да обясни на Евгени защо е обидена. За мен е доста просто - почувстваха, че вече няма смисъл да се борят, т.е. все едно той вече е избрал Валерия. В крайна сметка Евгени прозря частично тази хипотеза, защото каза - Аз няма да направя своя избор днес, нито утре, но го смотолеви мисля само пред Елена. Момичетата имаха нужда да чуят точно това от него, че той нито е избрал Валерия, нито ще я избере след тази или друга подобна ситуация. Вместо това им дръпна донякъде режисираната според мен реч.

Аз не вярвам предпоследната роза да е дадена на Елена "за наказание" или да е плод на някаква демонстрация. Да не забравяме, че гледаме шоу, което гони единствено рейтинг. И това на церемонията ми се струва режисирано, за да има все пак някаква драма. От продукцият си постелиха този сценарий още с края на предния епизод, когато в промото придадоха вид, че ще си тръгне Елена. Със сигурност Евгени има избор, но и със сигурност му се казва коя роза кога да даде, за целта на шоуто.

Също не мисля, че изрязаната реплика към Елена - радвам се, че си отново ти или каквото там беше, трябва да се тълкува крайно. Тя беше изключително посърнала след случката с Валерия и дори не можеше да се усмихне, та може да го е казал и в смисъл, че се радва да я види отново лъчезарна, каквато я е виждал до сега. Като цяло не обичам да си правя крайни изводи за личността на някой от отделни изречения, извадени от контекст, монтирани и т.н.

За сравнението му между Елена и Валерия, какво да кажа.. колкото и да ми се иска в главата на мъжете да има повече нюанси, там често нещата са черно-бели.

За прекалено лесното и бързо раздаване на целувки също може да има друга причина, извън това, че Евгени е празноглав женкар. Ако наистина е влязъл да търси любовта си, то нормално да иска да усети дали има химия с момичетата, които харесва, иначе няма нужда да се влагат усилия в срещи и разговори, за да се установи накрая колко добър приятел може да бъде с много от тях. Знаем разликата в отношенията между приятели и във връзка - физическото привличане.

Наистина не мисля, че той е толкова краен, нарцистичен и самоуверен, иначе какво прави с Валерия, която още на първа среща му обясни как се възпитават мъжете, кой къде спи в леглото и какво може да прави с другите Rolling Eyes

# 1 150
  • Бургас
Определено предаването щеше да ми е по- забавно, ако не беше с предизвестен край, както и толкова сексистко. Хубаво, продукцията накарала Елена да се извини публично пред всички на Валерия, да беше накарала наш ЕРгени да попита всички момичета  на коктейла как се чувстват и дали всичко е наред, а не да надава ухо и вярва на Габриела. Още повече, че той е този, който дължи публично извинение за "лиричното" си отклонение по Валерия и затова, че ги заряза. Така "го почувствал", "имал право" не ти извинява  липсата на елементарно възпитание. Ако чете продукцията, драгият зрител иска шоО, съспенс и непредвидим финал не фасони на самовлюбени ергени. За другия сезон, ако има такъв, и малко по- малко силикони- хиалурони и агресивни матрони...

# 1 151
Лиа ще се окаже супер интересен човек, доста интелигентна (пише на английски език), зряла, а и определено е много красива. Яд ме е, че чак сега й разгледах Инстаграма и че няма да я видим повече в шоуто, но съм сигурна, че ще намери нещо в пъти по-добро от бъдеще на риалити звезда.

# 1 152
Елена не обясни защо е обидена - търсеше полит-коректните думи, за да не изгуби позиции пред Евгени, но не ги намери. Наблегна колко принципна жена е, но той я хвана в лицемерие, защото тя също е прекъсвала срещи, че и го брои за смелост, когато е тя. И като видя какъв грубиянин е Евгени, не виждам да спира да се опитва да му се натиска. Ами ей затова се оказват жените в токсични връзки - хем лош, хем чакаме той да се промени, вместо ние да го сменим.

Скрит текст:
Чувствам се омерзена от видяното снощи. Въпреки че много се разочаровах от Евгени още преди няколко епизода, това тотално безумие изобщо не го очаквах. Показа още по-грозни черти у себе си от това, което бяхме видели до момента.
Според него е съвсем в реда на нещата хората да се държат непростимо грубо и да прегазват всички, само защото са във властта на някакви емоции? Колко удобно и практично - държа се като хванат от гората нерез, а после не само си изми ръцете с тези емоции, но и успешно успя да накара обидените момичета да се почувстват виновни. Браво, Евгени!
Моят прочит на ситуацията е, че Елена просто не събра смелост да го обвини в очите и прехвърли вината върху Валерия. Затова пелтечеше и търсеше думите, просто в погледа му прочете неразбиране и неприемане. Той вече имаше мнение под давлението на Габи.
Вярвам и че Елена се извини искрено. Каквато и да е, тя не е глупава жена. Притежава емоционална интелигентност и респективно поглед навътре. Мисли и анализира. Наясно е, че не е нужно да си приятел с всички, за да може да запазите приличие и да си размените по няколко думи с нормален тон.
И тя поне прояви смелостта да обясни защо е обидена, докато останалите момичета от злополучната среща проявиха малодушие и си замълчаха. Особено жалка ми се стори Ирина. Аз нея изобщо не я харесвам, но имаше адекватни включвания на синхроните и съм учудена колко тъпо се държи с Евгени. Създава впечатлението на ужасно нийди, държи се като някаква загоряла лелка. Явно визитката й не е била преувеличена.
А Валерия за пореден път показа колко глупаво същество е. "Нали ще е много яко, ако избере мен?", попита тя с усмивка съперницата си за сърцето на ергена. Rolling Eyes
Точно. Тук се опитаха да изкарат момичетата жертва на агресия, срещу която няма как да се борят. Нищо подобно. Дори наистина да не могат да му върнат розата, могат да го предизвикат сам да ги изгони. Видя се, че при него не е никакъв проблем. Само дето тези жални дами не искат това. Интересното е, че зрителите вместо да им се чудят на акъла и липсата на достойнство, хейтят ергена, че не се съобразява с тях. Какъв ли не го нарекоха, сериен убиец ми е любимото. 😁 Ами лесни са, затова и получават това отношение.

# 1 153
Еха, браво на Лиа! Вярвам ѝ, че е влязла в Ергена, за да се измъкне от тежкия период, в който е била. Ето едно възможно обяснение, когато им се чудим на акъла защо се подлагат на това. Чудесно е, че тоя цирк вътре е имал страничен полезен ефект за душевното състояние на едно от момичетата.

# 1 154
И Милица изглежда по-спокойна и уверена след предаването.

Общи условия

Активация на акаунт